« Върни се назад Публикувано на 04.05.2014 / 11:48

РПГ: НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ! ПЕЩЕРА СЕ ВКЛЮЧИ В ЛОВА НА ВИНОВНИ ГЕРБАДЖИИ

 

Редица привърженици на „Движение за справедливост-РПГ“ подкрепиха репресираните от ГЕРБ в Пещера. Вчера „Движение за справедливост-РПГ“ откри поредния си местен клуб, този път в град Пещера. На срещата присъстваха председателят на движението Николай Цонев и новоизбраният местен отговорник Димитър Димитров.

Различни човешки истории, обединени от един мотив – политическо издевателство. Това e причината гражданите на град Пещера да се включат в „Движението за справедливост“ и да учредят негов местен клуб. Неправомерни уволнения, финансов натиск, данъчна репресия – това са част от обвиненията, които гражданите отправиха към бившите управници от ГЕРБ, от които ще търсят персонална отговорност.

„Хората, на които не им се е случило, които не са били унизени, те не могат да го почустват, не могат да го проумеят. Има мнозина, които желаят да се включат към нас, но също се страхуват. Разбирам ги, но така няма да постигнем промяна.

Основната идея на нашето движение е да преодолеем страха. Страхът, който ГЕРБаджиите искат да ни попречи да дадем гласност за техните престъпления. Но тук те сгрешиха – аз не се страхувам и вие не се страхувате. Скоро единствените, които ще ги е страх, ще са самите Бойковци и Цветановци – и то с основание.”, категоричен бе Николай Цонев пред присъстващите.

От Движението напомнят, че следващият град, в който ще учредят местен клуб, е гр.Бургас.

Afera.bg

«