Публикувано на 25.05.2022 / 9:03

РУСИЯ ИЗНАСЯ УРОК ПО ФИНАНСИ И КРЕДИТ НА ЗАПАДА. САМО ПРО100 КИРО ЧАКА НЯКАКВИ КОРАБЧЕТА С ГАЗ ОТ ДЕДО СИ БАЙ ДЪН

Ситуацията в Украйна е следната: всеки ден Зелеснки прави някакви изявления, на които дори той пропагандните медии не вярват. В същото време Западните му съюзници умело чистят счетоводно загубите си и превръщат украинците в пожизнени длъжници! Схемата е ясна! Обещават и обявяват чрез пропагандните медии, че дават 40 милиарда долара заем на Украйна, а в реалност дават само 5-6 милиарда, но Украйна ще връща 40 милиарда плюс лихвите! Както се казва нЕкои люде яко богатеят, а дали и Зеленски не е между тях, някой ден ще разберем. Резултатът е, че Украйна е финансово заробена!

В същото време Русия изнася пореден урок по финанси и кредит на Запада. Руската рубла бележи рекорден курс и е на път да се превърне в най-търсената валута. Западните фирми откриват сметки в рубли в Газпромбанк и продължават през глава да купуват руски газ и петрол!

Добър ден. Само про100 Киро чака някакви корабчета с газ от дЕдо си Бай Дън на неизвестна за никого цена и продължава да не вдява какво се случва! Но и той като Зеленски продължава с бързи темпове да товари с нови дългове България!

Димитър Байрактаров

Коментари 16 за
“РУСИЯ ИЗНАСЯ УРОК ПО ФИНАНСИ И КРЕДИТ НА ЗАПАДА. САМО ПРО100 КИРО ЧАКА НЯКАКВИ КОРАБЧЕТА С ГАЗ ОТ ДЕДО СИ БАЙ ДЪН”

 1. Вече две седмици чакам като български гражданин отговор на следните въпроси:-
  1. Докъде стигнаха корабите натоварени с втечнен газ от САЩ?
  2. Кое е името на фирмата с която е сключен договора /има ли такъв договор/ за доставка на газ от САЩ.?
  3. Защо всички страни от ЕС могат да купуват газ от Русия грубо казано с рубли, а България не може?
  4.Какво наложи да купуваме руски газ /под сурдинка/ чрез фирма посредник и защо се крие от българското общество какво ни струва това.
  5. Докога Кирчо и Асенчо ,ще ни будалкат със всичките си лъжи или не знаят за поговорката „На лъжата краката са къси“?
  6. И докога управляващите, ще се оправдават с ЕС за всички свой некомпетентни решения?

 2. Има сведения ,че западняците са сръчкали зеленски да изнася украинското жито и други зърнени храни и те да си попълнят запасите,а пък украинците кучета ги яли.Опитаха се да вкарат в тая мръсна игра и България,добре че липсва техническа възможност,да спомагаме за изнасяне на украинското зърно.После кой ще ги храни,останали са поне 30 милиона души на остатъчна Украйна,а западът само ще вика,дайте да дадете.Нищо чудно и тук про100 киро да направи същия соросняшки номер като по виденово време и да стане хляба по 100 лв,ТОГАВА И ДА ГИ УТРЕПЕШ,ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО.

  1. Абе хубаво говориш за хляба че бил 100 лева ,ама се уточнявай за кой 100 лева иде реч .Щото онези сто лева сега са един лев . и да знаеш има хора които няма да те разберат за кой пари иде реч .

  2. Спомени за – 18.02.1997 година.

   От днес:

   – 1 литър бензин вече е 1000 лева.
   – 1 хляб е 300 лева.

   Заплатите са от 5000 до 15000 лева.

   По пътищата със скъпите си возила летят само бандитите и мафиотите.

 3. ЗА лампата която Свети при едни – отдавна след 2007 и при дуги, които все още не могат да си я включат –
  цитат … “ …. започна да им просветва, ( почти на Целият Западен Бок*ук), че цялата ТЕХНА зелена енергия, всичките им вятърни мелници със слънчеви панели са една голяма измама, показен PR за сплашване на петролните страни от ОПЕК. Не повече от 5% от необходимото количество ще бъде осигурено от ВСЯКАТА зелена енергия за следващите 30 години. На цена 3-4 пъти по-скъпа от традиционните въглеводородни източници. …..

  Един прост Анализ за Тъпият Киро-Протака …..

 4. Информационната атака на Запада изчисти Руската федерация от нежелани граждани“ – Лига за безопасен интернет Западът трябва да признае безусловната и недвусмислена капитулация в информационната война на територията на Руската федерация, защото броят на руснаците, които одобряват SVO, само се увеличава.

  За това говориха участниците в международния форум в Москва, предаде кореспондентът на PolitNavigator. По оценки на експертите, с които работим, в момента в тази разрушителна работа участват над 6 хиляди ИТ специалисти от различни профили, различни нива на обучение, различни специалности. Всички те се намират в различни страни по света. За съжаление някои от тях работят както от територията на Русия, така и от територията на Беларус.

  В момента почти 10 милиона и половина фалшификати за Русия, за СЗО, за руснаци се разпространяват по целия свят не само в социалните мрежи, но и в западните медии.

  Повече от два и половина милиарда долара вече са похарчени за тази работа. Това е колосален мащаб“, каза Екатерина Мизулина, ръководител на Лигата за безопасен интернет.

  Тя обяви и основните цели на информационната атака срещу Русия.

  „Първо, това е задача, насочена към сеенето на паника, хаос на територията на страната ни. Втората цел е да се дехуманизира образът на руснаците, руснаците по целия свят. Третата задача е напълно да извадим Русия от световното пространство и от икономическото пространство.

  Относно сеенето на паника, наистина донякъде успяха. И едни куещи петли направиха редица изявления и напуснаха страната ни. За това отделно благодарим на нашите западни партньори, защото това е прочистването на тези нежелани граждани, без тяхната подкрепа и помощ това никога нямаше да се случи “, благодари Мизулина. Тези бойни действия (в информационната война – ред.) сега продължават, те продължават. Но вчера получих изявление за тяхната безусловна и недвусмислена капитулация в тази война. Те бяха сигурни, че ще бъдем бити от всичко това, че няма да можем да живеем без социалните мрежи, че никога повече в живота си няма да вдигнем глава.

  Но ние направихме всичко правилно и се научихме в нашата област да правим тази информация, която преди всичко е честна. Ние добре знаем, всички участници в тази информационна война, че ние не се бием за Запада и не се бием за нас, защото 72% от тези, които одобряват NWO, са станали 82. Ние не положихме никакви усилия изобщо за това.

  Просто продължи от само себе си, защото руският народ живее на принципа – колкото сме по-зле, толкова сме по-единни и това е нормално, ние винаги сме живели така от хиляди години. Всички се борим за Украйна, борим се за тези хора, които тогава или ще ни окажат морална съпротива, или ще приемат това, което им предаваме“, обясни Татаренков. https://www.politnavigator.net/informacionnaya-ataka-zapada-ochistila-rf-ot-nezhelatelnykh-grazhdan-liga-bezopasnogo-interneta.html

 5. /Поглед.инфо/ Истинската цивилизация идва тук през 18 век с Русия

  Новоросия… Земя с богата история и трудна съдба. Изобилно надарена с природни ресурси, плодородни почви, красиви пейзажи. Измивана от две морета. Регион не толкова отдавна разполагащ с огромен индустриален потенциал. Обитаван от трудолюбиви и свободолюбиви хора… Дълго време тази територия се нарича Великата степ. В Русия векове наред го наричали Дивото поле. Това беше тя. Тази земя е виждала много племена и народи през дългия период на своето съществуване. Някои само минаха през обширната територия, без да оставят никакви или почти никакви следи. Други, разположили лагерите си тук, се заселват за дълго време. Някои народи се опитаха да се закрепят в този регион още по-здраво, построиха (по правило на морския бряг) градове и крепости и се занимаваха със земеделие.

  Така направиха например древногръцките колонисти, древните римски заселници. Руските князе също издигат своите укрепени точки на тези места (от онази древна Рус, наречена по-късно от историците Киевска). По-късно князете от Великото херцогство Литва направиха същото.

  И все пак, рано или късно Великата степ надделя. Градовете и крепостите паднаха, рухнаха. Населението им е изтребено или прогонено. И само номадите, сменящи се един друг, изглежда остават вечни собственици на тези земи. https://pogled.info/svetoven/russia/novorosiya-region-s-trudna-sadba.142505

 6. Руската операция „Анаконда пръстен“: началото и Украйна Общоприето е, че прологът към настоящите събития в Украйна, към нашата специална операция от 24 февруари 2022 г., беше срещата на нашия президент с техния Байдън в Женева през юни 2021 г. Знаем, че това не е вярно: в Женева Байдън в окончателна и категорична форма обеща да разбие руската икономика със своите санкции.
  Подробнее: https://eadaily.com/ru/news/2022/05/24/operaciya-rossii-kolco-anakondy-nachalo-i-ukraina

 7. Явно клоунът Зеленски ментално не е излязъл от гримьорната. И там ще си остане.
  Но къде ментално се намира Киро Простото?

 8. Военната операция преминава в друг етап. 80 дни Русия даде възможност за евакуация на цивилните шляхтичи. Кой избягал избягал. Оттеглянето на руската армия от блокадата на отделни градове е тактика, която предвижда засилени ракетни обстрели и авиационни бомбардировки с цел ликвидиране на въоръжените украински банди или пленяването им. Едновременно с това ще се уплътни блокадата на приморско направление и нито един тон от складираните 27 милиона тона украинско жито няма да бъде транспортирано по море. Опитите на шляхтичите да го изнасят с железопътен транспорт ще бъдат блокирани. По този начин не само Украйна, но и много държави ще бъдат застрашени от глад през есента и зимата.
  Ако Киро Простото има маааалко национално чувство на принадлежност още от сега ще забрани износа на българско зърно. Но Киро няма да го направи, защото са му поставени други задачи от…Харвард.
  Глад идва хораааа!

  1. А, по отношение на газа, не е ли специално нареждане? Направено е към Полша и България. Всички други нямат никакъв проблем с онова обръщане в рубли. В Русия ни се смеят как може да се изпълнява подобна заповед, цената на която ще платим всички българи. Много от нас може би с „краката напред“, към место злачно и прочие. Така плащахме за смяната на политическата система, за приватизацията, за реституцията, за унищожението на армията, за превръщането на училището в посмешище и др. и др. и др. с краен резултат: Тръгнахме 9 милиона към промените, сега сме 5 милиона и още се променяме. Знае ли някой крайната цифра на която може би ще спре великата промяна?

   1. Цифрата и плановете на наглосаксонците са ясни, но остава отворен въпроса, как да накараме туземците да повярват?

   2. Спирането на газа точно за България и Полша има пряко и символично отношение съгласно изказването на Путин в навечерието на операцията. Една от целите на същата е връщане на НАТО в границите на неговото създаване през 1949 г. Ние с Полша сме от новобранците и с това отрязване Русия показва непоколебомост в изпълнение на целите си.

 9. Та кой е лудият в случая? Дето яде зелника или дето го дава? Май българският народ, че търпи, все още, това недоразумение! Народе????

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>