« Върни се назад Публикувано на 23.05.2014 / 22:01

РОСЕН ПЕТРОВ: МВР ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧИСТИ, ТАМ ВИСОКИТЕ ПОСТОВЕ СА ЗАЕТИ ОТ ХОРА, ЗА КОИТО НЕ СЕ ЗНАЕ ПОЛИЦАИ ЛИ СА, БАНДИТИ ЛИ СА

 

Зам.-председателите на ББЦ Ангел Славчев и Росен Петров, и депутатът Светлин Танчев се срещнаха със симпатизанти в Горна Малина и Елин Пелин. „Всички социологически агенции показват, че идва нова сила, която ще промени политическата система и ще махне крадците.“ Това каза зам.-председателят на ББЦ Ангел Славчев по време на среща със симпатизанти в препълнената зала на читалище „Васил Левски“ в Горна Малина. „Дайте ни възможност, за да върнем достойнството на хората и всеки да взима достойна заплата и нормална пенсия. Трябва да изправим тази държава на крака, да върнем роднините си от чужбина, да вдигнем икономическия ръст и да спрем кражбите“, подчерта Славчев.

„25 години тази държава се управлява от Султанат. 25 години ДПС ту е със сини, ту с червени, а сега ще видите, че може да бъде и с ГЕРБ. Сега имаме шанс тази партия да не е балансьор, да не разпределя комисионни, а малко да поживее в опозиция“, каза зам.-председателят на ББЦ Росен Петров и призова за подкрепа в неделя.
Росен Петров, когото посрещнаха с хляб и сол пред читалището, разясни идеята на ББЦ за възстановяване на българската казарма. Той бе категоричен и че е нужно да се прочисти и възстанови МВР, защото високите постове са заети от хора, за които не се знае полицаи ли са, бандити ли са. Борисов ни плашеше, че ще стане като Гърция, а аз си казвам: „Дано да станем като Гърция“, посочи Петров и припомни какви са пенсиите и минималните заплати там. „Опростиха им 100 млрд. евро дългове, защото бяха единни“, поясни той.
По-рано по време на среща с жителите Елин Пелин зам.-председателят на ББЦ Ангел Славчев определи европейските избори като голям тест за коалицията с ВМРО, ЗНС и Гергьовден. Пред тях той посочи, че всички агенции дават прогнози за над 10% подкрепа и трима-четирима евродепутати. „Следващият голям тест ще са предсрочните парламентарни избори“, допълни той.
„Почувствах, че съм проводник на едни идеи, които не се реализираха. Оказа се, че лъжем избирателите. Затова избирам една формация, която по никакъв начин не е подвеждала хората. Освен това в нея виждам доста достойни хора“. Така депутатът Светлин Танчев обясни пред жителите на Елин Пелин причините си да напусне ГЕРБ и да се присъедини към ББЦ.

 

Afera.bg

«