« Върни се назад Публикувано на 22.02.2014 / 11:33

РОСЕН ПЕТРОВ: А ДАЛИ „КРАЛЯТ НА КОКАИНА” НЕ Е ДРУГ С ИНИЦИАЛИ Б.Б.?!

 

„Доскоро наричаха Евелин Банев – Брендо „Краля на кокаина“, а дали „Кралят на кокаина“ не е друг? А не говоря за Алексиев, а за друг човек, който е с инициали Б.Б. Изключено е МВР да започне обиск в автокъщата на Орлин Алексиев, ако няма оперативни данни за него. Не мисля, че лице представляващо оперативен интерес, трябва да бъде общински съветник“, каза Росен Петров по Тв7.

„И при най-малко съмнение за участие в организирана група за международен трафик на дрога, Орлин Алексиев трябва да подаде оставка от всичките си постове в Столичния общински съвет и Общинска банка, да изчисти името си, за да може да се върне на бял кон.”, коментира още Росен Петров.

Той заяви, че Btv и продуцентите на предаването „Нека говорят“, чийто водещ беше доскоро, са оттеглили исканията си срещу него.

 „Подкрепях Бойко Борисов, защото вярвах, че той може да преобрази България. Вярвах му като дете. По време на неговото управление обаче в МВР направиха много нерегламентирани акции. Политическият елит през последните години влезе в сферата на сигурността като мамут в стъкларски магазин. Покрай Държавна сигурност изгоря цялата система за сигурност. Опетни се името сътрудник. А всъщност полиция без агентура няма”, заяви заместникът на Николай Бареков в „България без цензура”.

Afera.bg

«