« Върни се назад Публикувано на 18.04.2014 / 9:06

РПГ: БИВШИТЕ УПРАВНИЦИ КРИЯТ ВИНАТА НА БОЙКО БОРИСОВ!

 

 „Движение за справедливост – РПГ“ създава структури в цялата страна На първата си пресконференция, която се проведе днес в БТА, „Движение за справедливост – РПГ“ повдигна няколко въпроса в публичното пространство, за които бившите управници от ГЕРБ упорито запазват мълчание.

„Движение за справедливост – РПГ“ е създадено да обедини различни хора, сред които редица емблематични фигури, които под една или друга форма са пострадали от управлението на ГЕРБ и произвола на Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

 Поставяйки си за основна цел да търси прозрачност и справедливост, днес председателят на Движението Николай Цонев постави три въпроса, чиито отговори са определящи за управлението на ГЕРБ.

1. Защо не е потърсена отговорност от кмета на София Йорданка Фъндъкова за двата случая на изядени от кучета?

2. Защо Цветанов мълчи кой е платил за 17 дневния си престой в луксозен хотел в САЩ в края на 2012г?

3. Защо се крие отговорността на бившия министър-председател Бойко Борисов относно АВИООТРЯД 28, а по-точно за нарушена бойната готовност на ВВС, за изразходван боен капацитет и причинени разходи на стойност 6 млн. лв? 

Търсенето на отговори на тези въпроси е едва началото от редица мерки, които Движението си поставя да предприеме за да даде публичност на злоупотребите, които ГЕРБ са причинили по време на управлението си.

Afera.bg

 

«