« Върни се назад Публикувано на 01.03.2022 / 19:14

РЕЧЕ ЛИ ВИ „АФЕРА“, ЧЕ РАДЕВ ЩЕ ПРЕДАДЕ СТЕФАН ЯНЕВ?! КОГО ОЩЕ НЕ Е ПРЕДАЛ ЗАРАДИ СОБСТВЕНОТО СИ ВЛАСТОВО КОМПЛЕКСАРСТВО ПОД ПОЛАТА НА ХЕРО МУСТАФА?! ПРЕ-ДА-ТЕЛ!

Стефан Янев беше успешен министър-председател в трудни за България времена, именно неговото правителство започна промяната. Това каза президентът Румен Радев пред журналисти в коментар на смяната на министъра на отбраната Стефан Янев, съобщава БТА.

Но като министър на отбраната очаквах от него повече и като инициатива, и като ангажимент към проблемите на българската армия, и като работа за гарантиране на нейната боеспособност, допълни президентът.

Не правя никакви политически проекти с никого. Изпълнявам стриктно конституционните си задължения в обхвата на моите правомощия“, коментира държавният глава.“

Какво ви написа вчера АФЕРА, а?: „Впрочем, Радев, изобщо не е изключено да си предал и Стефан Янев. Предателството ти ти е битие!“

Кого не предаде досега „Зеления чорап“ Румен Радев? Само и само да подгъзува под полата на Херо Мустафа. Още от преди две години АФЕРА  пише как Радев предава без да му мигне окото всеки и всичко, единствено за да осигури личната си амбиция и личното си комплексарство. Включително и БСП, благодарение на която стана президент.

Днес се изплю и върху неговия си Стефан Янев.

Утре ще е неговия Кирчо и така нататък, и така нататък…

Пази, Боже, селото да се изживее като град!

Този семпъл човек откъм интелект и обсебен от комплексарство в името на властта, със зависимости /засега!!!/ оставащи в тайна е готов предател.

Пре-да-тел.

Не правел никакъв проект? ЛЪЖЕЦЪТ РАДЕВ. ЛЪ-ЖЕЦ!!! НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ!

Когато от две години АФЕРА пише в прав текст що за лицемер и лъжец, що за предател е Радев, когато от първия миг АФЕРА пише що за измама и измамници са неговите кирчовци и кокорчовци, плюхте, псувахте и ругахте АФЕРА. Е, дойдохте ли на нашта?!

Що е рекла АФЕРА, все е вярно.

Afera.bg

 

«