Публикувано на 26.10.2021 / 14:38

РОБСТВОТО Е ПЪЛНО! ОСТАВАТ ДУШИТЕ. И ТЯХ ЛИ ЩЕ ОТСТЪПИМ?

! Разбрахте ли сега за какво е целия този натиск с ваксите?

 1. Както казват евреите, кой каквото и да ти говори, на края всичко опира до едни пари.

Това, което ни се продава като масово, търговско наименование “хаксина”, нито по медицинска дефиниция, нито по свойства е такава. Произведени са едни много бройки, които трябва да се пласират. И не, не са безплатни! Нашите правителства, на които сме им поверили нашите пари от данъци и такси, са ги опукали за субстанциите. Срещу солидни комисионни, разбира се.

Фармацефтичната индустрия е една от най-жестоките, от най-богатите и с най-силно лоби. Те правят повече пари от наркобароните, проституцията и порнографията взети заедно – представете си какво чудовище е това!!!

Моя колежка финландка, от ПР университета, се хвана на работа като комуникационен специалист в един от гигантите. Беше супер щастлива – плащаха й чисто по 30 000 евра на месец, пътуваше само бизнес и първа класа, ползваше ВИП услуги. След година момичето ревеше, искаше да напусне защото не издържаше повече на това, което се случваше в корпорацията. “Съзнателно осакатяват хора, играят си с човешкия живот, а аз трябва да им покривам престъпленията и да им замитам мизериите!”. Е, не й разрешиха да напусне – беше видяла твърде много….

През 2020, въпреки жестоките локдауни и икономически кризи, в света са се пръкнали над 150 нови милиардера – почти всичките са или от фармацията или от АйТи бранша….

 1. Киро Харвардеца за мен си остава едно просто момче. Първо, че преди да влезе в политиката, не си написа домашното и не изчисти проблема с канадския пасош. Второ, защото си мисли, че да управляваш една държава е като да си увеличаваш продажбите на фирмицата, дето продава био-тех бъркочи? И трето, щото си е по канадски наивен селяк с либерални, сдуханяшки уклони. Той дори не осъзнава какви глупости ръси и че това се наказва с цялата строгост на закона!

Убеждава ни ентусиазирано, че факсинирвайки цялото население, ще се създаде един уникален регистър, който видите ли, ще се продаде после супер изгодно на Амазон?! Ало, Харварда, да сте чували за защита на лични данни? За национална сигурност? За неприкосновеност?…. Кой ти дава правото на теб да ми продаваш не само административната, но и здравословната информация на частна, чужда корпорация?! Държавата дилър ли се явява?!

 1. Билчо Гейтсов преди 20 години го направи този номер с компютрите. Неговите хора почнаха да пускат червеи и вируси, да ни заразяват компютрите чрез мрежата, а после да ни предлагат нортъни, за да ни оправят. Минаха на следващо ниво – вече софтуера на майкрото си вървеше и с антивируса – ваксата. След това почнаха да ни предлагат абонамент – всяка година си плащаш за нов антивирус. Да припознавате схемата с факсините? Билчо просто ни третира като пазар, при това сигурен, на който спокойно ще си пласира до живот и то на всички, продукцията.

А, политиците – те са само машите, изпълнителите…

 1. Изкуствено раздухаха енергийна криза, макар, че Путин заяви, че Русия може веднага да вдигне доставките на газа, колкото е нужно на потреблението и ни натрисат “зелена” енергия, въпреки, че човечеството още не е дорасло технически за такава. Това автоматично повлича увеличаването на цените във всички сектори, свиването на потреблението, безработица и депресия.

Така, наплашиха ни, отнеха ни средството за препитание, собствеността, сложиха контрол върху парите – робството е пълно.

Миналата седмица получих писмо от холандската ми банка, че фирмените ми сметки ще имат отрицателна лихва – демек, за да ми използват парите, аз трябва да им плащам! В същото време няма начин как да правим кешови плащания, едно, че се наказва от закона, второ, че банките съвсем премахнаха хартиеното евро в Холандия. С една приятелка в неделя половин час обикаляме да намерим автомат да изтеглим пари за църква.

Шведите имат една много хубава поговорка: “Никога не притискай някого до ъгъла, остави му вратичка за изход!”.

Е, тия толкова заалчняха, че забравиха, че най-опасен е човекът, който няма какво да губи.

А ние вече имаме ли нещо останало? За по-малко от три години ни взеха свободата на придвижване, на общуване, правото на труд, на образование, на собственост, а вече посягат и на телата ни, и на децата ни.

Остават душите. И тях ли ще отстъпим?

Мариела Нордел

Коментари 8 за
“РОБСТВОТО Е ПЪЛНО! ОСТАВАТ ДУШИТЕ. И ТЯХ ЛИ ЩЕ ОТСТЪПИМ?”

 1. Атеа Букс ЕООД издаде през 2013
  книгата на Марко Пицути :
  „Забранените ЛЕК-АРСТВА, които лекуват. Опасностите на съвременната медицина. Забранените медицински открития. Задкулисните игри на „БИГ Фарма“. Търговци със здравето“…

  Да, дълго заглавие… но и темата както виждаме не е кратка.

  Препоръчвам да се прочете при интерес към темата!
  Особено глава 1 – „Империята на Биг Фарма“,
  Глава 2 – „Изобретяването на СПИН“, глава 4 – „Ваксините: Добро или общо зло?“ И глава 5 – „Диктатурата на официалната медицина“.

  Няколко цитата за СЪБУЖДАНЕ:
  „За Биг Фарма не е важно лекарството да е добро, полезно, и ефикасно – достатъчно е да накарат потенциалните клиенти да повярват в него. За това инвестицията в маркетинга и управлението е много по-важна от поддържането и разработването на изследванията.“

  „Законодателството в тази област -относно одобряването на лекарствата, представлява врата в полето, която позволява на Биг Фарма да прикрие действителната степен на ефективност на своите нови продукти.“

  Спомняте ли си как нашите политици още зимата на 2020, при недоказан произход на вируса при това!,
  припяваха на г-жа Меркел „да слушаме ЕКСПЕРТИТЕ“?
  ТА за „авторитетните експертни мнения“ в тази книжка пише, че „…се формират въз оснона на медицинските списания, или по-точно текстове, които в повечето случаи са написани за сметка на Биг Фарма от видни учени срещу богати възнаграждения.“

  Който иска да чете – да чете!
  Който иска да кара на гола Вяра – да кара!
  Който иска да си слуша вътрешния глас – да го слуша…
  На „есен“ ще преброим „пилците“.
  Който останал читав – останал!

 2. Гаулайтер Р.а.д.е.в – чуваш ли гласът на народа? Чуваш ли ръмженето на гладния, отруден, ограбен от престъпната ти фашистка хунта народ? Осъзнаваш ли съдбата си след 14.11.2021 г.? Осигури ли си вече бягството от страната или в руското посолство след като те подбере прокуратурата за многобройните ти престъпления срещу държавата и народа?
  Чел ли си за съдбата на Мария Антоанета?

 3. Фармацевтичните гиганти по света печелят общо трилиони на година. Именно те стоят в основата на тоя КОВИД геноцид, като подкупиха почти всички правителства по света. Не успяха само да купят Беларус, Иран и Северна Корея. Там КОВИД геноцид няма. Печалбата на Биг фарма е само малка част от замисъла. Последните години отпусканите държавни помощи по света засиха инфлацията. В САЩ, например, само за една година бяха инжектирани 3 трилиона, без никой даже да си е мечтал за такива щедри „помощи“. Всичко с цел да се помпа инфлацията и да се подклажда контролируем хаос…

 4. ДА, ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ЗА МНОГО ПАРИ….АКО Е ТАКА ,ДА НИ ОТДЪРЖАТ ПО 10 ЛЕВА НА МЕСЕЦ ОТКОЛКОТО ТАЗИ АГОНИЯ ДА ПРОДЪЛЖАВА.

 5. Знае ли някой защо стават Революциите?
  а) Заради идеи
  б) От слободия
  в) За хляб

  Скоро ще очакваме „Залпа на Аврора“, но съм малко песимист!

 6. Можем да бъдем не само “полезем идиот“, „полезен негър“, „полезен индианец“, „полезен евреин“ но и дори полезен бял туземец, нали?

  НАЗАЕМ от Али Баба:
  „Факт! 1.СЗО е НПО, спонсорирано от фондации на Гейтс и Рокфелер.
  Факт! 2. СЗО съвместно с Гейтс, произведе много деца инвалиди в Африка, защитавайки ги с ваксина от детски паралич.
  Факт! 3. СЗО съвместно с Гейтс, произведе много млади момичета инвалиди в Индия, защитавайки ги с ваксина срещу рак на матката!

  Извод: Разликата между СЗО (Гейтс и Рокфелер) и Хитлер е в това, че Хитлер е бил по-хуманен, убивал е бързо!!!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *