« Върни се назад Публикувано на 25.05.2022 / 9:03

РУСИЯ ИЗНАСЯ УРОК ПО ФИНАНСИ И КРЕДИТ НА ЗАПАДА. САМО ПРО100 КИРО ЧАКА НЯКАКВИ КОРАБЧЕТА С ГАЗ ОТ ДЕДО СИ БАЙ ДЪН

Ситуацията в Украйна е следната: всеки ден Зелеснки прави някакви изявления, на които дори той пропагандните медии не вярват. В същото време Западните му съюзници умело чистят счетоводно загубите си и превръщат украинците в пожизнени длъжници! Схемата е ясна! Обещават и обявяват чрез пропагандните медии, че дават 40 милиарда долара заем на Украйна, а в реалност дават само 5-6 милиарда, но Украйна ще връща 40 милиарда плюс лихвите! Както се казва нЕкои люде яко богатеят, а дали и Зеленски не е между тях, някой ден ще разберем. Резултатът е, че Украйна е финансово заробена!

В същото време Русия изнася пореден урок по финанси и кредит на Запада. Руската рубла бележи рекорден курс и е на път да се превърне в най-търсената валута. Западните фирми откриват сметки в рубли в Газпромбанк и продължават през глава да купуват руски газ и петрол!

Добър ден. Само про100 Киро чака някакви корабчета с газ от дЕдо си Бай Дън на неизвестна за никого цена и продължава да не вдява какво се случва! Но и той като Зеленски продължава с бързи темпове да товари с нови дългове България!

Димитър Байрактаров

«