« Върни се назад Публикувано на 16.05.2014 / 16:17

РПГ: ВСЕКИ ВТОРИ В БЛАГОЕВГРАД Е ЖЕРТВА НА ГЕРБАДЖИЙСКА РЕПРЕСИЯ

 

Лекарите от Благоевградската болница станаха жертва на ГЕРБаджийска поръчка, изпълнена от прокурор Георгиев. „Движение за справедливост –РПГ“ откри следващия от мрежата си местни клубове в Благоевград. На срещата присъства председателят Николай Цонев. Пред събралите се граждани той представи отговорника за града и района Ангел Цветков.

 „Настояхме „Движение за справедливост – РПГ“ да създаде клуб в Благоевград, тъй като тук всеки втори е станал жертва на ГЕРБаджийска репресия – рекетиране, търговия с влияние, политически натиск, корупция. Управлението на общината е поверено на Атанас Камбитов един от „парашутистите“ на Цветанов и, съответно, в града всичко се разпределя „по партийна линия“, заяви новоизбраният представител на движението.

„Страшно е да попаднеш в ГЕРБаджийската въртележка, в която си неудобен… съдии, прокурори – просто няма излизане. Няма доказване на невинност, а времето е спряло в такава ситуация. Няма семейство, няма кариера, няма образование – просто спирате да живеете“, сподели сред присъстващите Иван Николаев – жертва на показна акция, поръчана от Цветанов.

„Най-лошото нещо, което може да се случи на нашата страна, е ГЕРБ. Без вина виновен, по няколко месеца в арестите – дано никога не разбирате какво е това. Трудно е, но ще се борим!“, завърши той.

„Преди два дни във Велико Търново се срещнахме с д-р Милатович и днес, в Европейския ден на протеста, искаме да изкажем подкрепата си към всички доктори и лица от медицинската помощ, които пострадаха при политическата вихрушка на ГЕРБ. Тук включвам и случаят със задържаните лекари в благоевградската болница. Те бяха поставени в машината за смачкване от прокурор Георгиев, който изпълни поръчка на ГЕРБаджийското партийно ръководство. Двамата лекари бяха публично унизени – ние знаем какво са преживели. И както при всички останали случаи, след като бяха оневинени, никой не им се извини!“, заяви председателят на РПГ Николай Цонев.

Afera.bg

 

«