« Върни се назад Публикувано на 13.10.2021 / 12:13

РУМЕН РАДЕВ НЕ ЗНАЕЛ ЗА „ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО“? АЙДЕ, БЕ! НЕ ВСИЧКИ СМЕ АХМАЦИ!

На 18 август 2021 година Румен Радев, който е ментор и създател на служебното си правителство, в което назначава Кирил Петков за министър, изрича:

“Атаката срещу Кирил Петков е атака на корупционери, които искат да върнат часовника назад.“

Това изявление е два дни преди да бъде прекратено канадското гражданство на Петков.

Това изявление е очевадно за всички, които не са кретени и разбраха, че Кирил Петков е лъжец и измамник.

Радев ги нарича „корупционери“.

Сега, след публикуването на цялата документация по казуса от Конституционния съд, като лъсна безапелационно, че Кирил Петков е лъгал и мамил с „двойното си гражданство“, куцо, кьораво и сакато от кръга на Румен Радев налива от девет кладенци вода как, видите ли, Румен Радев не знаел, бил подведен и прочие тинтири – минтири „го излъгали“.

Още на 10 април в заявлението си за отказ от канадско гражданство е от видно по-видно, че Кирил Петков знае прекрасно, че процедурата ще продължи до издаването на официален документ, а дотогава си остава канадец. Нещо повече – Кирил Петков чистосърдечно заявява пред канадските власти, че знае, че остава канадец до приключване на  “на обработката на заявлението” и ще престане да бъде канадец, ако бъде одобрено заявлението.

Към 10 април Петков сам пише, че „се готви за министър“! Което означава, че вече му е предложено да бъде министър! От кого може да му е предложено? Единствено от Румен Радев, който съставя предстоящото служебно правителство!

Правосъдният служебен министър Янаки Стоилов собственоръчно пише до КС, че Кирил Петков е с двойно гражданство към 14 септември 2021. Четири месеца /!!!/ след назначаването му за министър от Румен Радев!

И Румен Радев не знаел?! И Румен Радев бил подведен?! И Румен Радев бил, ах, видите ли, излъган от Кирил Петков?! Същият Румен Радев, който продуктово позиционира и партията на същия Кирил Петков?!

Айде бе! Не всички сме ахмаци!

Дори и да повярваме на тая БЕЗУМНА ТЕЗА, че Румен Радев не е знаел, то това означава, че екипа на Румен Радев е тъп, като гьон, абсолютно неграмотен юридически и престъпно безотговорен да не си провери кадрите, още повече бъдещи министри!

Истината е простичка. Румен Радев прекрасно е знаел. Кирил Петков очевадно му е набутан от любимите му „синергични с дневния ред на САЩ“ и единственото, което прави откакто е нарушил Конституцията е да клейми всеки, който изрича истината, като „корупционер“ или „манипулатор“. И да нарича истината „компромати“.

Точно както го правеше Бойко Борисов.

Afera.bg

«