Публикувано на 13.10.2021 / 8:10

РУМЕН РАДЕВ Е МАСОН ОТ 2008 ГОДИНА. САМО В „АФЕРА“ – ОРИГИНАЛНИЯ СПИСЪК НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЛОЖА „СЛЪНЦЕ“ – ПЛОВДИВ

Атаките срещу сайта АФЕРА не спират. Но това няма да ни спре да разкриваме истинските лица на предателите. “Синергичните” са в паника. Вторият мандат на Тримореца се изплъзва. Дърварските фотки на стадиона на “Човека от народа” ни връщат 35-40 години назад. Това обаче не спаси комунистите и те паднаха от власт. Време е за истината и техните наследници!

Единствено сайта АФЕРА публикува оригинален списък на членовете на масонска ложа “Слънце” в град Пловдив за 2008 г.

Всяко от вписаните 65 лица е посочено с трите си имена. Към всяко от имената е посочено и каква степен притежава съответния масон. Три означава “майстор”, с две са удостоени “калфите”, а с единица са посочени “чираците”.

Под номер 62 в списъка на масонска ложа “Слънце” фигурира лицето Румен Георгиев Радев, понастоящем президент. Към 2008 г. Радев е отбелязан като “чирак”. Това означава, че Радев е приет в ложата, основана от Георги Гергов, през същата 2008 г. или през предходната – 2007 г.

Румен Радев е свързан с Георги Гергов, с Николай Копринков и Пламен Узунов, именно по масонска линия. И това е известно на цял Пловдив. И не само на Пловдив. Темата обаче си остава табу, а мисирките, подаващи удобни въпроси към Радев, не смеят да го питат.

“Свободните” медии не правят разследвания за обвързаностите на президента с масонски кръгове, нито за това, че въпреки колосалните разкрития за зависимости и участие в схеми, Николай Копринков и Пламен Узунов са бетонирани на “Дондуков” 2. С какво двамата държат Радев ли?

Със снимки от тайното посвещаване на настоящия президент като масон. Тези снимки с чирака Радев обаче имат и други!

Следва…

Калин Спасов

Коментари 34 за
“РУМЕН РАДЕВ Е МАСОН ОТ 2008 ГОДИНА. САМО В „АФЕРА“ – ОРИГИНАЛНИЯ СПИСЪК НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЛОЖА „СЛЪНЦЕ“ – ПЛОВДИВ”

 1. Ми то пълно с Баш Майстори бе! Тройкаджии смотани…
  Кво ще измайсторят – туй трябва да разберете.

 2. Започнал е като чирак, вече може да се е издигнал до 333333333-та степен. 😉
  Масонството не е престъпление, зависимост е. Кому са нужни зависими управници? На Ататюрк революцията е масонско дело, наивно е да се мисли, че сам я е свършил.
  Аз обаче не разбирам каква е тази „млада“ ложа, побългарена работа ми се вижда. Ложите не са ли с дълга история зад гърба си- като розенкройцери или тамплиери? Или вече всеки може да си създаде?

  1. За 10 години 🙂 ?

   Манли Хол става 33 на 72 години. Радев едва ли знае, кой е той 🙂 .

 3. Томова, дай го този списък в цяло, ако не друго, поне да ги изпсуваме като хората! Че, в Пловдив не се трае от долни миризливци в масонски тоги. Да не говорим за онези от Смолян, с коидто си душат пръдните!

 4. Висшия партиен елит е знаел още 1988-а, като минимум, за процесите, които настъпиха. Например Велко Палин, знам го от човек който тогава е бил на килимчето и т.н. Така, че те имаха време да се подготвят. Наивниците, и аз в началото, висяха по площадите 🙂 . Мартин Армстрон това го е прогнозирал и подобни на него години преди това, вероятно Ванга, Слава и т.н.

  Масоните управляват САЩ от както е създаден, до един президентите им са свързани в ложи, разбира се такива са Джордж Вашингтон, Мадисън, Джеферсън, Адамс и т.н, Такъв е и Томас Пейн 😉 . Или Захари Стоянов, акад, Балан, Буров, Батенберг, ген.Вазов и т.н.

  https://www.uglb.bg/?page_id=37

  Т.е. ако това е престъпление, ще трябва да прегледате сериозно цялата световна история. Сещам се за нещо, по памет, че един от атонските монаси бе попитал един от гръцките премиери дали е масон и оня му отговорил да му посочи кой не е 🙂 ? Ами Кемал Ататюрк?

  На тая възраст наивноста не е добродетел, което е естествено за децата, там наивноста и невинноста вървят ръка за ръка 🙂 . Възрастните „деца“ са по-скоро проклятие от колкото благодат.

  Смешното при Радев е че е чирак, не е дори калфа 🙂 ?

  1. Акад. Балан е бил Велик майстор, но след като осъзнава меркантилната същност на масонството, напуска. До ден днешен това не му е простено…

 5. „Това обаче не спаси комунистите и те паднаха от власт.“

  Още един не разбрал какво се случи през средата на 80-те години благодарение на Андропов, Горби и Елцин?

 6. Излиза ,че радев е чирак на гергов,от друга страна пловдивската ложа е непризната,т.е те са ерзац-масони,играят си на масонство.Защото истинското масонство е огромна организация с вековна история,вид мафия на висшето общество.А тия са самодейци,само се излагат и си погаждат компромати.

 7. Попитайте президента масон ли е?Имате тази възможност попитайте го и нека чуем отговора.

 8. Масоните са сбирщина от фетишисти-мастурбатори, събиращи се да лъскат бастуните до припадък.

 9. Ако РАДЕВ е масон ПОДЧИНЕН на ложата Слънце Ориент 036 чийто шеф /церемониал мастер/ е РУСКИЯ специален консул за България бизнесмена ГЕОРГИ ГЕРГОВ
  Значи излиза че синергичения със САЩ е синергичен с РОССИЯ през Гергов
  Излиза че РАДЕВ е 2 чужд АГЕНТ и 3 ТРОЕН агент понеже е свързан КРЪВНОпо бащина линия с ВКР и РУМНО
  Пловдивската ложа Слънце както и ложата на КРАЛЕВ и Валери Митков са под“светлината“ на РУСКИТЕ ложи от Петербург -ложа “Новоя Астрея “ и ложа “Пушкин’
  Други много интересни членове в ложата на РАДЕВ са ГЕРБаджията Цацаров ,Андрей Пръмов мъжа на еврокомисаршата Кунева

  1. След като СЗО си развява байряка свободно в Русия това за АМ-ски или РУСКИ агенти вече е старо!!! Сега имаме АГЕНТИ на ГЛОБАЛИСТИТЕ!!!

 10. Нещо за РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ЖУРНАЛИСТИ….https://www.uclg.org/en
  Промяната идва със ЗАМЯНАТА!!! НадДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ на МЕСТНИТЕ ВЛАСТИ и ОРГАНИ от НЯКОИ СИ!!!Те вече са ТУК!!!

 11. ОРЗ…АТИПИЧНА ПНЕВМОНИЯ…ГРИП…и др.= КОРОНА!!!
  По Статистика сме и Развита Държава…който вярва на статистиката!!!
  До преди година и половина рядко обръщахме внимание на статистиките докато ПРОПАГАНДАТА не обърна Прожектора си само към едно НЕЩО а остналото го обгърна тъмнина!!! Докато човекът не се научи да различава ПРОПАГАНДАТА от истинската ИНФОРМАЦИЯ е БЕЗотговорен към ДРУГИТЕ!!!
  За 10 месеца през 2021 само от ГЛАД бяха починали 7 000 000 деца по СВЕТА!!! В България 2000 000 са хронично гладни- това е БЕЗотговорност!!!Дали им пука че с парцали на устата и с генетични експерименталки ще се НАХРАНЯТ!!! Един ГЛАДЕН и СТРЕСИРАН организъм има 3000 възможности да се разболее и УМРЕ!!! Не говоря за ХИПОХОНДРИЦИТЕ- те са ЗДРАВИТЕ-БОЛНИ!!!

 12. Масонът Мунчо остава да отговори, защо другото му име е Моше?

 13. Настоящият режим изобщо не блести с интелект, всички етажи на правителството са обградени с бандити от деветдесетте, а там с интелекта беше доста оскъдно.

 14. Да направим всички граждани МАСОНИ!?!?! След като една година всички сме МАСКИРАНИ защо да не сложим и ПРЕСТИЛКАТА!?!?!? Всеки за всекиго ще е БРАТ и ПРИЯТЕЛ!!! Велика Масонска България!!!Преди имахме сърп и чук сега преминаваме на ПЕРГЕЛ и ЪГЪЛ!!!Масонска Свята Република с граждани-масони…нещо като БРАТСТВО…БРАТИНИ…!!!

 15. А иначе- не ми се струва подходящо държавният глава да е чирак…Той на ложата ли чиракува или на народа?

 16. Това е политика на олигархията да обвързва военните и полицаите от средното ниво и на горе за да ги използва при стечение на обстоятелствата, ако не са масони ще са розенкройцери или тамплиери. По този начин без да се влагат средства се достига определена цел. Виждате как един селски кмет държи президента. Не се учудвайте ако и другите претенденти се окажат членове на една от посочените организации по горе.
  Мила родна картинка.

 17. Масоните са клон на английското разузнаване. Да си масон това значи да си доказан предател на България и следва да си получиш наказанието за това.

 18. Поздравления Афера! Останахте единствената истинска и честна медия напук на всички угодни пропагандни телевизии, сайтчета и вестничета! Хайде да видим кои медии ще се позоват на вас и ще публикуват този скандален факт по каква линия се управлява в момента държавата, а именно от една треторазрядна масонска кочина!!!

 19. Атаките ме застигнаха. Имам блокировка или нещо такова. Не чиракувам в ложи, сигурно затова…

 20. Всеки ден се питам дали в Сомалия има масони ?
  Мамка му и тунел,малко остана … и ще разбера.

  Венсеремос.

 21. Обръщам се към журналистката Веселина Томова.Вие сте храбра и силна българка ,която казва и държи истината да излезе наяве. Продължавайте да показвате истинските лица на тези долни и страхливи душициНе спирайте да работите.Гордея се с вас и ви подкрепям. Господ да е с вас!

 22. ЗаФатила съм да си правя нуждник за елитни фукльовци Харвардски, та си търся строителна бригада .
  Та сега гледам ордата на Гочето Свинара и виждам един строител – Копърката, по-известен като дребната Цаца изявен зидарин и един чирак „Тримореца“, който е годен да бърка и да носи кереча !
  При всяко строителство има първа копка а тук Наглите от Харварда ще направят първо сране .
  Смех, смех .

 23. Много противни същества, толкова дълго да правят номера на една електронна медия, никое правителство не си е позволявало. 10 дена правя опити да прочета статия в Афера, но срещам трудности, това се дължи на Радевата банда мошеници,.
  Прави се опит да се затвори устата на свободното слово по стар комунистически обичай. Зидаро-мазача от сектата Слънце ориент ще седне на резервната скамейка и ще бъде вън от Дондуков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *