Публикувано на 14.03.2022 / 21:59

РУСИЯ НАПАДНА УКРАЙНА, ИЗПРЕВАРИ ГИ БУКВАЛНО С ДНИ И УДАРИ ПЪРВА, ЗАЩОТО!:

Русия нападна Украйна, защото:

 1. Натрупаната УКР армия от 150 000 души в Донецка област е трябвало през Март 2022 да нападнр ДНР и ЛНР и буквално да изтреби всичко. Заповедите и документите са налични и представени на ООН.
 2. Биолаб са работели в УКР с образци на ДНК от славянски народи с цел оръжие на етническа основа и експерименти по сибирска язва, бубонна чума, треска Крим-Конго, както и опити с високо смъртоносни щамове на Ковид чрез прелетни птици. Насочено срещу Русия, документите са също в ООН. Косвено се потвърждава и от думите на гл.спонсор на СЗО Бил Гейтс, който на 18 февруари 2022 г. в Мюнхен казва, че „ще дойде по-смъртоносна пандемия“.
 3. От 2017 г. започва работа с плутоний и Зеленски обявява, че Украйна ще разработи Ядрена бомба, включително и мръсна бомба. Това е непосредствено насочено срещу Русия и използването е вероятно планирано след атаката на ДНР и ЛНР към последваща атака на Крим. И тези документи са представени.
 4. Предвиждало се е разполагане на 4 дивизии на НАТО след атаката към ДНР/ЛНР, лятото под формата на „миротворци“, което ще направи всяка намеса на Русия практически начало на Трета световна война.
 5. За 8 години в Донбас са убити над 14 000 души в т.ч. над 151 деца, има множество доклади на ОССЕ и ООН за военни престъпления, но обстрелите не спират. Има подписан Минск и Минск 2, но обстрелите пак не спират.
 6. Режима е откровено нео-нацистки с тотална репресия към руско говорящи, забрана на руския език, обучение на малки деца по примера на „децата на ИДИЛ“ и заявка за влизане в НАТО, изцяло заточена на война с Русия.

Ето това е времевата линия и истинските причини.

Русия буквално с дни ги изпревари и удари първа.

Беше заложено самото и съществуване на карта и нашето в това число! Защото сме член на НАТО!

Задайте си въпроса:

– Може ли да бъде допусната агресивна нацистка държава до нейните граници, която разполага с ядрено и биологично оръжие и която избива 8 години руски граждани?

Само за сравнение си спомнете, че 1965 година Кенеди беше готов да обяви Трета световна война заради разполагането на шепа ракети в една база в Куба!

Тодор Ангелов

Коментари 33 за
“РУСИЯ НАПАДНА УКРАЙНА, ИЗПРЕВАРИ ГИ БУКВАЛНО С ДНИ И УДАРИ ПЪРВА, ЗАЩОТО!:”

 1. Една малка подробност и към твоята подробност!!! В началото, укрите посрещат Хитлер като Освободител!!! Украинските батальони, които веднага се включват към страната на Райха са най-смъртоносните и жестоки с руското и беларуското цивилно население!!! Едва след като Хитлер е започнал да пълни лагерите си и с укри, начело с лидера им Бандера, укрите започват съпротива срещу него!!!

  1. Създават си някаква република с нейни закони . Наред с агресията към Руснаци унищожават и полски села . Нацистки спрегнати са още от време оно .

 2. Конкретика Тази нощ руската армия е пробила ВСУ край Горловка.https://www.youtube.com/watch?v=PisEcmszG0Q Огненият „вал“ е бил нещо невиждано от 1945 до сега…В Русия вече никой не говори за преговори, или „Минск 3“ или др. полумерки. Войната ще продължи до пълна капитулация на Киев!

 3. Г-н Ангелов е безкрайно прав. Но ще опитам да го допълня въпреки, че не е необходимо, с малко история. През 1941 година един човек – Йосиф Висарионович повярвал на западните си къюзници – Англия и САЩ и започнала ВСВ. 23 – те милиона, които на уста с призива “ За Родину за Сталину“ са давали живота си, не са могли до един да му простят за тази заблуда. Впрочев и той сам не е могъл да си прости – никога. Да се надява някой, че тази историческа грешка ще бъде повторена в 21 век означава най-малкото, че този човек не е наясно с душевността на Русия. Други грешки ще направят, гладни ще ходят и ходят, ще вярват само на себе си – да, но да бъдат втори път изненадани – не. Няма как! Та за това изпревариха и винаги ще изпреварват! Да не вземат да се навият да изпреварят Америка, че тогава ще стане наистина голяма война. Който може да опита да вникне в руската душевност – сложно е но те са такива – много по-различни от нас!

  1. Не си прав. Има много написано по темата „За родину , за Сталину“ По време на войната не е бил използван. Цялата нация се е обединила , за да смаже немската фашага. Затова е наречена“ Отечествена’

  2. Нищо че си „келеш“ трябва повече да четеш. На Сталин съюзникът е бил Хитлер. Имат договор за мир и за поделяне на Полша. САЩ и западът тайно са насочвали Хитлер да размаже комунистическа Русия. Сталин толкова вярва на Хитлер, че когато Хитлер му праща послание, чрез немски шпионин, който се добира до Сталин, остават сами и шпионинът стреля през прозореца, Сталин връща шпионина на Хитлер със собствения си самолет и пуска офицерите в лятна отпуска. Това е седмица преди Хитлер да нахлуе. Войната става отечествена. Ако руските хора не бяха успели, Русия нямаше да я има. Армията на Хитлер е била с танкове, камиони, самоходни оръдия. 70% от артилерията на Русия е била теглена от коне. Танковете са били малко и със слаба броня. Самолетите не са били на нивото на немските. Всичко е станало различно във военните години.

  3. С едно уточнение. Тези 23 мил. загинали не са само руснаци. Огромна маст от тях са украинци. На дава пъти войната минава през Укрсйна( на изток и после на запад). Така, че написаното в голяма степен се отнася и до украинците, които да готови и на партизанска война, само и само да защитят независимостта си.

 4. Егати и тъпата статия. Русия нападнала щото искала да изпревари Украйна да не ги нападне първа! Че има ли случай в световната история по малка страна със значително по малки въоръжени сили и с десетократно и стократно по малко количество оръжие да напада по голяма ?! Неонацисти , бандеровци , власовци ?! Ами ние България като бяхме съюзник на Третия райх да дойдат да ни избият до крак щото със сигурност сме нацисти. Тодор Ангелов що не вземеш да се гръмнеш ?

  1. Точно тази според теб малка държава-Украйна, имаше третата по сила армия в Европа, която смятаха за една от най- боеспособните. В нея бяха наливни безброй оръжия. Зад гърба си имаше НАТО с 950 милиона население. Беше си въобразила, пък и още не спира, че ще възникне Трета Световна, но на тяхното ще е.

  2. Гръмни се ти ! Преди това вземи та прочети нещо по въпроса . Прочети за Джордж Фрийдман шеф на СТРАТФОР. Разузнавателна агенция на хранилка на ЦРУ. Русия трябва да бъде обграждана с враждебни държави . Вътрешно напрежение и разделянето и на възможно повече и по- малки държавици без възможност за противостоене . Майданите какво са ? Русия трябва да бъде удряна по малко , но така че да я заболи .!!!! САЩ и Британската империя затова са велики , защото не са воювали . С политически и др. средства настройване на съседни страни да воюват и финансиране и на двете страни . Толкова за елементарното ти обяснение кой колко е голям . Обяснено е каква е била идеята от автора . Малко грамотност ще е в помощ за разбирането ти на ситуацията . Въпреки , че ако беше станало така щеше да има световен пожар . Но поне Краваристан щеше да го отнесе както трябва . Светът щеше да е на майната си , а пък ние още по – натам . Такива са ни Съюзниците да го Ева.

 5. Искам само да добавя че на 8 март е било планирано нахлуване в ДНР и ЛНР. И още нещо: ще видим едно скоростно приемане (тихимълком) на Македониния В ЕС – без да се взема предвид нашето мнение .

   1. Да разберат полезните и неполезните нашенски идиоти кой за какво и колко ни бръсне за нещо .

 6. Има техническа греша относно Карибска криза 1965 г. и JFK. Последният е разстрелян през есента на 1963 г., малко след като пуска в обръщение „червения долар“.
  Останалото е много на място!

  1. Карибската криза е 1961 -1962, миличък, тогава българската войска остана 3 месеца в свръхслужба!

 7. Броят на точките расте 1,2…6, все повече обяснения. Едно почна да се набива на очи. Руснаците са тотално „копи пейст“, което не знам дали трябва да обяснявам в подробности какво значи. Оръжията за масово поразяване бяха повод САЩ да влезе в Ирак. Знакът на Зоро /старият филм за народния отмъстител/ по руските танкове. Каква мистика само с „Z“. Представяте ли си какво стои зад кадър? Инфантилен бездарник, роден в някой затънтен колхоз в 50-60-те на миналия век… Ужас. С такова нещо няма начин да се говори. Нещата не отиват на добре. Планетата на маймуните.

   1. „Планетата на маймуните“ е филм. Маймуните си бяха направили близка до човешката цивилизация, но си бяха маймуни….

    1. Става дума за други маймуни, но едва ли има смисъл да ти се обяснява. Също и за съюза между Сталин и Хитлер. Трябва да се чете, много да се чете…

 8. И България има нужда от денацификация, декомунизация и депедерастизация!

 9. До края на третата седмица от специалната военна операция на Министерството на отбраната на Руската федерация за демилитаризация и денацификация на Украйна вече могат да се направят някои междинни изводи. Поражението от Киев е предрешено, но основните ни проблеми ще започнат по-късно. Става очевидно, че стратегията на САЩ е да унищожат страната колкото е възможно повече в хода на безсмислена конфронтация от военна гледна точка, да озлобят местното население и след това да окачат поддържането й на Русия в статута на гигант “ Приднестровието”. Можем ли по някакъв начин да прекъснем тази жестока игра на Вашингтон?

  Как ще падне режимът на Зеленски

  Освен ако не се случи нещо много извънредно, тогава въоръженият конфликт най-вероятно ще следва следния сценарий. Първи ще падне фронтът в Донбас. Обградени и лишени от възможността да излязат от „котлите“, най-боеспособните части на украинската армия, събрани за удар срещу ДНР и ЛНР, ще бъдат принудени да сложат оръжие или да бъдат унищожени. За Киев това ще бъде аналогично на поражението на Квантунската армия за Япония. След това освободените части на руската армия бързо ще заемат целия ляв бряг на Украйна, оставяйки контрола над тила на Корпуса на народната милиция на ДНР и ЛНР. Следващият срив на фронта на въоръжените сили на Украйна в района на Черно море. Водени от упорити нацисти, те ще пролеят много руска кръв при освобождението на Николаев и Одеса, но изходът като цяло е предрешен. След това столицата на бившия Независим Киев ще бъде напълно обкръжена, а последното предложение за пълна и безусловна капитулация ще бъде представено на украинския режим. Ако наркозависимият Зеленски откаже, Киев ще започне да освобождава район след област и цялата отговорност за неизбежните жертви ще падне върху „кървавия клоун“.

  Тогава ще възникне въпросът за управлението на една порутена държава при максимално съпротивление от страна на САЩ. Американците имат поне 2 възможности за избор: да евакуират президента Зеленски някъде в Полша и да организират там „украинско правителство в изгнание“, което обсъдихме подробно по-рано, или да се опитат да задържат Западна Украйна, като преместят „временната“ столица от Киев до Лвов. Съдейки по начина, по който крилати ракети „Калибър“ бяха изстреляни по полигона Яворов в Лвовска област предния ден, Министерството на отбраната на Руската федерация не одобрява подобни планове. https://antimaydan.info/2022/03/k_chemu_privedet_poyavlenie_hersonskoj_narodnoj_respubliki.html

  1. Зеленски,днес пак обяви победата и призова „нещастните“ руски войничета да се предадат на победоносната укро нациска войска. Това момче, вече е тотално изперкало, наистина Кадиров и неговите момчета трябва да влязат в действие.

 10. Да това са факти. Няма значение за грешно цитираната година на Кубинската гриза. Тази операция на Русия ще бъде в учебниците на военните училища – такава бърза и успешна операция светът не е виждал в последните 100 години – Украинската армия на изток е заобиколена и ако не се предадат ще бъде унищожена – 35-45 хиляди. Дано повече хора научат истината и се събудят от хипнотичния сън дето е надвеснал над света. Мечтая БГ да бъде неутрална и извън Нато и без чужди бази и не като васал на Антлантиците.

 11. Дано грешката ви, г-н Ангелов, е техническа, а не тенденциозна.

  Твърдите, че – цитирам ви… „Само за сравнение си спомнете, че 1965 година Кенеди беше готов да обяви Трета световна война заради разполагането на шепа ракети в една база в Куба!“

  „“““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““

  Справка:
  „Джон Ф. Кенеди, JFK (Джей Еф Кей) или Джак Кенеди, е 35-ият президент на САЩ. Заема тази длъжност от 1961 г. до убийството му през 1963 г.“

   1. Да беше само веднъж и само една грешка…

    А когато хората ти пошат да бъдеш по-разумен и смирен, и да не пишеш неща за бъдещето, които не разбираш – защо триеш коментарите?

    Има още много да учиш… и то правилно и отначало!

 12. Последни новини – Държавният секретар на САЩ ще посети БЪЛГАРИЯ. Просто/то Киро провел разговор с вицепрезидента на САЩ.
  Такова внимание, за разлика от доскоро такова оказвано ни чрез третия помощник на помощник секретаря по сигурността, е тревожно. Краварите си търсят нова жертва , която да хвърлят във войната. Нещастните „български“ политици са готови на всичко пък и вече превърнаха държавата ни в унизително колониално образование.

  1. – „дядя Вова“

   Държавният секретар на САЩ и военният министър идват в България ==> Магарето го търсят само, за да му сложат самара. Тука в случая може да има сопа! Калибрирана, с циркон-ово покритие.

   1. Планът е колкото се може повече милиони фашизуидни подчовеци да налазят джендърхалифата. Но пък в България никой не си дава сметка, как примерно половин милион от тези укро-изроди могат да заличат българите като етнос. А с приемането на българският окръг македония в ЕС, признаването на българският език и история за тяхна, просто слага точка на съществуването ни.

 13. Преписвача на полк. Девятов пак се обади……..Кажи поне от КОГО преписваш…..Аман от аналлизатори…….

  1. Никога от никой не съм првписвал.
   Ако имаш да казваш нещо по същество кажи.
   Ако нямаш, недей квича.

 14. Общо взето известни неща. Не вреди да се напомнят, макар че много хора ще си останат жертви на масовата пропаганда и жертви на собствената посредственост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>