« Върни се назад Публикувано на 29.05.2014 / 22:59

РОДИ СЕ ГРУПА „ГЕРБС” – „ДА СЕ ОБЕДИНИМ СРЕЩУ ТОЯ ВАРВАРИН, НЕМСКИЯТ АДВОКАТ НА ЦВЕТАНОВ“

 

Във Фейсбук бе създадена група ГРАЖДАНИ ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ СЪД, която лаконично митивира създаването си така: „Група, в която да се обединим срещу тоя варварин, немския адвокат на Цветанът. Убеден съм, че си давате сметка на какво безобразие станахме очевидци и свидетели днес!!!”

Групата обединява българи, които са потресени от „безплатния” немски адвокат на Цветан Цветанов, който възропта срещу българското правосъдие, не заради нещо друго, а заради постановената присъда срещу Цветанов.

„Приятели, вижте колко малко му трябва на човек, за да се почувства добре -да намери съмишленици, среда и добро отношение! Няма его, няма надцакване за по-висока позиция, а само КАУЗА. Ето, това ни трябва -ОБЩА КАУЗА. Бих дал всичко, за да видя целия ни народ заедно като тук в тази група, бих направил всичко за това…….бих умрял още утре за това, макар и после да не му се радвам !!!Мамка им на всички скапани политици, които се надскачат и се борят само за власт и пари. Радвам се , че все още има хора като вас тук! Благодаря ви!!!” е един от първите коментари на Боби Благоев в Групата.

Afera.bg

«