« Върни се назад Публикувано на 13.10.2021 / 8:10

РУМЕН РАДЕВ Е МАСОН ОТ 2008 ГОДИНА. САМО В „АФЕРА“ – ОРИГИНАЛНИЯ СПИСЪК НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЛОЖА „СЛЪНЦЕ“ – ПЛОВДИВ

Атаките срещу сайта АФЕРА не спират. Но това няма да ни спре да разкриваме истинските лица на предателите. “Синергичните” са в паника. Вторият мандат на Тримореца се изплъзва. Дърварските фотки на стадиона на “Човека от народа” ни връщат 35-40 години назад. Това обаче не спаси комунистите и те паднаха от власт. Време е за истината и техните наследници!

Единствено сайта АФЕРА публикува оригинален списък на членовете на масонска ложа “Слънце” в град Пловдив за 2008 г.

Всяко от вписаните 65 лица е посочено с трите си имена. Към всяко от имената е посочено и каква степен притежава съответния масон. Три означава “майстор”, с две са удостоени “калфите”, а с единица са посочени “чираците”.

Под номер 62 в списъка на масонска ложа “Слънце” фигурира лицето Румен Георгиев Радев, понастоящем президент. Към 2008 г. Радев е отбелязан като “чирак”. Това означава, че Радев е приет в ложата, основана от Георги Гергов, през същата 2008 г. или през предходната – 2007 г.

Румен Радев е свързан с Георги Гергов, с Николай Копринков и Пламен Узунов, именно по масонска линия. И това е известно на цял Пловдив. И не само на Пловдив. Темата обаче си остава табу, а мисирките, подаващи удобни въпроси към Радев, не смеят да го питат.

“Свободните” медии не правят разследвания за обвързаностите на президента с масонски кръгове, нито за това, че въпреки колосалните разкрития за зависимости и участие в схеми, Николай Копринков и Пламен Узунов са бетонирани на “Дондуков” 2. С какво двамата държат Радев ли?

Със снимки от тайното посвещаване на настоящия президент като масон. Тези снимки с чирака Радев обаче имат и други!

Следва…

Калин Спасов

«