Публикувано на 05.07.2022 / 11:23

РУДИ ГЕЛА – МИНИСТЪР НА МВР? ХАХАХА! СПОРТИСТИТЕ НЕ ГО ТУПАХА, НО ЧЕНГЕТАТА ЩЕ ГО ЛУПАТ СЪС СИГУРНОСТ!

Радостин Василев, министър на спорта в оставка, по bTV:

Не са водени разговори да съм вътрешен министър. Този въпрос в момента кара група от хора да изпитват панически ужас. Ако това се случи, нещата ще бъдат неконтролируеми за някои хора и за мафията“, г-н Рашков ще им се стори като пролетна песен. Това ще бъде невероятен шок и ужас за мафията“.

Хахахаха! Руди Гела министър на МВР?

Спортистите не го тупаха,  но ченгетата – със сигурност ще го лупат!

Всъщност, щом нашмъраният ни беше премиер, що и Руди Гела да не стане министър на МВР?

Дъното на идиотите в управляващите е нескончаемо.

Afera.bg

Коментари 22 за
“РУДИ ГЕЛА – МИНИСТЪР НА МВР? ХАХАХА! СПОРТИСТИТЕ НЕ ГО ТУПАХА, НО ЧЕНГЕТАТА ЩЕ ГО ЛУПАТ СЪС СИГУРНОСТ!”

 1. Тоя да не е решил да си отмъщава на МВР, щото де що има началник в СДВР изпона.ба жена му. Ма и тя не се дава лесно, расте ли расте в кариерата с каквото намери под пола т.е под ръка де ? То шока и ужаса трябва да го е видял в неговото ложе и нарцистизма му да се е събудил . Само да внимава ,че неговата „пролетна песен“ да не стане като тази на Нинчето, да чурулика като канарче в някое мвр-ско легло.

 2. Едно уточнение мила ми госпожо Томова,
  В кварталите над стадиона, терминът „лупам“ освен съдържанието което Вие влагате в него и което е общоприето, има и друг смисъл – на сексуална агресия – изнасилване. Та Гела ( не Иво а Руди) да внимава много и да избягва тази част на Варна, щото ще му се види нагорен баира към Кестрич! Особенно опасен се явява района на телевизионната кула – там на всяка полянка може да му се случи това лупане – мераклии да го налупат има много! Най-добре е по никакъв повод да не идва във Варна. В София винаги е по спокойно.

 3. Не ми е до коментари днес, но по голямо клетъчно от Руди рома не съм виждал. В случая ром не е напитка

 4. Руди плънката или Руди сливата както му казват е лопатар който не се знае как минава през вратата на спортно министерство. Хубаво че портиер деликатно го насочва по стълбите да се качва, а не да ползва асансьора, че колкото е глупав няма и да разбере как ще се самоудоши

 5. Мдааа, и нещо за ЛИЧНИЯ интерес.

  Днес Радостин Василев:

  „Единственото нещо, което мога да коментирам пред вас, е че ако в ПГ на „Има такъв народ“ – 19-те човека, все още има хора, които смятат, че

  общественият интерес е по-важен от личния интерес (?) на г-н Трифонов и група около него, най-добре да напуснат и да го обявят навреме, защото ако сега се разпаднат нещата, отиваме на избори“.

  =================

  Значи, ако утре г-н Радостин Василев стане министър на вътрешните работи, от какъв ли интерес ще да е, след като стана депутат само и единствено благодарение на славата на ИТН-лидера Слави Трифонов?!

 6. При тая неочаквана инфлация 500 К трябваше да се аджастват на 1 Мильон.
  „Клуб на Богатите’ шЪ знаѝш…

 7. Ааа не му се е разминало от спортистите, а и ще му правят рАзплод на Гела, който наричат със звучност име, Руди Потк@та

 8. Вече е много къса резервната скамейка на политотбора. Той и баце беше каратист’че с черен колан, ама без победа на татамито! България отдавна се управлява от цигани и педерасти, що пък в МВР-то да не е спортист, нали след активна спортна дейност ги назначават точно там, във вътрешното министерство!? А Професионалистите да си гледат Професионализма, нали някой трябва да работи, все пак..!

  1. Присъединяваме се към мнението на колегата Иван Чеха.
   Що ВИФаджии физкултурници станаха големи началници и преди, и след прехода.
   Професионалистите с 4 г. средно в СМУ Пазарджик плюс 4 г. висшо в Академията на МВР – работеха работата, щот трябва да се работи Професионално…

 9. Абе, какво не му харесвате не радко цигането начело на мeвepeто? Другарите полюционери* напълрно си заслужават такъв ръководител!

  *- комбинация от полицаи и милиционери, да не си помислите нещо друго

 10. да влезaт балета, да г-не с Руди,.... ахаааа Радко.... по Тодор Колев /Опaсен чар/ каза:

  Четох някъде, че в Плевен се майтапили с Руди Гела, че бил сменен в родилното, щото нямало българин през 2022 г. да се гелосва толкова, даже въобще. Явно му идвало отвътре генетично да се гелосва и да се харесва. Тези твърдения ме накараха да се огледам и май вярно. Не се сещам мой познат да се гелосва.
  А пък с тази ризка на точици вече е звършен политик и министър, тамън по протокол, даже я е вързал с вратовръзка сигурно търси еклектика.

  1. 😉 Стара акушерка разправяше преди много години, по какво се познава, кога българка роди бебе от циганин. Бебето момченце е бяло, обаче тестисите му са тъмнолилави. Как са го установили по емпиричен път е чудно, но е било допроверено и с други „тестове“! 😉

 11. Какво представлява ИДИОТА И ГЛУПАКА,анализ даже и на нобелови ларуеати,а този от снимката олицетворява и глупака и идиота,някъде прочетох че в днешни времена,управлявали само простите,да добавя и от себе си,арогантните и вярващи в себе си плесби,които нямат капацитета,да бъдат и уличен метач,кото това въпросното нещо от снимката,когото назовават някакъв плесб Руди гела!!!
  https://www.facebook.com/pritchiimadrosti/photos/a.846146205450166/1274114725986643/?type=3

 12. Не, и ченгетата са мъртви души, няма да го тупат!
  Чакаме си кадировците или Ердоган

  1. Точно така, в България вече е останал 99% генът путка. 500 години обратна селекция по турско, после всички жертви по войните, и накрая през 90те години последните смели момчета изгърмяха. Сега всичко е тревопасни путки

 13. Тоз гелосания смешник се е взел много на сериозно но само след няколко дни такъв вятър ще го отвее директно на политическото бунище където му е мястото!

 14. Да турнат за министъркинин на вътрешните дела..
  Шо бъде шок и ужас.. Ама за тулупите и матряла..
  А не за МАФИЯТА..
  Щото старците по селата пак почнаха да ти пребиват с колове.. И не за пари.. А заради орехите в двора им..

 15. Тоз пък. Крайно време е на политиците да им светне под шапката, че двете силови министерства се нуждаят от ръководители от кариерата, а не от лаици.
  Стига с тоя „граждански контрол“, „политическо ръководство“ и тем подобни измишльотини наглосаксонски.
  На всяка структура, най отпред седи най подготвения.
  На армията ще ми слагат човек дето войник не е ходил. На полицията – престъпник дето не е хващал/ разобличавал.?!?
  Женски теляк в мъжка баня…

 16. Гришата Ганчев е сериозен човек, откъде го извади тоя оръфлек, срамота работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *