Публикувано на 26.04.2021 / 15:49

РУМЕН РАДЕВ СТЯГА МАСОНА ГЕН. СТЕФАН ЯНЕВ ЗА СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР, РАДЕВ Е ОТ „СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ“ НА ГЕРГОВ, А ЯНЕВ ОТ „СОФИЙСКИ ПРИЯТЕЛИ“. ГРУПИРОВКАТА, КОЯТО КОМАНДВАШЕ ГЕРДЖИКОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО, СЕГА ЩЕ КОМАНДВА И НОВОТО

Радев стяга съветника си ген. Стефан Янев за служебен премиер.

Крепка дружба свързва двамата не само по линия на НАТО и работата им в президентството. Оказва се, че това са двамата най-високопоставени военни, които са масони.

Радев отпреди повече от 10 години е член на ложата „Слънце Ориент“ на Гергов в Пловдив, а Янев в ложата „Софийски приятели“, където го е завел бившият министър на отбраната от НДСВ – Николай Цонев. Оттогава датират и близките отношения между Янев и Цонев. Третото лице в групата е оръжейния търговец Петър Синапов, който им е нещо като неформален лидер. Хора от оръжейния бизнес припомнят, че Синапов бе арестуван в Украйна с фалшив паспорт след международна заповед за арест на Интерпол заради замесването му в програмата  „Петрол срещу храни“.

Това е групировката, която командваше предишното служебно правителство, което докара Борисов на власт, а сега ще командва и новото.  Напомняме, че предишния служебен кабинет вече е разследван от Европейската служба за борба с измамите заради нагласени търгове за покупка на коли, а развитието там тепърва предстои. Ще излязат неприятни факти за тайни връзки, корупция и кадруване. И то от европейско ниво, защото „Ганю“ на своите институции и журналисти не вярва като му казват истината.

Марин Тодоров

Коментари 36 за
“РУМЕН РАДЕВ СТЯГА МАСОНА ГЕН. СТЕФАН ЯНЕВ ЗА СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР, РАДЕВ Е ОТ „СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ“ НА ГЕРГОВ, А ЯНЕВ ОТ „СОФИЙСКИ ПРИЯТЕЛИ“. ГРУПИРОВКАТА, КОЯТО КОМАНДВАШЕ ГЕРДЖИКОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО, СЕГА ЩЕ КОМАНДВА И НОВОТО”

 1. Четейки коментарите си представям „Българи от старо време“. Картинката не се е променила много. Президентът ще е такъв, защото е избран, от нас, не от някой друг. Борисов си отива, защото ние сме решили така, ние, дори всички да не сме съгласни. Докато си чешете езиците и напъвате мозъчните клетки за остроумия, минава ли Ви през ума какво се случва у нас сега? Не се ли замисляте, когато с неудоволствие нахлузвате пред лицето си парцала, наречен за благозвучие маска? Уж сте недоверчиви, а не се съпротивлявате и не се интересувате, къде е истината! Някой ще каже ли нещо за АЕЦ“Козлодуй“, който, оказва се ще закрием? Не се занимавайте с глупости, а си отворете очите!

 2. РАБОТАТА НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е ДА ПРОВЕДЕ ИЗБОРИТЕ И ПРЕЗ ТРИТЕ МЕСЕЦА ДА НЕ КЛАТИ ДЪРЖАВАТА, ЗА ДА НЕ СЕ СТИГНЕ ДО ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ! ОСТАВЕТЕ ТИКВОНИЙ lll ДА СИ ХАРЧИ ОТКРАДНАТОТО НО НЕ МУ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА НАПУСКА ДЪРЖАВАТА, Т.Е. МОЖЕ ДА СИ КУПУВА ОСТРОВИ, ЗАМЪЦИ НА ЛЮБОВНИЦИТЕ И ВНУЦИТЕ ОТ ОФШОРНИТЕ СМЕТКИ НО РАДЕВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НИЩО НЯМА ДА МУ НАПРАВИ !!!

 3. До г-н „льотчикът да се маха“
  Господине, ако имате аргументи, изложете ги, ако могат да се оборят, ще ги оборваме; ако не могат-ще ги приемаме.
  Но псувни и ругатни при спор показват, че опонентът няма аргументи. В такъв случай може да не се зачита мнението му

 4. А какво става с умникоф с малката пишка,,,полковника без гащи? Калинката умникова се уреди….

 5. Ne се знае какво стяга Бог , щото всички предполагат само Той разполага, хахаха. А пътищата са неведоми и промисъла е верен, хахаха. Намерих едно гърне със монети , голямо гърне до Девня , ама го оставих там, по пътя за с.Тръстиково и Река Девня,хахах. Това не е моя работа ,там има цял град аз не съм иманяр ,не съм и археолог ,но дано патладжаните не го намерят, хахаха. Рудниците на Соломон ряпа да ядат ,хахаха.

 6. България няма нужда от генерали !
  България има нужда от двама-трима капитани и няколко лейтенанта с оперативна настройка и мислене.

 7. Нали знаете че в масонските ложи няма мъже с меки китки а военните са истински бойци.

 8. Отворено писмо до Президента на РБългария да оглави инициатива „България – Зона на мира“
  26.04.2021, 07:09 Проф. Нако Стефанов, Лазар Мурджев 86288 120 коментараБългария
  /Поглед.инфо/ Български организации призовават президента на РБългария да оглави инициативата „България – Зона на мира“, имайки предвид засилващото се напрежение и конфронтация в геополитически план между страните от НАТО и Руската федерация, в частност в Черноморския регион.
  Призоваваме Президента да инициира и оглави Общобългарска платформа -Инициатива за спасение и неучастие на страната във военни действия

  Предвид засилващото се напрежение и конфронтация в геополитически план между страните от НАТО и Руската федерация, в частност в Черноморския регион, Родината ни да се обяви за „Зона на мира“ – това означава, че нашето Отечество се обявява за зона, от която при никакви обстоятелства няма да се предприемат враждебни действия от какъвто и да е характер, както и няма да се разрешава нейното сухопътно, морско и въздушно пространство да бъде източник на такива по отношение на вероятен конфликт.

  1. И Льотчикът така ще се трогне, че веднага ще стане това.

 9. ББ има дълбоко ешалонирана система от Правителствено-общински организирани престъапни групи, които самобилизрали по общините значителен потециал избиратели чрез различни залъгалки или груба принудаВръзката е през областните управители. Те пропускат връщането на незаконн решения и на общинските съвети и кметовете, а общините се отплащат с принуда на своите избиратели в местнете избори на парламентарните да гласуват за ГЕРБ. Ако тазе завепа не се разреши с масово разобличавание и насочване на гражданите да разкриват публично беззакониието в общините и подкрепата за него от Правителството, победата на ГЕРБ е осигуруна. Топката е в БСП – хв парламента, СМИ и публични протисти срещу БЕЗНАКАЗАНОТ БЕЗЗАКОНИЕ в местната и централна власт и съдебната система,развито от ГЕРБ под мъдрото ръководство на чужди мозъци и изпълнено от ББ

 10. До льотчикът да се маха: Мисля че този сайт няма нужда от такива ксоментатори като вас. Вие сте един ограничен човек, който освен да обижда друго нищо не прави. Като се мислите толкова за съвършен , защо не се кандидатирахте за депутат и да раздавате правосъдие от НС.

  1. Аз пък мисля, че написаното е безкрайно тъпо.Никого от участниците във форума не обиждам, напротив, по мен няколко олигофрена редовно лаят.Колкото до сайта – тук, за раазлика примерно от фрогнюз ,не са мисирки на радев, не го идеализират, показват му истинската същност и с това вбесяват фанатиците от сектата на льотчика.

 11. А как да наречем електората на БСП, които до един са русофили, и сега се кланят на тоя американски агент Радев, освен тъпоъгълници?

  1. Льотчик (Циклопе) пак се осираш, ама си гламав и не можеш да го проумееш, че твоята омраза не работи !
   Тъп си Циклопе и си много, много гламав .

   1. Нямам омраза към Радев, за разлика от нямои обсебени от Борисов елементи, които редовно го кълнат и псуват, обръщайки форума на кенеф.

 12. След като едното проклятие на България Борисов се оттече в канала, наесен това ще стане и с другото Радев.Едно служебно правителство от него ще докаже на всички, че тоя е леко модифициран вариант на Тиквата, но също така отблъскващ.Феновете и на единия, и на другия са лумпенизираните малограмотни слоеве, припокриващи се с електората на БСП и ИТН.
  Маските скоро ще паднат, а дотогава льотчик Радев нека си прави тънките сметки.
  Дори само това, че е масон, е срамно за България.

 13. Херо Мустафа ще каже, кой точно масон, комуняга или и двете ще е сл. премиер. Може да се окаже някое нежно лице от женски пол, клептоманка или килимарка, а защо не и Мая – общата, а на този селски педераст от снимката няма да му стиска да стане сл. премиер, щото местните военни, от комунистическия сой и селския слой, се славят с душевната и моралната си педерастия, не само в БГ, а и в САЩ и дори в братска и путинска Русия.

  1. Защо ми се струва, че изпитваш животински страх от нас, комунистите?

 14. Така и не разбрах защо като чуя или прочета думата масон и получавам рязък сърбеж по кокалчетата и шините. Мисля че е нещо като алергия. Някой друг има ли подобни симптоми?

  1. Ами защото масоните са едни негодници и кръвопийци, които само злини носят на света,
   а нашият льотчик е точно такъв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *