Публикувано на 20.07.2021 / 16:28

РЕЖИСЬОРЪТ КАЗА „КЛЯКАЙ!“ И СЛАВИ КЛЕКНА. ТЮРЛЮГЮВЕЧЪТ ПРЕДСТОИ. MADE IN HERO MUSTAFA

Има такъв народ“ – преди да представят новото си предложение за правителство с техен мандат, ще проведат консултации с формациите, от които очакват подкрепа. Това обяви Ивайло Вълчев след заседание на парламентарната група, предава БНР.

„Нещата, които трябва да се обявяват в парламента, ще ги обявяваме в парламента. Нещата, които трябва да бъдат обявени в разговор с другите парламентарни групи, ще ги научат първо те в разговор с тях, така, както изисква тази професионална диалогичност. Няма да използвам фразата, че сме си направили необходимите изводи, но всяка информация, която трябва да бъде комуникирана с останалите, ще бъде комуникирана там, където ѝ е мястото и там, където първо заинтересованите ще я чуят. Мисля, че в последните дни показахме с всичките си думи и действия, че абсолютно осъзнаваме това, което лежи на нашите плещи.“

Както се казва, Режисьорът им рече: „Клякайте!“ и Слави клекна. Нищо, че се репчеха довчера, че сами ще съставят правителство. Никога не са го съставяли сами и сега сами нищо няма да съставят. Това, което се кове при Херо Мустафа, както и в ковачницата на Режисьора, никой не може да им го отнеме. Тюрлюгювечът на софрата предстои. Made in Hero Mustafa. Плюс другият клекнал „в синергия с дневния ред на САЩ“ – Радев.

Afera.bg

 

Коментари 15 за
“РЕЖИСЬОРЪТ КАЗА „КЛЯКАЙ!“ И СЛАВИ КЛЕКНА. ТЮРЛЮГЮВЕЧЪТ ПРЕДСТОИ. MADE IN HERO MUSTAFA”

 1. Ай сиктир бе драги зрители. Къде ви отиде ербаплъка бе смешници жалки.

 2. Феодално- чалгарската реакция за национална програма за въздухоплаване и изследване на космическото пространство, не предизвиква особено вълнение и минава незабелязано. Тодор миризливия пор притежава анални жлези , отделящи миризлив секрет с който маркира територията си и привлича партньори с нетрадиционна сексуална ориентация. Типични хищници , козината му е тъмнокафява , дължината на тялото е ниско човече. Хранят се с части от хората, супа от пиле и после духа супата, сега са в период на овулация и си търсят партньори чалгарите, чрез ухажване и да получат анален акт, намирането на себеподобни може да се окаже трудно и изисква време. Причината за това са новите материални условия да крадат от държавата ,лична кариера и материално благополучие, което ще се отрази пагубно за хората.

 3. Ще иска плюнка, но не за ч.кия. Некъдърника се подложи на краварите.

 4. Най-вероятно, Славчо страда от автоимунното възпалително невродегенеративно хронично заболяване нелечимо заболяване „множествена склероза“
  (Encephalomyelitis disseminata, известна още и като Дисиминативна склероза или съкратено МС, Multiple sclerosis ).

  1. Познавателна способност
   Някои от най-често срещаните проблеми засягат краткосрочната памет, вниманието, способността за пространствено виждане, способността и скоростта за извършване на всякаква дейност. Други свързани симптоми са емоционална нестабилност, лесна физическа уморяемост, както и прострация (неврологична умора). Познавателният дефицит е независим от физическата неспособност и може да се срещне и при липсата на неврологична дисфункция. Тежките увреди са значима предпоставка за влошаване на качеството на живот, загуба на работа, стрес за околните,неспособност за шофиране; ограничения в социалния живот и трудовата активност. Тези фактори от своя страна водят до значително влошаване на състоянието и обостряне на симптоматиката на пациентите.

   Познавателни увреждания се установяват при 40 – 60% от болните от МС, като най-нисък процент се наблюдава при пациенти лекувани в комунални условия, а най-висок при хоспитализирани. Понякога когнитивна дисфункция може да се появи още в началото на заболяването. Вероятността за наличие на МС след първата когнитивна атака, но преди втората, е 50%. Рядко се среща деменция, като се установява само при 5% от пациентите.

   Степента на тъканна атрофия добре корелира с когнитивната дисфункция и може да се използва за предвиждането ѝ. Неврофизиологичните последствия са в линейна корелация с подкоровата атрофия. Познавателните проблеми са резултат не само на тъканната увреда, но и на регенерацията и адаптивната функционална реорганизация. Неврофизиологичните тестове са важни за определяне на обхвата на когнитивните нарушения. Рехабилитацията може да помогне за спиране или възстановяване от когнитивните увреждания, макар че изследванията в тази област са все още незадоволителни. Инхибиторите на ацетилхолинестеразата са основните медикаменти при лечението на деменцията съпровождаща болестта на Алцхаймер, като вероятно имат потенциал за лечението на когнитивните разстройства. Установено е, че са ефективни при проведените предварителни клинични изпитвания.

   Емоционални
   Емоционалните симптоми често съпътстват заболяването, като е прието, че те са последствие както на инвалидизацията на пациентите, така и на увреждания на специфични области от ЦНС отговорни за емоциите.

   Депресията е най-често срещаното невропсихично състояние. Перманентна депресия се установява при 40 – 50% и 12-месечна при около 20% като това са стойности типични за болни от МС и са значително по-високи от средните за популацията, както и от тези на хора страдащи от други хронични заболявания. Изследвания чрез образна диагностика установяват известна корелация между депресията и лезиите в определени области на мозъка, като е установена връзка с невропатологията в левия преден слепоочно-теменен регион.
   Често срещани са и агресия, тревожност, фрустрация, отчаяние. Реална опасност за пациентите представлява възможността за самоубийство, което е и причината за смъртта на 15% от страдащите от множествена склероза.

 5. Много бързо обърнаха палачинката. Нали бяха големи ербапи, много твърди, много безкомпромисни, ама бързо ги свалиха на земята. ИТ(п)Н са гола вода. Сбирщина от аморфни мекотели. Няма програма, няма философия. Идея си нямат какво да правят. 12 години не можем да се отървем от Тиквата, а сега на всичко отгоре се натресохме на учиндолския месия…

 6. Пълна лудница. Някакви сценаристи на пошло,ретро .шоу,което никой не гледа играят ролята на политици,докато някой им дърпа конците. При това почти никой не е гласувал за тях,почти никой не ги харесва,и всички очакваме нещата в БГ да се влошат.

 7. ОК, протестърските шайки ще гласуват кабинет на чалгарите, ама тия недостигащи гласове?
  Ако БСП ги подкрепят, понеже герб и дпс със сигурност няма, значи Корнела да се самоубие ритуално.

 8. Еничар и Педал – Радев и Чалгар !
  И двамата лочат от копанята, каквото в нея сипе Мустафата .

  1. Извинявам се за сравнението, но тази снимчица ми изглежда на човек, клиент на психиатрията, погледнете я по-внимателно .

 9. Абе хора,тоя миндил много отдавна е пробит по всички дупки,що се занимавате с него.
  Ако аз реша ще ви разкажа толкова истини за личния му меркантилен и импотентен живот,че свят ще ви се извие.
  А ако службите се раздрънкат за тоя ,ще има да се ловите за главите дълго време…
  Това ако спасява България ,аз се качвам на луната.

 10. Еееей, браво Вълчев, мозък си! Трябвало да има разговори, консултации, значи! Открихте Америка, златни безхаберници селски! Който глупак е гласувал за вас, сто пъти пишман е станал и се е зарекъл: NEVER MORE!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *