« Върни се назад Публикувано на 19.07.2022 / 14:27

РЕКЕТЬОР КОКОРЧО. ТОТАЛНИЯ ПРОВАЛ РАШКОВ ЕДИНСТВЕН, ВИДИШ ЛИ, КОЙТО ДА „БОРИ“ КОРУПЦИЯТА В ДЪРЖАВАТА! АЙ СИКТИР, БЕ!

Те и в ъндърграунда така му викат – педалска работа. Когато някой реши да се прави на бабаит и се вкара в някой филм. Там има и такъв термин „бандити хомосексуалисти“, като ирония за пишман бандити, дето са „бандити“ единствено заради това, че ползват чадъра на бопаджиите.

Та и тоя така.

Взел се е толкова на сериозно, че точно като гаджето му, което пък държи да му викат „Мафия“, го кара рекетьорската: или Рашков шеф на КПКОНПИ, или приемате закон без редакции за КПКОНПИ, такъв, какъвто на нас, измамниците, ни харесва, или гитти!

Няма такъв ташак, като тая територия на Херо Мустафа.

Педалска му работа.

И тоя рекетьор бир парче.

И от какъв зор точно и единствено лицето Рашков е за поста шеф на КПКОНПИ? Точно тоя нарцис безподобен, който ПРОВАЛИ ВСИЧКО, КОЕТО МОЖА В МВР, както и благодарение на неговите идиотски абсолютно некадърни действия Боко и кохортата му не само се видяха с изписани вежди, но и тържествено се връщат на власт.

Точно тоя джандар сурат некадърник, комплексиран за власт, който осра включително и Румен Радев с факта, че той заложи на него, а на финала и го предаде, точно тоя срам за правото, предвид всичките му „акции“ и тъпотии, щял да „бори“ корупцията?! И друг няма – само той.

Ай сиктир бе!

Afera.bg

«