« Върни се назад Публикувано на 20.07.2021 / 16:28

РЕЖИСЬОРЪТ КАЗА „КЛЯКАЙ!“ И СЛАВИ КЛЕКНА. ТЮРЛЮГЮВЕЧЪТ ПРЕДСТОИ. MADE IN HERO MUSTAFA

Има такъв народ“ – преди да представят новото си предложение за правителство с техен мандат, ще проведат консултации с формациите, от които очакват подкрепа. Това обяви Ивайло Вълчев след заседание на парламентарната група, предава БНР.

„Нещата, които трябва да се обявяват в парламента, ще ги обявяваме в парламента. Нещата, които трябва да бъдат обявени в разговор с другите парламентарни групи, ще ги научат първо те в разговор с тях, така, както изисква тази професионална диалогичност. Няма да използвам фразата, че сме си направили необходимите изводи, но всяка информация, която трябва да бъде комуникирана с останалите, ще бъде комуникирана там, където ѝ е мястото и там, където първо заинтересованите ще я чуят. Мисля, че в последните дни показахме с всичките си думи и действия, че абсолютно осъзнаваме това, което лежи на нашите плещи.“

Както се казва, Режисьорът им рече: „Клякайте!“ и Слави клекна. Нищо, че се репчеха довчера, че сами ще съставят правителство. Никога не са го съставяли сами и сега сами нищо няма да съставят. Това, което се кове при Херо Мустафа, както и в ковачницата на Режисьора, никой не може да им го отнеме. Тюрлюгювечът на софрата предстои. Made in Hero Mustafa. Плюс другият клекнал „в синергия с дневния ред на САЩ“ – Радев.

Afera.bg

 

«