« Върни се назад Публикувано на 09.04.2014 / 9:27

РЕПОРТЕРКИ НА ОПАШКА ПРЕД КИЛИЯТА НА Т.НАР. ПЕТНО. ПОТРЕС!

 

Репортерки на опашка пред килията на така нареченото Петно в очакване на интервю. Потрес. Той се държи преднамерено и по сценарий – разигра един и същи театър и на двете репортерки от Нова и от БТВ. Лош опит да подражава на Волен Сидеров. Никакъв рефлекс от страна на журналистите – не знаят как да реагират адекватно на този театър, който очевидно е обмислен с цел. Питноту и разбралу, чи колкуту поичи вдигаш шум в БГ и плашиш журналистити, т.е гаргити, толкуз си по-силебрити:)

От интервюто става ясно, че всичко, което е казал Йордан Бонев пред парламентарната комисия е вярно. Срещали са се с Борисов, който отрича това – в неговия дом в Банкя и са взели пари, което Петното отрече с такава физиономия, че у мен не остана и капка на съмнение:) Как този олигофрен стана известен в България! Само тук това е възможно!

Явор Дачков

Фейсбук

Бележка на АФЕРА: Наистина потресно и твърде подозрително е как някакво си Петно не слиза от твефира на т.нар. национални телевизии. И всички журналяйки са допуснати в ареста, за да взимат интервюта с него. АФЕРА няма спомен някой журналист да се бе напъхал с разрешение в ареста при Алексей Петров, например, или при Васко Кеца, или при Сумиста, или при Николай Цонев, или при Дамбовеца, или при който още се сетите по времето на Цветанов и Бойко Борисов. И това бе, защото всички те разкриваха мръсните схеми на режима на Борисов. А същите твжурналисти тогава правеха устни вокални упражнения върху Цветанов, на когото се мазнеха в ефир. Сега Петното е телевизионна звезда, а „смелите” репортери, пратени по поръчка от чорбаджиите си за интервюта, се изживяват като „свобода на словото”. То бива лицемерие, ама това вече е за психиатър!

«