Публикувано на 08.06.2021 / 19:52

РУМЕН ПЕТКОВ: САМОЛЕТИ F-16 НЯМА ДА ИМА! ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА САНКЦИОНИРА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ! ЩЕ ПОИСКАТ ЛИ РАДЕВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ САНКЦИИ НА САЩ! /ВИДЕО/

Румен Петков изрази безпокойство от състоянието на ВВС и настоя за преустановяване на всякакви контакти с „Локхийд Мартин“. Ще наложи ли правителството санкции на САЩ! Самолети F 16 няма да има! Какво прави Шикеров, заловен с класифицирана информация, в правителството на Радев и оглавява мега дирекция?!

Правителството трябва да преустанови контакт с американското правителство. Каквото за Божков и Пеевски, такова и за „Локхийд Мартин“. Иначе това е двоен стандарт! Има ли натиск от САЩ върху правителството да не наложи санкции върху тях?!

afera.bg

Коментари 18 за
“РУМЕН ПЕТКОВ: САМОЛЕТИ F-16 НЯМА ДА ИМА! ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА САНКЦИОНИРА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ! ЩЕ ПОИСКАТ ЛИ РАДЕВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ САНКЦИИ НА САЩ! /ВИДЕО/”

 1. Никой не прави сметка за абсурдността на сделката по отношение на сроковете за доставка. Ще бъдат доставени за да ни пазят до 2025 г. А какво ще правим до 2025г.? Ще се молим никой да не ни напада? Ще квичим: Не е честно, те имат самолети, а ние нямаме? Или ще се защищаваме като показваме подготвения от ЦвЦв и подписан от Тиквата и Шкембето договор?А като ги получим /ако!?/ как ще ни пазят 8-те допотопни самолета от многократно по-големия брой на всички близки и далечни съседи и потенциални противници? И за да обобщим всичко дотук – главния въпрос: за какво ги взимаме, като на практика са ни безполезни като качества,надеждност и съвременност; недостатъчни като количество и не са налични, ако междувременно се наложи. А на всичко отгоре и от скъпи по-скъпи, че и предплатени преди да има завод където да ги заплануват и направят. Това е такава нечувана аванта за новите ни освободители от комунизма, че просто не може да не се запиташ: мислим за отбраната си ли или спасяваме Локхийт от фалит?

 2. Румене, Ф16 ще има в небето на България и още как.
  И други ще има…
  Чакай малко да започнат ученията …

 3. Така е с братята янки.
  С братушките беше друго положението. Мине се не мине време и ту ни снабдяваха с туй-онуй, ту ни опрощаваха дългове и заеми. Ние пък ги затрупвахме я с домати( колко вкусни бяха доматите тогава), ту с консерви. С братушките бяхме и сме в една кръвна група.
  С янките ? Един янки роден в единия край на земното кълбо, друг янки – на другия край, трети – кореняк, но в индиански резерват. А това с резерватите ли не е супер дискриминация?

 4. Ами ако тия от Локхиит-Мартин вземат да покажат платежните за комисионните за Баце, караПрас и компания?! Ко праим тогава?!

 5. Това не беше сделка, а откуп, както и другите 3 млрд. за „Балкански поток“ пак откуп, а Ганьо плаща. Само тези 6 млрд. бяха достатъчни да се построи АЕЦ Белене, без чужди „инвеститори“, разбирай изедници и в следващите 30-40 години поне да имаме ток, е пак нямаше да е евтин.

 6. Самолетите ще дойдат но тогава ще възникне следния проблем???На кое летище ще са базирани и колко наем ще трябва да плащаме на американците за това летище???

 7. Задкулисна, нагласена, изключително лошо проведена и финализирана сделка, дело на доказани крадци Тулупа и Шкембе войвода. Полша закупи повече от тези самолети за по-малко пари, и не ги чака 2 години, но явно там тиквите са на полето, не в правителството…

  1. Една от двете страни Словения или Словакия преди месец закупиха най-новите Рафал от Франция!!!12 самолета за 1.2 млр. !!!Плюс едногодишен сервис и обслужване плюс тренажор за пилотите им!!! За същите пари като нашите Белгия купува 18 Ф-35???

   1. Словакия закупи 14 машини F-16, заедно с логистика, обучение, въоръжение и техническа поддръжка за две години за 1,6 млрд. евро. Хърватия купи 12 многофункционални Rafale за 999 млн. евро. На по-нисък рушвет са. По-малко чекмеджета имат…

  2. Заради неправомерната сделка на Тулупа и лакея му Шкембе жойвода с хартиените хвърчила топят Божков заедно с Пеевски. Пазят си техния негодник Тулупа, тъй де, да ти изсипе един Тулуп милиарди за нищо, как да не го пазиш, та и с Магнитски. Закона си съдраха заради негодника им Тулупий.
   https://www.actualno.com/politics/vasil-bojkov-s-ostri-dumi-sreshtu-ministyr-minekov-news_1604338.html

 8. Очаквам Мустафа да връчи на Новото Правителство ценен подарък- Картина на няколко Ф-16 как браздят българското небе!!!Воеводътъ поръчал още 8 от Нарисуваните!!!Балканите се разтреприха от тях…Шойгу взема успокоителни…Ердоган е на Вах Аллах …даже Сомалийците уплашено гледали и се ослушвали към Север да не ги подкараме и тях!!!

 9. Да поискат парите обратно да се върнат,щатите няма сами да си признаят ,че измамиха България,не стигат другите далавери и съсипни,и концесии.Правителството да ги пусне в руски сайтове и тв.предавания за политика,да ги разобличи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *