« Върни се назад Публикувано на 16.01.2021 / 10:55

РОСЕНЕЦ БЕШЕ ПРЪВ! ЧАКАМ ХРИСТО ИВАНОВ ГОЛ В 4.00 Ч. ПРЕД ЧЕШМАТА НА ЗАВОЯ!

Българските политици, макар вехти и мухлясали, са необходимо зло. Същото се отнася и за по-прогресивните умове от този сегмент, защото и те не разбират, че са прости инструменти в ръцете на изкусни мастер-шефове. Уви!

И като заговорихме за „правене на нещата“, каквото и да означава това предлагам да действаме, не само да си пишем от диваните и да дебелеем. Единици, като да-българистите например все се жертват за благото на род и родина, а други като нас нищо не правят. Само хулят добрите, красиви, умни и правещи нещата хора. Не е честно така.

Затова предлагам следното:

В неделя температурите през нощта ще бъдат около 17 градуса под нулата. Да се атакуват морските сараи през лятото с джапанки е лесна работа, затова да бъдем по-хард и да го направим през зимата. Ще атакуваме зимния дворец на падишаха Доган в полите на Витоша, но предлагам да го направим чисто голи. Така за флашмопа ще се чуе по целия свят. Трябва ни армия от голи мъжки и женски тела – около 3000 бойни единици, които да атакуват от всички страни националното ни зло. Стига се е крил като мишка зад тези дувари! Време е да откъснем главата на мафията и да се приключи всичко, както казва господин Христо Иванов и неговата партийна хайдушка чета. Ако и той реши да взаимодействаме в атаката ще го чакам гол в 4.00 часа пред чешмата на завоя, откъдето ще влезем в атака първите 500 голи бойци. Охраната ще бъде неутрализирана, защото ние ще проникваме в Сарая отвсякъде и никой няма да е в състояние да запуши всички дупки, нито да употреби оръжие срещу справедливия гняв на чисто голи граждани. Това е.

Символиката на голите ни тела пред света ще бъде, че сме чисти, прогресивни, разтоварени и смели. Освен това сме мирни, обезоръжени, но достойни. Истински бойци на демокрацията, които с ум и смелост ще победят превъзхождащия ги по всичко враг от дълбоката държава. Прокуратурата ще повдигне обвинения на Доган за настиналите за свободата на родината и поредното освобождение от турско робство.

Росенец беше пръв!

В неделя 4.00 часа, мафия у нас няма да има. С един гол удар.

Николай Марков

«