« Върни се назад Публикувано на 29.05.2014 / 14:37

РЕЗИЛЪТ НА МВР – ВАРНА „ЧАВКАТА – ПУЙЧЕТО – ЕБАТИ” ДЕЛО НА „УНИКУМА” НА СТАНИШЕВ – ДИМИТЪР ДЪБОВ

 

Безобразните назначения, дело на вътрешния министър Цветлин Йовчев, в лицето на временни шефове на ОД на МВР – Варна, са се случили с решаващото лобиране и натиск от страна на замът в БСП на Сергей Станишев – Димитър Дъбов. Дъбов години наред го играе като „червен шаман” – толкова „далновиден”, че в нормалните мисловни среди на България минава за истински потрес. Дъбов се изживява и като „спец” по службите за сигурност в парламента, което пък си е истински ментален шок.

Както е известно и на идиотите, след поръчковото слугинско ръководство на варненската вътрешна дирекция по времето на Цветан Цветанов, от една година вътрешният министър Цветлин Йовчев надмина всички безумни представи за торпилиране на варненската полиция. Дали заради контрабандата, дали заради финансовите потоци, дали заради абсолютната симбиоза в града между ГЕРБ и БСП, но бяха назначени възможно най-големите невчасници и измисленяци като шефове на ОД на МВР – Варна.

И те разсипаха не само кадрово варненската вътрешна дирекция, но я докараха и до тотален хаос и катастрофа.

Начело на Дирекцията бе поставен първоначално Чавдар Нанков – „Чавката”/ „Барби” заедно с шефа на „Вътрешна сигурност” – невъобразимият Валентин Тренев – „Ебати”, а ДАНС се сдоби с ръководен кадър от „ебати” нивото – Цветан Панайотов.

След като от първия ден на „Чавката” АФЕРА заяви, че ОД на МВР – Варна я чака зловеща съдба, на Цветлин Йовчев му трябваше една година, за да признае с половин уста, че управлението на „Чавката” е било пълна трагедия.

И за да докаже и на олигофрените в България, че е вътрешен министър – безхаберник и прислужник на партийните щения на още по-големи невчасници, назначи за нов временен шеф на Дирекцията – Николай Калчев – Пуйчето.

С което окончателно разстреля от упор всите нормални ченгета в морската столица.

Потресените служители на МВР се питаха как аджеба е възможно подобен екземпляр – едва началник група в Трето РУП, разкаран там от „Криминална”, заради винени мушички, витаещи около особата му, да бъде назначен за директор на ОД на МВР – Варна. И кой го е транслирал от Високото.

АФЕРА разкри шокиращия почин, по който е назначен Пуйчето за директор на варненската вътрешна дирекция на МВР.

За Пуйчето лобира Димитър Дъбов, зам. на Сергей Станишев, същият Станишев, който и пред АФЕРА още преди година и половина призна, че нямал „познания” по темата МВР и специалните служби. Дъбов изтласква Пуйчето до Цветлин Йовчев за да разпише заповедта му за назначение.

Кой обаче изстрелва световно неизвестният Пуйчето до Дъбов?

Не е виц. Нито е приказка от хиляда и нощ.

Пуйчето получава летящия си старт чрез авера си Цайса, който пък е близък едновременно до две партийни централи, едната от които е БСП.

Така Пуйчето, вероятно и несънувал, че може да присъства на първата си оперативка в Дирекцията на ОД на МВР – Варна като … директор, поема „пулса”. Чак Михаил Миков, научавайки заназначението на Пуйчето, бил шокиран.

Безумията в кадровите рокади в МВР и ДАНС са толкова абсурдни, че вече предизвикват единствено смях не само в морската столица.

Но нека е ясно, защото Станишев щял „да анализира” ужасяващите си резултати от изборите.

Нека е ясно, че така се назначават „пуйчета”, „чавки” и „ебатита” на възлови постове в МВР. По начин, който дори не е за вярване, но пък точно защото е истина показва нивото на националната сигурност на държавата.

След тъпоумните джандари на Цветанов, да правиш „промени” с „цайса на дъбчето” си заслужава не само да изгубиш избори, ами направо да те подгонят с камъни, докато далдисаш окончателно и безвъзвратно. На която и буна си избереш.

Afera.bg

 

 

 

 

«