Публикувано на 18.05.2021 / 10:45

РЕЗИДЕНТЪТ НА ЦРУ НЕ Е В ОТПУСКА. ХУНТА, НО НА ПЕНТАГОНА И ПРОТЕКТОРАТ НА САЩ

„Проруското“ правителство се отчита на американския посланик. Службите са филиал на ЦРУ, резидентът не е в отпуска.

Служебното правителство беше обявено от ГЕРБ за „проруско“, но защо ли не се отчита в посолството на Русия, а на американския посланик Херо Мустафа.

САЩ държат най-важните властови капии – министерството на отбраната, на външните работи и службите, които са филиал на ЦРУ.

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков атакува шефовете на службите, че излезли в отпуска – резидентът на ЦРУ не е в отпуска.

„Афера“ предлага посолството на САЩ официално да оглави ДАНС, ДАТО и разузнаването. Всъщност те са филиали на АНС, ЦРУ, ФБР, DEA и „Сикрет сървис“.

Бойко Рашков все още не се е срещнал с посланика на САЩ като министъра на отбраната Георги Панайотов и на външните работи Светлан Стоев.

Посолството на САЩ обаче му изпрати послание с показните срещи – службите ще обезпечават „Триморие“ и „Defender Europe 2021“.

Резидентурата на ЦРУ вече му даде знак – да не се занимава с отпуските на шефовете на службите, те имали заместници.

Бойко Рашков няма как да удържи фронта, след като президентът Румен Радев дължи властта си на посланик Херо Мустафа, която организира протестите чрез „Сорос“, „Америка за България“ и „Демократична България“.

Посланик Херо Мустафа в класически американски безцеремонен стил показа за няколко дни, че служебният кабинет като правителство на партньорска държава ще обслужва интересите на САЩ.

Иначе Васил Божков и медийният съпорт свалят Хунта и „изчегъртват“ Бойко Борисов. И? Генерал Румен Радев назначи генерал Стефан Янев, който смени генерал Бойко Борисов. Хунта?

Хунта, но на Пентагона и протекторат на САЩ. Кой ще свали от власт американската Хунта?

www.bgsniper.com

Коментари 16 за
“РЕЗИДЕНТЪТ НА ЦРУ НЕ Е В ОТПУСКА. ХУНТА, НО НА ПЕНТАГОНА И ПРОТЕКТОРАТ НА САЩ”

 1. A toj резидента си живее на Александър Малинов -Варна и го боли гъза за народа в БГ ,хахаха.

 2. Гледат г-жа Херо Мустафа ,като и се радват и кланят ,като на икона.Браво бе истински „мъже“генерали,летци и всички височайши особи назначени от г-жа Мустафа, Вие сте нашата гордост продължавайте в същия дух ,и така докато се заличим нацяло ,нали това целта.

 3. Нищо ново под слънцето – вече над 30 години всички правителства и служби работят за интересите на терористите от САЩ!
  И това ще продължи вечно , ако нещо руснаците нямат против…………………
  Защо ли !?
  Над 80 % дебили , сър!
  Които не разбират , а и не искат да разберат от къде идват бедите и немотията им!
  И си заслужават съдбата , за съжаление!
  Такъв е животът!

 4. Според древните текстове и в частност един фрагмент върху който се позовават в Упанишади, кармата е индивидуална и лична история. Въпреки това, много лични истории и много различни карми, според живота, който са водили хората, влияят на обществото или племето. Имате безморални и крадливи управници, имате престъпници, насилници и убийци като местните селяндур комунисти – до един изроди като … който и да си изберете политик от последните 75-76 години, представящ ви се като демократ, капиталист, десен или ляв, радикал или консерватор, всички имат генезис въшките, ратайските мурафети и кенефа на село. Такъв е и днес говорящият по телевизията Данчо – ментата, надянал очилца, подстриган, обръснат, ръсещ заучени приказки на простак с два грама мозък за такива като него – отпадъци е много умен и начетен, но вътре в себе си и по произход е долна твар, Света го е направил да се роди в село при въшките и защото тук има „революция“, това гюбре се издига и е властник, въпреки, че е боклук, същият като ментора си Доган в сарая. Това е само един малък пример, такива са всички в нашата политика. Какво се случва с народа, управляван от такива хора? Нацията мре, нацията изчезва и това е кармически обусловено да изчезнем, щом „назначаваме“ тази отпадъци за водачи. Та, където действат корумпирани и престъпни лидери, народът и нацията имат лоша карма – мор, катаклизми и заличаване. Самата Мустафа като предполагам мохамеданка също подлежи на наказание, ако действията и са насочени да ни заличава или да ни докарва такива водачи, които не са кармически правилни – правилен водач се ражда в чисто семейство от селяндурщина и филии с мас или от шофьори на другаря Шопов или кучета като майката на Радев и жена му. Та избирайте си водачите, ако те са правилни – всички ще живеете добре, ако са като тези, чака ни погибел.

  1. “ Та избирайТЕ си водачите, ако те са правилни – всички ще живееТЕ добре… „.
   Елена Петровна, а Вие не участвате ли в избори ?
   Елена Петровна, а Вие отделна част ли сте от обществото ?

 5. Лакеите не спят, те винаги са будни и действат .

  Евро-атлантически еничари са всички предатели на България не зависимо от ранг и титли.
  Важното е служиш на чужди интереси, да предаваш и продаваш България.

  Главно качество е да си подлизурко и ибрикчия независимо дали си премиер лазещ пред Господарката, министър или пишман Генерал, Тиква, Пъпеш или Президент къпещ се в три морета с опасност да се удави .

 6. Развитието на истинската България свърши през 1989 година! Сега само наблюдаваме „развитието“ на новата БАНАНОВА държава Булгаристан!…

  1. !948-1989 г. са златните 40 години на съвременна България!
   „За четвърт век преход и еврочленство България се срина от 27-о на 59-о място в света по индекс на човешкото развитие. През 1990 г., когато за първи път ООН мери този показател, се дават данни за 1987 г., малко преди края на социализма. Тогава България има индекс 0,918 и е на 27-о място измежду 130 държави в света, поставена сред страните с най-висок индекс на човешко развитие. Това означава, че грижата за човека и съответно неговата свобода през предходните десетилетия е била успешна, защото по един комплексен показател страната се е оказала сред водещите в света. На първо място е Япония с индекс 0,996, на 19-о – САЩ с 0,961. От балканските страни само Гърция е малко преди нас – на 22-ро място, а от бившите социалистически държави – само ГДР (21-во място) и Чехословакия (25-о място) ни изпреварват. След нас са Югославия – на 31-во място, Унгария – на 30-о, Полша – на 33-то, Румъния – на 41-во, Южна Корея – на 34-то….
   Васил Проданов в в-к Труд.

   1. Какво ривете сега, не помните ли: „Кой не скача е червен..“ А сега „скачайте“……80% -тници сър!

 7. Бойко Борисов влезе в британските учебници като пример за корупционно управление.
  В социалните мрежи бе показана снимка от лекциите в Британското UCL, където студентите вече изучават в курса по политическа икономика управлението на Бойко Борисов като пример за корупционно управление
  Ето какво пише по този повод анализаторът Николай Слатински:
  „Славата му дивна!
  Постепенно преминаваме към фаза 3.
  Първата фаза бяха анекдотите, които когато релаксират от високоотговорната си дейност, европейските лидери си разказват за него – той в Брюксел е, както се казва, притча во язицех с поведението, манталитета, възпитанието и езика си…
  Втората фаза бяха залпове от публикации в западните медии за скандалите около него, произхода му, речника му, кюлчетата, пачките, пистолетите и Мата Хари-те.
  Третата фаза е влизането му в студентските помагала за корупция и конфликти на интереси при управлението в условията на демокрация.
  Рано или късно, а по-скоро рано, отколкото късно, ще се премине към Четвъртата фаза – когато Той ще влезе в учебниците по политически наука като case study как в условията на фиктивна, формална, фасадна и fakenews демокрация един харизматичен популист с ниска политическа култура, ценностни деформации, авторитарни нагласи и психологически дефицити може цяло десетилетие да води за носа обществото в държава-членка на Европейския съюз, възползвайки се от двойните стандарти, користните политически нагласи, безразличието и слабостта на европейските лидери.“

 8. Изписаното по темата, особено в този сайт е правилно и логично от много гледни точки, в действителност говори за много зависимости на политическия и обществен живот от задокеанските интереси. От друга страна не мислите ли, че подобно поведение от щатските представители е вид извинение и т.нар. „кризисен пиар“, затова че толкова дълго подкрепяха ББ и си затваряха очите за безобразията му.

 9. БСП, която каза достатъчно ясно, че България е направила совя най-добър избор с влизането си в НАТО и ЕС, и ще се придържа към ценностите на същия този ЕС!
  БСП избор за продължаването на колониалната политика, в която България е само придатък на ресурси( човешки и природни) и плацдарм за войната срещу Русия, която няма да закъснее.

 10. „Генерал“ Бойко Борисов е толкова генерал, колкото и Н.Пр. Херо Мустафа е индиански вожд.
  За „проруската“ ориентация най-добре говорят кадрите от откриването на Руско-турски поток, където набеденият за генерал, международен аферист и търговец на кокаин и оръжие на име Бойко Методиев Борисов, старателно върти колелото на газопровода, стоейки до дясната ръка на г-н Путин.
  https://www.youtube.com/watch?v=ssRVisIVS-Q
  „Способностите“ на „генерал“ Бойко Борисов в областта на икономиката са на страницата на Евростат и в ОЛАФ- БЕДНОСТ И КРЕДИТИРАНЕ НА ОЛИГАРСИ.
  В дипломацията и националната сигурност „успехите“ на „генерал“ Борисов се изразяват С ШПИОНСКИ СКАНДАЛИ В МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА и НЕПРЕКЪСНАТО ГОНЕНЕ НА ДИПЛОМАТИ на Руската федерация.
  В областта на ЗАКОНОТВОРЧЕСТВОТО в 45-то Народно събрание „генерал“ Борисов демонстративно показа на цялата нация какъв ХОР ОТ ВИЕЩИ ХИЕНИ Е СЪЗДАЛ през годините на своето управление.
  Какво може да се пожелае на такъв „генерал“ ?
  Има две възможности, първата от които е израз на благодарност и тя се състои в изпращането на „генерал“ Бойко Методиев Борисов на Марс, да го колонизира и да осигури успешно развитие на Червената планета.Ако се налага за нуждите на този успех, там може да бъде изпратен и г-н Иван Пилето за да не умрат марсианците от глад.
  ВТОРАТА ВЪЗМОЖНОСТ Е ПО-НЕПРИЯТНА, но е с роден произход и тя включва изпълнение на ветеринарни меропрития за борба срещу африканската чума срещу самия „генерал“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *