Публикувано на 06.03.2021 / 15:39

РУМЕН ПЕТКОВ: АМИ КАТО СА БИЛИ КОРУМПИРАНИ ОТ „ДОКЛАДА ТИ“, АТАНАСОВ, ЩО НЕ СИ ГИ АРЕСТУВАЛ, БЕ, БРАТ’ЧЕД! ИСТИНАТА ЗА ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОЛИЦИЯ НА АТАНАСОВ И КОСТОВ: НЕ МОЖЕМ ДА ОГРАБИМ „МОБИЛТЕЛ“ И ГИ ГОНИМ ОТ БЪЛГАРИЯ! /ВИДЕО/

Истината за политическата полиция на Костов и Атанасов.

Afera.bg

 

Коментари 6 за
“РУМЕН ПЕТКОВ: АМИ КАТО СА БИЛИ КОРУМПИРАНИ ОТ „ДОКЛАДА ТИ“, АТАНАСОВ, ЩО НЕ СИ ГИ АРЕСТУВАЛ, БЕ, БРАТ’ЧЕД! ИСТИНАТА ЗА ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОЛИЦИЯ НА АТАНАСОВ И КОСТОВ: НЕ МОЖЕМ ДА ОГРАБИМ „МОБИЛТЕЛ“ И ГИ ГОНИМ ОТ БЪЛГАРИЯ! /ВИДЕО/”

  1. Тези всички до един са боклуци и престъпници! Няма оправия в тая държава!

  2. Гледам шефът на шести отдел на ДС разказва как се борил с икономически престъпления, докато е оглавявал политическата полиция. Гледам съратника на Галеви пере яко историята и прави от Мобилтел жертва, вместо истината, че тръгва от схемите покрай ДЗУ, проекта Нева, че първите GSM са с марка Цитрон и са с крадена от България технология – картата с чип, че година по-рано създадената от гуруто му Луканов Мултигруп използва същите карти с чип за пръв път в света за разплащания, но месеци по-късно Балканбанк фалира заедно с още доста банки заради крадения софтуер. Замазва, че доста по-късно Майкрософт и Виза сключват споразумение да разработват такива карти. Накрая замазва и истината, че изгоненият Чорни е международен мафиот разследван в няколко страни, включително Израел. Язък за Мангъров. На всеки Мангъров в България слагат по един такъв, че да му тежи на шията.

  3. Ст. Гечев, нещо сте се объркал! Знаете ли как се казваше НСС преди да стане такова?

  4. Атънасоф, чакам те с нежна стразд за първата брачна нощ. зЕми си и кофа с грес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *