« Върни се назад Публикувано на 06.01.2011 / 21:35

Режисьорите на Трактора бетонираха Бойко. Вотът на недоверие ще го направи окончателно Тодор Живков

 

 

Първа и единствена afera.bg веднага след контролираното изпускане на СРС-тата във вестника на Алексей Петров – Трактора категорично заяви, че активното мероприятие цели разчистване на вътрешно-властови контрабандни ципии на властта, както и задължителното запазване на цялостта и имиджа на премиера Бойко Борисов.

Всички последвали събития и коментари потвърдиха анализа ни.

Както твърдо написахме, разговорите са чисти СРС-та без всякакво съмнение, изтекли контролирано от разработката „Баща и син”, загатната преди седмици от бившия вътрешен министър Румен Петков.

Тогава още написахме, че в сегашният отрязък от време, иначе оповестяваният като „лошият” лично от Трактора Румен Петков, днес лети с него по една писта, хванати за ръка.

Според сайта „Всеки ден”: „искането за СРС е било подадено в началото на 2010 година от “секретен заявител”. Материалите са събирани по разработка срещу единия от синовете на Ваньо Танов, а оперативното дело е “Синът” и е свързано с проверка на контрабанден канал за внос на цигари, твърдят нашите източници. Във връзка с това разследване е имало разрешение за използване на СРС, което след приключване на проверката е трябвало да бъде унищожено. Проверката е приключила в края на май м.г. и материалите, добити със СРС е трябвало да бъдат унищожени в рамките на 10 дни.Това законово изискване не е спазено, а разработката се е доразвила в дело “Бащата”, към което на слушалката е закачен самият Ваньо Танов. Доколко използването на СРС е било законно е задача, която ще проверява прокуратурата. Материалите по двете разработки придобили публична известност като “Бащата и синът”, обаче почти сигурно са изтекли от службите в МВР, коментира нашият източник.”

Напълно придвидимо, премиерът Бойко Борисов се появи още сутринта по bTV и буквално се изгаври както с онези, които изпълниха тежкия слугинаж по активното мероприятие, така и с „партньорите” си по неволя – режисьорите на врътката.

Борисов ги замери с две „нехайни” откровения – че е ЗНАЕЛ за СРС-тата, че шефът на bTV Красимир Гергов го е предупредил преди седмици, че се чудят кога да ударят, и че Красимир Гергов, и Кристина Патрашкова мътели заверата, засечени на обяд.

Борисов без съмнение е умел манипулатор, защото прекрасно знае освен за собствената си топла връзка с Красимир Гергов, и за тази на Гергов с Трактора и в. Галерия.

Думичките му минаха като „подробности от пейзажа”, но за онези, които са наясно с линията: Красимир Гергов – Алексей Петров – Бойко Борисов, „изтървания” пиниз, си е истинска контролирана находка.

Самият Борисов хъшлашки отбеляза, че какво толкова, срещу него нямало нищо, което afera.bg отбеляза още при избухването на скандала и демонстрира онова, което прогнозирахме – втвърдяване, което е най-логичната реакция.

Онези, които очакваха да падат глави, очевидно са се объркали. Режисираният скандал верно е „мъка”, както го определи Първанов. И не само заради Шенген. Ние Шенген и без СРС-тата, го гледахме през крив макарон. Пак повтаряме – развързаха ръцете на Борисов в ЗАДКУЛИСЕН ПЛАН, там, където се случват истинските събития.

Сега започва пазърлъка кой да бъде спасен от службите и МВР, и кой да бъде подложен на дръвника. Сега ще се вземе „рестото” / и в пари!/ от някои, които като изоглавени пишеха до янките рапорт след рапорт.

Валентин Златев беше хаберлия след като afera.bg изнесе шокиращата истина, а нали се сещате Златев колко е доверен на Борисов?!

Борисов тогава си затрая, но сега използва всичките си „опоненти”, за да му разчистят пъртината, заради егоцентричните си плюс финансови битки и сега като Цар Клавдий ще ги върти на шиша си, докато не знаят къде се намират.

И Танов, и Цветанов, и Дянков. Нищо, че днес бяха инструктирани всички вкупом да се целуват и прегръщат като Юди за пред ехалето.

Борисов няма друг ход освен да защити и предателите около себе си, защото това освен политика е и власт. Но не означава, че няма да има „глоби”, в буквалния смисъл на думата.

Премиерът чистосърдечно даже си призна, че не понася Тони Странджев, човекът на Танов, а си представете пък как отсега нататък ще го въприема Валентин Златев. Още повече – става дума за БИТКА ЗА КОНТРАБАНДНИ МАНГИЗИ!

Сега щели да търсят „източника”, „чичкото с каскета”, както иронично, разбиращо се изрази Борисов.

Той ли не знае кой е източникът?

Всъщност, ако има някой за истинско съжаление са слугите на Трактора, които хабер нямаха за дълбоките води на заверата на покровителят им. Както обикновено, разбира се, те ще са прецакани, защото употребеният журналист не е нищо повече от осополена салфетка.

Нито един от „героите” няма да падне. Защото не това беше целта.

Станишев истински се пльсна с гръмко огласения „вот на недоверие” на правителството, който щял да иска.

Вотът истински ще превърне Борисов в Тодор Живков и ще бетонира властта на ГЕРБ.

Да, в редиците на партията вече все по-откровено ще се делят на бойковисти и цветановци, но там е пълно само с мишоци, които като се зададе жегата зад ъгъла, имат шейсет секунди да не се насерат.

Така ще премине световната слава и на този „екшън”.

Защото у нас и активните мероприятия се правят от некадърници с нулево въображение.

За подобна врътка се иска талант.

През цялото време докато ехото ще заглъхва, зад пердето ще става истинското цепление от СРС-упражнението – кой да води контрабандната дружина и службите.

И кой на кого да цака.

До следващата флашка.

Afera.bg

«