« Върни се назад Публикувано на 11.05.2014 / 19:22

РПГ – БУРГАС: МИЛЕН ДИМИТРОВ ОКАЗВА НАТИСК ВЪРХУ РАЗСЛЕДВАЩА КОМИСИЯ. ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕН НЕЗАБАВНО!

 

„Движение за справедливост –РПГ“ поиска незабавно отстраняване на шефа на МВР- Бургас Милен Димитров, известен като „любимия комисар на Цветанов“, преди да е завършила проверката на Инспектората. От движението напомнят, че в момента бургаската дирекция на МВР  се тресе от проверка за цялостната дейност на комисар Милен Димитров, назначена лично от вътрешния министър Цветлин Йовчев.

На първото си събрание, след учредяване на структурата на Движението за справедливост в Бургас, на което присъства и члена на Управителния съвет Мария Кузманова, председателят на клуба Наско Комитов постави задача номер едно да е отстраняването на Милен Димитров.

Страхът на бизнеса и гражданите на Бургас от безчинствата на комисаря трябва да бъде преодолян.

„Министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев трябва да продължи линията на отстраняване от длъжност на компрометирали се ръководители, доказали се „слуги“ на ГЕРБ и Цветан Цветанов, както го направи във Варна. Не случайно Милен Димитров е известен сред бургазлии с прозвището си „подлога“, заяви Комитов.

Членовете на движението обсъдиха какви ще са следващите им стъпки и решиха да предоставят на разследващата комисия документи, доказващи законови нарушения, оказана репресия и натиск върху бизнеса от страна на комисаря. Адвокат Мутафчиева бе упълномощена да предаде тези документи, заедно с официално искане за отстраняването на Димитров преди края на проверката, т.к. има доказателства, че същият се опитва да оказва влияние върху разследващите органи.

Afera.bg

«