« Върни се назад Публикувано на 30.04.2014 / 14:14

РПГ: БОЙКО Е НАЙ-ПОЗОРЕН, ЦВЕТАНОВ И КАЛИНКА – ЕДНАКВО НЕКОМПЕТЕНТНИ В „СТЕНАТА НА ПОЗОРА”

 

Движението на Николай Цонев назова поименно ГЕРБаджийските разбойници в Пловдив, местни общинари ги следят зорко отстрани. Бойко Борисов = Филип Златанов. Цветан Цветанов = Калина Илиева. Симеон Дянков = Искра Фидосова. Мамин Ваньо = Стоян Стоянов „Чистотата“. Това са имената на най-позорните ГЕРБаджии, които оглавиха “Стената на позора“ представена от Движението за справедливост – РПГ вчера в град Пловдив. „Живяхме в държавата на абсурдите- държава, която тероризира по съдебен, психически, финансов и морален начин тези, които с труда си съществуват в територията на „Калинките“. Ако общото мълчание не бъде нарушено, този терор ще продължи в изпълнение на нови Борисовци и Цветановци.

 Затова ние сме тук – да се борим с ГЕРБаджийщината и да потърсим не само политическа, но финансова и персонална отговорност за преките и косвени загуби, нанесени от тях.“ , започна представянето Николай Цонев.

„Тази „Стена на позора“ е твърде недостатъчна за всички ГЕРБаджии, заслужили да бъдат на нея. За това започваме с тези осем имена, обединени по следните признаци – първата двойка „Борисов-Златанов“ са свързани чрез натиска и репресията, оказвани един път от правителството, друг път от Комисията за конфликт на интереси. Втората двойка „Цветанов-Илиева“ са по признак образование и компетентност, третите са по признак терор и следват вашият „Мамин Ваньо“, заедно със Стоян Стоянов, който е шеф на „чистотата“ и известна личност в Пловдив.“, заяви председателят на Движението.

В същото време, от другия край на площада на Съединението, местните общинари наблюдаваха зорко Цонев и компания. „Пловдив е отдавна окопан от ГЕРБаджийската власт, така че не се учудваме, че ни следят изкосо“, коментира бившият военен министър.

След като учредиха поредния местен клуб, Движението на репресираните от ГЕРБ представиха Илко Дишков – отговорник на РПГ за Пловдив. Дишков е бивш служител на Гражданска защита, „Достоен гражданин“ на гр. Пловдив за спасяването на 20 човека по време на горските пожари в Странджа планина. През 2009г. представители на мутромилиционерската мафия от ГЕРБ изфабрикуват обвинения срещу него и той е уволнен от работата си. Впоследствие, вкарва случая си в съдебна зала и е оправдан по всички обвинения.

Afera.bg

«