« Върни се назад Публикувано на 24.12.2014 / 11:16

Родните ченгета избиха рибата – Сертов вероятно знаел, че е издирван, защото имал достъп до интернет, брех. Всеки момент чакаме гръцката телевизия да излъчи интервю с Петко Сертов, дегизиран като йерарх от Фенер, хукнал по следите на милионите от „енергийни афери“.

Петко СертовПетко Сертов е имал достъп до интернет и по всяка вероятност знае, че е издирван. Той е ползвал компютър в хотел „Нана“, редна кореспондентка на Нова тв, разговаряла с камериерка на хотела. Сертов се е регистрирал на 20 декември за два дни и е напуснал хотела ден по-рано – на 21 декември. В хотела и в района има камери, но Сертов не е бил с колата, с която е засечен да преминава гръцката граница. Ама, моля ви се, нали Иво Никодимов си „каза урока“ – П.С. оставил автомобила в Патра, за да отскочи до Италия и Сан Марино, въх.

Хотел „Нана“ се намира в работнически и емигрантски квартал, населен предимно с шиптри и африканци и не се ползва с добра слава. Как иначе – Сертов е на „прикритие“ и няма да се изкуши да отседне в намазан хотел, я. Ще си покаже картата на камериерката и ще чака да го „локализират“, а докато запразнилите елини се натуткат, ще духне, брех. На въпрос дали това наистина е бил Петко Сертов, рецепционистката заявява, че всичко се основава на личната карта на бившия шеф на ДАНС. Иначе казано – някой може да се представя за него, леле, леле.
Междувременно меверейците не спират да трепят рибоците. Сертов вероятно знаел, че го издирват, защото имал достъп до интернет И да не се обади „колегата от нашите редици“. Не може да бъде – от кого ли се пази Сертов, ако изобщо има думица, отговаряща на действителността от всички нелепици, които бълват родните куки?! Всеки момент чакаме гръцката телевизия да излъчи интервю с Петко Сертов, дегизиран като йерарх от Фенер, хукнал по следите на милионите от „енергийни афери“.

www.bgsniper.com

 

«