« Върни се назад Публикувано на 16.09.2022 / 9:39

РОДАТА НА КИРИЛ ПЕТКОВ ВИХРИ ЗУЛУМИ ИЗ ЛОВЕШКО, МВР НЕ СМЕЕ ДА ГИ ПИПНЕ

Родата на Кирил Петков се вихри из Ловешко, като заплашва мало и голямо от негово име.

Както многократно се писа в публичното пространство, „руският трол“ „Алина Велева“ се оказа леля на бившия премиер Петков.

Въпреки двукратно отнемане на лиценза й и множеството прокурорски проверки, остава недосегаема.

Така че Кирил Петков първо да погледне леля си, вместо да размахва ексдепутата от ПП Дунчев като борец с дървената мафия, докато беше на фотосесия с лопата в село Богдан.

Тъй като крушката не пада по-далеч от дървото, щерка й  Стефани Емилова, типично в наглия стил на Петкови, замалко да не предизвика серийна катастрофа и авария на електроподаването.

Братовчедката на Кирчо решила да си подпали  огромна купчина стърнища и клони под нейния имот, без да я е грижа, че това се случва на главния път на село Соколово и отгоре има магистрален кабел на Електрохолд.

В пика на пожара огънят достигнал на по-малко от метър от кабела. На пожарникарите, които пристигнали чак след един час от подаване на сигнала, братовчедката обяснила чия рода е и те бързо се изнизали.

Срещу това безобразие, което можеше да струва човешки живот, е подаден сигнал в РУ – МВР – гр. Ловеч на 04.08. т.г., но до ден днешен отговор няма….

Въпросът е ще продължават ли органите на реда, за които и децата знаят, че покровителстват  дървената мафия, да прикриват безобразията на родата на Кирил Петков в Ловешко.

Александра Симеонова

«