Публикувано на 02.12.2021 / 16:35

РОТАЦИОННИЯ ПРИНЦИП: ХРИСТО ИВАНОВ ТОЗИ МЕСЕЦ ОГЛАВЯВА ДБ, СЛЕДВАЩИЯ МЕСЕЦ БСП, ПОСЛЕ ИТН И ПОСЛЕ ПП. И ПАК ЗАВЪРТА

Ротационният принцип следва да се приложи и за председателството на партиите в коалицията.

Например, Христо Иванов този месец оглавява ДБ, следващия месец – БСП, после ИТН и после ПП, и пак завърта.

Нали и без това се припокриват 90%.

Емил Попов

Коментари 32 за
“РОТАЦИОННИЯ ПРИНЦИП: ХРИСТО ИВАНОВ ТОЗИ МЕСЕЦ ОГЛАВЯВА ДБ, СЛЕДВАЩИЯ МЕСЕЦ БСП, ПОСЛЕ ИТН И ПОСЛЕ ПП. И ПАК ЗАВЪРТА”

 1. КАШКАВАЛЪТ е Вечен,мандражиите са си все същите,сменят се РЕГУЛЯРНО само партизаните-гризачи !
  Няколко години гризкат едните,после другите,после пак първите… от време навреме влизат нови лапачи да откъснат някое парченце…после излизат…други идват…

  Но, основното партизанско ядро ревниво пази цялостта си,ако и да е разделено на 2-3…за пред хората ,де !

  Венсеремос.

 2. ДНЕС-САТИРИЧЕН ТЕАТЪР-НА ЖИВО-Приказки от 1001 нощ-обещания в БЪДЕЩЕ ИЗМИСЛЕНО ВРЕМЕ-но има и сегашно действително 1.-Приемане на правилник за 3-месечно увеличение на заплатите-2.Приемане на суми около 30% за участие в комисии-3.Ползване на държавен ресурс колкото повече, толкова по добре-4.Хубавата субсидия да си остане че да се подържат телевизиите на партиите-/ Слави как млъкна вече/-СТАРА ПЕСЕН С НОВ АРАНЖИМЕНТ-АШКОЛСУН НА БСП-отдавна не са били на хранилката,сега кандидати много-според пачките-и после всички на катедрата ще обесняват КАК ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА-НЯКОГА,НЯКЪДЕ, -винаги се използва сричката-„ЩЕ“-ВЕРВАЙТЕ ИМ И ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА

 3. Докато си чепкаме вълната и се занимаваме с глупости „НАТО намери начин да заобиколи конвенцията от Монтрьо за „окупиране“ на Черно море“ България желае да разположи на своя територия регионален компонент на Морското командване на НАТО в Черно море (MARCOM). Това съобщи министърът на отбраната на страната Георги Панайотов. Радвай се народе, във Варна вече ще акостират самолетоносачи на Щатите. “ L’Otan a trouvé un moyen de contourner la convention de Montreux pour „occuper“ la mer Noire“ Тази новина от ДНЕС

 4. Точно така са начертани партийните тезиси днес на кон, утре на муле, следващия ден на магаре и накрая на кол. Хаирлия и берекетлия да ни е новата управа. Боже прости ми че не отидох за гъби в деня на изборите.

 5. Ей, най сетне да видя една нормална реклама, без гевезелъци, без глезотии, без простотии. Пералня и сушилня Бош.

 6. В дълбочина зад вратата препуска в Прерията Винету!!!
  Имам едно Предложение!!!
  На партийните Лидери и Мистър Президент по едно индианско Име …така ще е по СИНЕРГИЙНО…Щатите…прерия…мустанги…вождове…шамани…Да не оставяме Винету …САМ!!!
  Предложения Моля!!!

  1. Баце е всичко друго ама не и Винету. Виж образа на Сантър му подхожда идеално, който добре е определен от Олд Шетърхенд 🙂 – „Изключителното му въздействие над мен ще стане съвсем ясно, щом кажа, че пред мен седеше Сантър, не някой друг, а мръсникът Сантър.“
   А боравенето на „Поразяващата ръка“ с оръжието и юмруците е знаменито във „Винету“, от там му идва и прякора, както и на легендарния „Мечкоубиец“. И той не изпада в безсмислени дебати, както и кръвния му брат Винету какво следва да се прави с такива като Сантър 😉 .
   Иначе за протокола, има и други, като например „Последния Мохикан“ или „Скарамуш“ и т.н.

   https://www.youtube.com/watch?v=9tjdswqGGVg

 7. Тази Ротация май е Ротативка но не от старите а от НОВИТЕ като Машинките за гласуване!!!Казиното НИКОГА не ГУБИ!!!

  Има и друга Ротация???Една година ТЕ…една година НАРОДА!!!

 8. „Ако кобилата се сприятели с лъва,от нея ще остане само гривата“,“Недостатъците на коня са отвън,на човека са отвътре“, „НЯМА ДА СТИГНЕТЕ ДАЛЕЧ НА ЧУЖД КОН“,“Страхувайте се от жената отпред и от кобилата отзад“! Добре са го казали мъдри хора! Нали Уважаема г-жо Нинова! Има и още нещо /не се отнася за Вас/ : “ НА СВЕТА НЯМА НИЩО ПО-КРАСИВО ОТ ГАЛОПИРАЩ КОН,ТАНЦУВАЩА ЖЕНА И КОРАБ ПОД ПЛАТНО“.

 9. След трите избора за НС в рамките на няколко месеца, истината излезе на светло: Няма нужда от партии, защото вместо да работят за хората и да улесняват живота им, те работят само за себе си и за егото си.
  Нови или стогодишнини, партиите стигнаха дъното на безочието си.

 10. Австрийският канцлер Шаленберг подаде оставка. Бившият канцлер Курц се оттегля от политическия живот и освобождава заеманите от него длъжности.

 11. За пореден път БСП се осраха. Този път под ръководството на Курнела, и още преди да са вкусили от властта.

   1. Какъв ти е проблема бе, гурльо? Вярно е, че всички са се осрали, ама по 1-2 пъти, а БСП вече го прави 4-5 пъти, стана правило. Какво дири при тези?

 12. 30г. го наблюдаваме тоя ротационен принцип „стани- да седна“. Ротация за тлъстия кокал. Ротация и деградация, дебългаризация и дебилизация…

  1. Мда… ротация, демокрация, унификация…..
   Много писане без действия.

 13. Кушията към Ада на леля Корни ще бъде на канадски чеп, а не на черен жребец.
  В редиците на БСП тече масова проверка за наличие на канадско гражданство.
  Притежателите му ще могат да се надяват на властови позиции- от министър, областен управител, директор на агенция и обикновен клатикурчик.

 14. А защо не и ротационен принцип и на министър – председателя? А и на кабинета? Така ще има за всички за да лапат, без да се карат.

 15. Братя българи, не яжте и не пийте нищо, още не се знае точно в кои храни и питиета е отровата, наречена коронавирус. Няма и как да се разбере, защото 80процента от хранителновкусовата промишленост се намира в СИВИЯ СЕКТОР. Ей, да не додите сега да ме арестувате, туй откритие Бойко го направи, не аз. Сигурно затуй го свалиха от власт.

 16. След Ванята Байганева искаме и другарката Сланинова да видим по дебел задник и жартиери.

 17. Да попитам преговарящите с циркаджиите на Слави-макето преди Коледа ли ще го пращаме на луната,че им беше преоритет ????

 18. ПО ГОЛЯМА ПРОСТИЯ НЕ СЪМ ОЧАКВАЛ.
  СТРУВА МИ СЕ ,ЧЕ ТАКА И ЧЕТРИТЕ ОТ КОАЛИЦИЯТА ЛАПАТ ОТ БАНИЦАТА.
  ПО ДОБРЕ НА СЕДМИЦА ДА СЕ СМЕНЯТ., ТАКА ЛАПАНЕТО ЩЕ Е ПО ГОЛЯМО.

  1. Писането с големи букви в чата е крещене.Само за сведение.А лапането ще се осъществи в съотношение 8:4:3:2.Всичко е според броя на гърлата.Следователно им трябваше и министър по геометрия…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *