« Върни се назад Публикувано на 23.02.2011 / 10:56

Ренета Инджова между редовете насочи към причините за уволнението си

 

 

"Ще продължавам да питам. Мисля, че президентската институция е мястото, където ще отида. Няма къде по-нависоко да се обърна", каза още в „Гореща точка” по Тв 7 Ренета Инджова.

Ренета Инджова е била  в българската делегация с премиера Бойко Борисов в Япония в края на януари. Там  тя се е срещнала  със собственика на болницата, пред когото е споделила притеснения си за това в каква посока върви болницата в България. След завръщането си в България тя е уволнена и начело на болницата застава  д-р Явор Дренски, който до този момент мълчи за причините за уволнението на Инджова.

"Нека Алексей Петров да направи оплакване как администрацията се е отнесла с него като пациент", намекна двусмислено Инджова.

Всъщност зависимостта между Токуда и Алексей Петров минава през „Лев ИНС”. ТОКУДА БАНК има  дяловото участие: 736.45 хиляди лева, представляващо 3.161% от общия капитал в „Лев Инс”. Както е известно Лев Инс е под ръководството на жевата, с която живее Алексей Петров.

"Може да има и план, който да превърне болницата в Клуб по интереси и място за политически срещи. Сега могат да позволят на Алексей Петров да си направи и предизборен щаб там", каза още Ренета Инджова.

 

Afera.bg

«