« Върни се назад Публикувано на 06.07.2023 / 6:30

РЕФЕРЕНДУМ НЯМА ДА ИМА И ОСНОВНАТА ВИНА ЗА ТОВА  НОСИ ВЪЗРАЖДАНЕ! САБОТАЖЪТ ГО НАПРАВИ РЪКОВОДСТВОТО НА ВЪЗРАЖДАНЕ И ЛИЧНО К.!

С огромна тъга и разочарование ще трябва да ви припомня онзи въпрос, за който ви информирах през месец януари 2023 година.

  Аз казах ли ви?

Правната комисия отхвърли предложението на инициативния комитет за провеждане на референдум за запазване на българския лев.

 Аргументите на експертите бяха същите, за които ви информирах през месец януари 2023 г. Стигна се до унизителните сцени представител на инициативния комитет да се разграничава от Костадин Костадинов, а Костадин Костадинов да моли членовете на правната комисия да редактират въпроса за референдум, за да бъде издържан и законово допустим, тъй като няма такова чудо в България официална валута, нещо, което многократно съм обяснявал.

  Лично аз много исках да има референдум, за да може да се чуе мнението на народа и той да вземе решение по този въпрос, тъй като в крайна сметка, именно народът е този, който плаща сметката.

  За съжаление Възраждане експлоатираха политически за тясно партийна изгода тази важна за българския народ тема и според мен нанесоха пореден удар върху и без това нищожното самочувствие на българските граждани.

  Както казах през януари РЕФЕРЕНДУМ НЯМА ДА ИМА И ОСНОВНА ВИНА ЗА ТОВА НОСИ ВЪЗРАЖДАНЕ, ТЪЙ КАТО НЕ ПОЖЕЛА ДА СЕ ВСЛУША В МНЕНИЕТО НА ДОКАЗАНИ ЕКСПЕРТИ ИЛИ ПРОСТО, ТАКЪВ Е БИЛ СЦЕНАРИЯТ ИМ.

  ТЪЖНО, МНОГО ТЪЖНО, ЧЕ ТАКИВА ПОЛИТИЦИ СЕ РАЗПОРЕЖДАТ СЪС СЪДБАТА НА НАШИТЕ ДЕЦА!

  С днешните си действия правната комисия даде старт за нови популистки действия на Възраждане, което вече се представя за жертва.

Димитър Байрактаров

Николай Марков:

Подлеци! И мерзавци.

Саботажът на Референдума го направи ръководството на Възраждане и лично К! Извършен беше чрез предумишлено вкарване на правни пороци в документите, каквато е практиката на работа в ОПГ ГЕРБ. Случи се след лично и изрично разпореждане на Борисов, който пък търгува вътрешното си влияние с лидери в ЕС, срещу отмяна на наказателното преследване срещу него.

Това е всичко! Остава да го осъзнаете.

«