Публикувано на 09.01.2018 / 21:26

РЕЖИСИРАТ „РАЗСЛЕДВАНЕТО“ ЗА УБИЙСТВОТО НА ПЕТЪР ХРИСТОВ. ЦВЕТАНОВ, БУТАШ „НАГЛО“ КЪМ „АФЕРА“, НО ЩЕ СТЪПИШ НА МИНА!

цветан цветановЦветан Цветанов:

Убеден съм, че правоохранителната система ще може да задържи извършителя и да се разберат мотивите. Ако мотивът е ответна реакция на групата за отвличания „Наглите”, не е добър знак. Никога не е искал охрана и никога не е имал притеснения. Единственото му притеснение беше от ответна реакция по „Наглите”, когато излезе неговата личност„……Преди близо месец бяха потвърдени доживотните присъди на „Килърите„.

Какво имаме като казано от бившия министър на вътрешните работи Цветан Цветанов?

„Никога не е имал охрана“ и – забележете! – „никога не е имал притеснения“.

Дотук добре. Как да е другояче? Ортак, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЛИЗЪК с Цветан Цветанов, с ГЕРБ, със Станимир Флоров, от изтеклите документи за бизнеса му в медиите – купища имена на висшестоящи от ГЕРБ фигурират като негови партньори, че и един – и то неведнъж – със знаковите преизмена … Руменов Николов. От какво да се притеснява? На гребена и на върха на ВЛАСТОВАТА ВЪЛНА. С Цветанов до рамото си, а това означава – и с МВР и службите.

И сега – особено внимавайте в изреченото от Цветан Цветанов: „…Единственото му притеснение беше от ответна реакция по „Наглите”, когато излезе неговата личност„.

Пак прочетете изречението! „КОГАТО ИЗЛЕЗЕ НЕГОВАТА ЛИЧНОСТ“.

Кога излезе неговата личност? На 16 септември 2017 година в телевизионно интервю бившият главен секретар на МВР Калин Георгиев изрича безпрецедентно:НЕ СЪМ ГО КАЗВАЛ ДОСЕГА, НО СЕГА ЩЕ КАЖА, ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ХВАНАХМЕ „НАГЛИТЕ. ЦВЕТАНОВ МЕ ЗАПОЗНА С ЕДИН ЧОВЕК, ВЪТРЕШЕН ЗА „НАГЛИТЕ“, КОЙТО МЕ ЗАПОЗНА С ДРУГ ЧОВЕК…“ /„Тогава МВР получи информация благодарение на Цветан Цветанов, който беше министър.  Той ни запозна с един човек, който после направи контакт с друг, от когото получихме информация.  Не мога и нямам право да кажа кой е този човек.“ „Вътрешен човек“ – пита водещата и Калин Георгиев потвърждава, че бил „вътрешен човек“ за „Наглите“.

Това бе безпрецедентно изказване на бившия главен секретар на МВР Калин Георгиев. Защото той бе посочил, че един вътрешен министър – Цветан Цветанов е имал „вътрешен човек“ в „Наглите“ и му го е посочил.

ВСИЧКИ медии спряха до изявлението на Калин Георгиев, вместо да започнат да ровят в скандала.
Единствена АФЕРА влезе в дълбокото. И първа и единствена зададе първо въпросите: „Първото посочено лице /“Цветанов ни запозна с един човек“, уточнен след въпрос на водещата: „Вътрешен човек“ по отношение на „наглите“ от Калин Георгиев, като „вътрешен човек“/ бизнесменът Петър Христов ли е /свързан с аферата „Орлин Тодоров“/? Апропо, продължава ли това лице сега да печели  проекти във Велико Търново? Второто посочено лице / „…който после направи контакт с друг, от когото получихме информация…“/ от Горна Оряховица ли е? Криминално проявено лице ли е? Прякорът му свързан ли е с едно действие, което се извършва по време на секс“

Попитахме и в прав текст това СИМБИОЗА ли е? Попитахме тогава и дали на бизнесмена Петър Христов тази информация е „докладвана“ тогава от Орлин Тодоров, по онова време шеф на ТЗБОП Велико Търново? Докладвал ли е първо на шефовете си в МВР Орлин Тодоров и ако не – защо не е? Докладвал ли е първо на бизнесмена Петър Христов и ако да – защо да? Докладвал ли е бизнесменът на Цветан Цветанов лично, за да спечели доверието му?

Днес, вече след убийството на Петър Христов, в редица медии излезе наяве, че бившият шеф на БОП -.Велико Търново Орлин Тодоров е викал на Петър Христов „Шефе“.

Тогава попитахме – защо и прескача ли се законовия канал за информация в този случай, и сигналът първоначално подаден ли е по надлежния ред в ГДБОП и МВР? Регламентирана ли е „веригата“ на сигнала: „шеф на ТБОП – бизнесмен – вътрешен министър“? И като какви го играят аверите на Цветан Цветанов, посочени като „вътрешен човек“ в „Наглите“.

Зададохме и куп въпроси в редица публикации ОД на МВР и ТЗБОП във Велико Търново имат ли „вътрешни хора“ на Петър Христов.

И още: По времето на запознаването на Калин Георгиев от страна на Цветанов с „един човек“, който пък го запознава с „друг човек“, „вътрешен за наглите“, шеф на ГДБОП Станимир Флоров ли е? Спонсорирал ли е някой лечението на Флоров и ако – да – кой?

Днес, след убийството, в редица медии бе писано и това, че синът на Станимир Флоров работи във фирма на Петър Христов.

След тази информация – започна „заграждането ми“ чрез уж мои познати, уж лица, които могат да намерят по пряк път към мен, с елегантни послания – че се търси кой е източникът на АФЕРА, и че нямало да се предприемат „крути мерки“ към мен, трябвало само да знаят „кой ми е източника“.

Моментално написах статия с която алармирах, изпратих я и на прес -човекът на Цацаров.

Мълчанието отвсякъде бе гробовно. Включително и медийно.

Публикувах и материала:

ЕКСКЛУЗИВНО! ПОРОЧНАТА ВРЪЗКА „ЦВЕТАНОВ – „НАГЛИТЕ“. ЦВЕТАНОВ – ПЕТЪР ХРИСТОВ – „ВНЕДРЕН ЧОВЕК В ТСБОП ВЕЛИКО ТЪРНОВО“. ЦВЕТАНОВ, ПОМНИТЕ ЛИ КАКВО ИЗРЕКОХТЕ НА СЪВЕЩАНИЕ НА ВИСШИ ОФИЦЕРИ ОТ СЛУЖБИТЕ?!

където бяха зададени убийствени въпроси от автора на писмото до мен, касаещи Цветан Цветанов:

„…Преди да продължа с това лице, което е силно ,,Притеснено“, искам да задам няколко въпроса на лицето Цветан Цветанов:

 – Г-н Цветанов, помните ли,че на една дата в гр.София, Вие събрахте висши офицери на Службите на работно съвещание ?

 – На това съвещание, понеже сте уникален специалист и оперативен разузнавач в най-висша категория,спазвайки ,,Оперативна дискретност“, Вие, пред целия състав разказахте ли за един бизнесмен, който не вярвал в полицаите на ОДМВР В.Търново,  и който Ви подал информацията, с която се стигнало да разкриването на лицата, свързани с така нареченото оперативно дело ,,Наглите“ ?

 – Искам да попитам, в по – тесен професионален кръг, Вие, споделихте ли подробности относно придобитата информация пред висши офицери от МВР, част от които са свързани с друг политически кръг, а не от партия ГЕРБ?

– Причината този бизнесмен да не вярва в полицаите на  ОДМВР В.Търново свързана ли е с разследване  на две особено тежки криминални престъпления на тяхна територия – две неразкрити убийства? Поради тази причина ли, ,,понеже не им вярва“, бившият Директор на тази дирекция Живко Коцев и зам. директора Янакиев отказаха да изпълнят поръчка на следствените органи за вземане на ДНК проби от лицето Петър Христов, брат му Димитър Манолов и други лица от обкръжението му?

Вярно ли е, че тези двама висши служители, които ръководеха ОДМВР В.Търново, са разпоредили това да не се случва поради факта, че лицето Петър Христов бил личен приятел на тогавашния Министър на МВР Цветан Цветанов и дясната му ръка в региона ?“

Мълчанието отново беше гробовно. Освен, че хората на Цветанов под дърво и камък търсеха източника на АФЕРА.

А какво се оказва, драги ми Цветанов, че ТИ на съвещание, понеже си голям спец по „оперативна дискретност“ сам се пъчиш как си бил „разкрил“ „Наглите“? Само, дето си забравил да обадиш защо не откриха парите, дадени за откупи?!

Пак да припомним изреченото от Цветанов: „…Единственото му притеснение беше от ответна реакция по „Наглите”, когато излезе неговата личност.

Първи бе Калин Георгиев, а както се оказва Цветанов сам охотно е разказвал на съвещание на началници в МВР, за които никак не е трудно да се досетят кой е „вътрешния човек“ на Цветанов, защото той си му е и „външен човек“, рамо до рамо.

Кой писа единствен за това Цветаново „упражнение“ с „вътрешния човек“, освен сайта АФЕРА? Така Цветанов нагличко бута килимчето към АФЕРА. Занятие доста рисковано за самия Цветанов, защото ако се разрови издъно цялото разследване по „наглите“ в архивите на МВР, Цветанов може да стъпи и върху мина, въпреки че много му се иска да се добере до източника на АФЕРА.

Пробутваната от първия ден ден „версия“, че „наглите“ „отмъщавали“ е също такъв тъп пиниз, точно като с Росен Горския.

Това е нагло отклоняване на вниманието от ОСВЕТЕНИЯ ВЕЧЕ ЧОВЕК НА ЦВЕТАНОВ И ГЕРБ – ПЕТЪР ХРИСТОВ. Трескаво им трябва да бъде отклонено вниманието, защото до този момент мърцина знаеха точно кой е Петър Христов, а сега колкото и да контролират слугинските медии, цяла България разбра, че това е лице, тясно свързано не само с официалните битности на ГЕРБ, но и човекът, който очевидно е ключ към ЗАДКУЛИСИЕТО ИМ.

Тъпотията и с отправка към „версия“ „килърите“, охотно и контролирано набутана днес даже и по бтв, чрез бившата близка на Ваньо Танов – журналистката от „Фрогнюз“ Катя Илиева, която пък наговори такива безумия от типа, че застрашени за убиване били Ася Петрова, Валентин Цоновски и прочие, и прочие, а тя знаела, щото седем години работила в ГДБОП и знаела, че никой не работел по тия сигнали, дето тя ги имала, е толкова удобна за отклоняване на вниманието от обществените поръчки, от краденето на огромни европари, от войната за магистралите, че даже е смешно да го коментираме.

Още повече, че Петър Христов няма касание към „килърите“, освен това, че не се долюбвали с Георги Вълев във Велико Търново. Е, и?

Така зададената като дневен ред от ГЕРБ „версия“ – „светия човек“ помогна да разкрием „наглите“, цели да скрие МАФИОТСКИТЕ ВРЪЗКИ, които са оплели до върха управлението на държавата.

От това го е шубе Цветанов. И не само него.

Търсят удобните „росен горския“ за да се скрие истината, която стои зад убийството на Петър Христов.

Що се отнася до нас, Цветанов, правиш каквото можеш – то не бе поголовно хакане на сайта АФЕРА, то не бе блокиране на профила ми във Фейсбук, то не бе преса отвсякъде. Сега си вдигни погледа нагоре, там, където пише „АФЕРА“ и прочети: „Този живот е за смелите“.

И дишай дълбоко. Помага при паникообразен синдром.

Веселина Томова

Коментари 34 за
“РЕЖИСИРАТ „РАЗСЛЕДВАНЕТО“ ЗА УБИЙСТВОТО НА ПЕТЪР ХРИСТОВ. ЦВЕТАНОВ, БУТАШ „НАГЛО“ КЪМ „АФЕРА“, НО ЩЕ СТЪПИШ НА МИНА!”

 1. цветанов, сигурен съм че когато четеш АФЕРА, трепериш от страх, дали реда ти не наближава. Но искам да те успокоя, ще се намери и за теб някой горски човек. Разбирам че си един от важните членове на мафията герб, но и над теб има някой нали знаеш 😉 А и освен теб и други треперят от страх, ако това ще те успокои малко, на клона са и началника ти, и мафиота прокурор а и вашия човек пеевски. Всички вие си треперите, до един. А да не забравяме че по веригата в оплетените свински черва има и депутати, полицаи, министри и шефове на дирекции!!! Според мен всеки от вас мафиотите с бели якички имате начин да запазите жалкото си и лъскаво съществуване. Станете защитени свидетели, включително и цацаров, заспалия главен прокурор!!!

 2. Режисирането им е в кръвта, но в един момент идва възмездието….божие

 3. Имал вътрешен човек в бандата. Е нали и те са такива . Как няма да има.Взимали са процент.

 4. Велика си, Веси, страхотна журналистка! Жива и здрава, ние сме с теб!

 5. Ти си убиецът и виновникът за това престъпление Цървулане , а не журналистите ,те имат задължението и така трябва да бъде , да посочват фактите и взаимовръзките на такива престъпници като теб ,мръсни долни и подли ,а не да мълчат. Но ти понеже си страхлив и долен боклук ,пак реши да се криеш и да ръсиш глупости ,само че ние знаем и мислим и рано или късно ще си платиш тази мерзост.

  1. Carvulan Mrasnichkov,kato,,porachvash,,poznati,koito ,kazvat istinata za teb,ogleday se v ogledaloto,,,vig si proizhoda,,I,,kak stigma do tuk…,,Day si smetka,che ako Boko,,vi napusne,,momentalno ,se prevrashtate na,,mishleta/predateli v kapan..,,Ti ,,shte si parvijat,,predal go!

   1. А Петър Христов на кого е бил свидетел по делата за подслушване ?
    Много косвени предположения водят към Цветанов и само едно към „Наглите“ и то от устата на Цветан Цветанов !

 6. Бута и търси на натъкми други „виновни“ щото му е усран гъза и истинските нагли останаха с един вътрешен човек по малко , но хората да не пасат трева и да не виждат кой е шефа на наглите , а Цървулане ?

 7. Някой ще ми обясни ли, защо Цвъцето – под прикритие! – облечен в костюма си за чевермета, тренира акушерство и генекология в Горнооряховската болница, под благите погледи на местната власт?

 8. Делото „Килърите“ е изцяло продукт на милицията-натъкмено и режисирано от нея.А тази „журналистка“ Илиева пуска фалшиви новини,като ги представя за „оперативна информация“.Тогава излиза,че ползва неправомерно информация и я предлага като стока.В другия случай просто съчинява фалшиви новини,сигурно е учила в АОНСУ или Съветския съюз.

 9. Към nikk: Не разбирам съвсем написаното към г-жа Томова, да се готви за малокалибрени „Барети“, защото има двоен смисъл- на шега и на заплаха. Аз го приемам по един начин и отговарям, че БОГ пази своите ! ! ! А и, ако тя е онази жена (което вярвам и за което имам интуиция)), за която великата ясновидка Слава Севрюкова през 90-те е пророкувала : “ И ще дойде жена, която ще оправи нещата. Това ЩЕ СТАНЕ СЛЕД 2017-2018 година“ (има уточнение, че тази жена е руса) как тогава куршумът ще я стигне ? Спомняте ли си как ГЕРБ искаше да втълпи на народа, че тази жена е Цецка Цачева ? Ха, ха, ха ! Какво значи- и ще дойде, това означава жена с власт, а ако се основе партия начело с г-жа Томова и всички гласуваме за нея ? Означава идването на тази жена ! ! !

 10. или някой е много прост или е много коварен и лукав
  май в ГЕРБ са предимно от втория тип
  тоя Петър Христов им съдействал независимо какъв е бил
  а Те после го накиснали пред всички че е помагал
  слабо вероятно да е случайно особенно в комбинация с тениска G-STAR любимия бранд на сегашния отговорник по сигурността в Българо-Американската кредитна банка на бившата приятелка на Премиера Борисов
  а между другото случайно или не
  Евелин Банев – Брендо е новият собственик на столичния хотел „Рила”. Сградата е построена през 1962 г. за функциите на Централния комитет на Българската комунистическа партия, вече е с нов собственик. Досегашният собственик свата на видния демократ и седесар Стефан Софиянски ,Васил Божков го е продал на осъдения за наркотрафик в Италия и Румъния Евелин Банев-Брендо.
  Сделката е извършена чрез кредит в размер на 10 млн. EUR взет от БАКБ, сочи справка в Имотния регистър.

 11. Когато бизнесменът не си гледа бизнеса,ами го играе шпионин (офицер от г от службата на флоров влаха) едновременно и Господ,обикновено умирисва трънките.Нагледен пример.Ай хаирлия да е.ЧНГ!

 12. Колкото да парите от откупите,дали пък не са ги намерили отдавна?

 13. Чак се чудя на на тоя Росен „Горския човек“ защо не изчака още два дни пък тогава бъде „самУбит“. 🙁

  1. metev,Pomijare dano sred izbitite e i tozi na kogoto vsekidnevno blizhesh nasranijat Guz! Mnogo im stanaha veresijte na tezi kradlivi murshi ot pasminata na gerP i vzeha da gi gurmiat kato yurdechki!

 14. ПЕТЪР ХРИСТОВ ПЕТРОВ (български гражданин, роден на 15-ти септември 1969 г.), братовчед на МЛАДЕН МИХАЛЕВ (виж ИНТЕРГРУП), е близък сътрудник на Тодоров и активен участник в прането на пари и други финансови престъпления.
  19.12.2000 г.
  Общинският съветник от СДС в гр. Елена Славчо Христов Славов е застрелян на стотина метра от дома си. Той е собственик на мандрата „Млекимекс“ в града, която е част от българо-австрийския холдинг „ББС – Хандел“.

  1. Ще има ли нов Национален празник България и кога? 😀

 15. Сега си вдигни погледа нагоре, там, където пише „АФЕРА“ и прочети: „Този живот е за смелите“…..Да вдигаше си погледа днес нагоре,но в него се четеше: „Дали днес няма да е краят“……Това е Божието Наказание….Пожелавам му дълъг живот.

 16. Весе, тресеш Държавата. Разбиваш Му стабилността ( по Цветанов). Атакуваш Му националната сигурност (според Бъчварова). Вдигаш Му кръвното,холестерола, триглицеридите и хемороидидите( според БПЦ, мюфтийството, Ватиканът и главен равин Маркус Еренпрай). Ще бъдеш поръчана, не че вече не си. Знам, че си подготвена откъм РПГ-та, ама се готви за малокалибрени „Барети“(според един репортер от бтв), „Скорпиони“ и други

  1. Г-жа Томова няма защо да се страхува от тези, които стрелят тези дни. Това което тя пише е комплимент за тях Те стрелят по тези с които имат да оправят тлъсти сметки, или да си преразпределят плячката. Г-жа Томова трябва да се пази от тези,които критикува и разобличава, които „разпределят“ порциите.

 17. Цветанов,Цветанов,Цветанов чети внимателно четиииии ако поне това си научил във Вършец.АНАЛИЗ на журналист достоен за спецслужбите – АНАЛИЗ – четете куки и се учете.Една журналистка направи анализ на едни думи хвърлени в ефир от едно лице което казваше ,,Фалшиви новини“.Браво Томова насра го тоя посерко насра гоооо.Дишай Цветанов и запомни логото на Афера ,,ТОЗИ ЖИВОТ Е ЗА СМЕЛИТЕ“.
  Апропо и престани да влачиш ония с чантите по хотелите дето проверяват стаята ти преди да влезеш.Вече си безинтересен за която и да е служба нали им ходиш на крака да докладваш.Боже опази България !!!!

 18. „Ако е ответна реакция на групата „Наглите“, това не е добре за обществото“….
  Аха, ако обаче това не е ответна реакция на Наглите, значи е добре за обществото, даже е здравословно, така ли?
  МИ КАТО НЕ СА ПОМНЯТ ДАЦЗИБАОТАТА НА ВОЖДА, такива глупости се бълват..
  Кво каза БАЦЕ по въпроса: „За първи път сега се пропукаха организираните групи и ПРОПЯХА В АРЕСТИТЕ… и споделиха с нас… Колегата Цветанов с един багер копае и вади трупове..“
  А вие се разприказвахте с пуека Калинчо.. Кой ви е помогнал, пърдон направо довел „защитенио“ свидетел.. И човека ви даде фира..
  Щот матряла си има поговорка по случая – Някой ЗАБАВЯ, ама не забравя..

 19. И за капак жената на директора на ОДМВР В.Търново другаря Машов… работи при Петър Христов… управия скоро няма да има!

 20. Бат Бойко Борисов май „ли юни ли или март месец“ му е писнало от житния кърлеж и сега мели оборите през сите му бетонирани задруги из прованса и ще го згази като валяк. Та за 8-ми Март дъ спешъл хеад помкин ще сключи еднополов брак с еднополовиъ харем на Цанралния Суджук Зандан

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *