« Върни се назад Публикувано на 02.06.2022 / 8:14

РЕВОЛЮЦИЯ НА ВСЯКА ЦЕНА

Ще ви припомня, че когато дойдоха на власт Кирил Петков и Асен Василев с логистиката на БСП, ПП, Демократична България и ИТН обещаха, че ще управляват честно и открито. Обещаха също, че ще анализират в дълбочина всяко нещо, за да бъдат ефективни. Създадоха за това „ефективно управление на страната“. Какво се случи в крайна сметка?

Една опустошена от градушки България, опустошени надежди на милиони лоялни граждани, опустошени надежди на хиляди бежанци от война, опустошени съдби, опустошена икономика, тотално опустошена финансова ситема, опустошено здравеопазване и пълно опустошение на страната ни. Реално нанесени финансови щети за десетки години напред, както и въвличане на страната във война, която не е наша.

Това е резултата от „промяната“ и нейните носители в лицето на Христо Иванов, Атанас Атанасов, Слави Трифонов и Корнелия Нинова. Това са хората, които произведоха всичко друго, но не и това, което обещаха преди да седнат около софрата на голямата държавна кльопачка. Пълно разочарование!

Гледам колко са надъхани вече борисовите полит-гепачи, които усещат своето завръщане във властта и пълна индулгенция за кражбите им от страна на Запада. Отвратителна гледка, но явно така работи великата им демокрация – ограбваш, почиваш малко и отново влизаш в грабежа! Закрилян от европейската бюрократична машина за ограбване на всеки и всичко.

И за капак на всичко винаги следва: „Руснаците са виновни!“. Целият ад който преживяваме се обяснява с руснаците, въпреки, че всички виждаме кой и какво върши. Но трябва да мълчим! Защото ако гледаме престъпленията им и не мълчим, значи сме руснаци.

Е, аз предлагам да не мълчим! Нещо повече предлагам – революция на всяка цена.

Николай Марков

«