« Върни се назад Публикувано на 11.06.2014 / 11:52

РПГ:Предстоящите избори ще бъдат тест за интелигентност на българина. Този път нека излезем по-умни без ГЕРБ!

Председателят на Движението за справедливост – РПГ Николай Цонев, представителят на управителния съвет Пламен Стоянов и организационният секретар Стоян Стоянов учредиха местна структура на РПГ в Ямбол. За представител беше избран бившият кмет на града Кирил Тодоров.

Кирил Тодоров е един тези кметове, на които бе оказван натиск при управлението на ГЕРБ. Той, обаче, не допусна те да разполагат с ръководената от него община и съответно срещу него се задейства репресионния механизъм и му бяха повдигнати скалъпени обвинения. Тодоров бе оправдан, след което успя да осъди българската държава в лицето на прокуратурата. Сега съди България в Страсбург.

 „При ГЕРБ се толерираха партийните избраници, одобряваха им се проектите и им се раздаваха щедро пари. Когато, в мое лице, те видяха опозиция на едноличното си управление, се опитаха да ме компрометират“, коментира Тодоров.

 „Изборът на управление, който предстои за България, е определящ. Целият бизнес и мислещите хора в държавата ни бяха смачкани и репресирани от ГЕРБаджиите и не трябва да забравяме това.  За това РПГ се разширява и хората масово искат да се опълчат на безумията чрез нас“, допълни председателят Николай Цонев.

„Предстоящите избори  ще бъдат не само определящи, но и ще бъдат своеобразен тест за интелигентност на българите и искрено се надяваме този път да излезем по-умни, отколкото през 2009“, завършва Пламен Стоянов.

afera.bg

 

«