« Върни се назад Публикувано на 05.02.2022 / 18:18

РОЗОВ, ЛЕПКАВ ЗАХАРЕН ПАМУК! УДОБНИ ВЪПРОСИ И ПРАЗНОГЛАВИ ОТГОВОРИ!

Розов, лепкав захарен памук!

Кирил Петков при Сашо Диков!

Причиних си интервюто, разбира се на запис от петъчната вечер с министър председателя на България в предаването по ЕК на Диков.

За да не става много дълго изброявам какво чух и видях аз.

– Кирил Петков дали знае за съществуването на буквата “Ю” в българската азбука? Многократно каза “БрУксел”. Като добавим “ходимЕ, правимЕ, говоримЕ и т.н”, разбирам, че правоговорните проблеми на Кирил Петков се задълбочават!

– Едно голямо нищо относно РСМ, непосилните сметки за ток и парно, бюджета на Републиката, закопаващите ни кредити, инфлацията, грабежът ГЕРБ, ревизия на 12 годишното им порочно управление, конкретика в мерките;

– Нито дума за отношенията ни с Русия, за разполагането на САЩ военна мощ в България?

– Нищо конкретно за най-чувствителния сектор здравеопазване!

– Удобни въпроси и празноглави отговори!

Нито една сричка истина за реалната драматична и тъжна икономическа ситуация в България не чух от това лице! Напротив! С голяма екзалтация ни уведоми, че сме в “ клуба на богатите”? Добре ли чухте, драги сънародници?

Не му беше работа, нито ниво да коментира и квалифицира доста обидно известни имена в журналистиката!

Няма ли кой да обясни на Кирил Петков, че съда издава присъди и че работа на правораздавателната система е да задържа? МВР може да задържа до 24 часа?

Чудя се прави ли се на глупав, такъв по рождение ли е, или се е обучавал допълнително за “това”?

Във всеки случай не висяхме по площадите за да получим точно този премиер, родата му, кумците му, симпатиите му, ортаците му, баджанаците му и т.н. в този дух!

За мен е вече изморително, да не кажа непосилно, да заемам позиции, да вярвам, да полагам усилия за някакво раздвижване на здравите сили в България! Очевидно ТЕ са я напуснали!

Ако има останали ентусиасти – моля, оборвайте ме! Ще се радвам да видя такива!

Елка Владова

«