« Върни се назад Публикувано на 31.01.2011 / 14:37

Ревизоро: Всичко е въпрос на наркотици!

 

 

„Всичко е въпрос на наркотици! Ние сме зависими по тази линия, по международна линия. Някои неща не могат да се кажат. Ако обясним на хората какво се случва на митниците, хората с камъни ще ни бият!”, каза още Емил Димитров – Ревизоро. Той обясни всичко, което се случва със скандалите в държавата и контрабандата като битка за овладяването на каналите за наркотици.

„На Бойко Борисов му е много трудно, Цветанов се държа отвратително, хилеше се, той май не си дава сметка какво точно се случва. Аз никак не харесвам Алексей Петров, но той каза преди време една култова реплика към Танов – да не си играе като дете с клечката кибрит върху купа сено. И ставаше дума за срещата на Румен Петков с Галевите. Алексей бе посредникът. На такава среща нищо не се казва. Просто онези, които е довел Алексей искат да видят с очите си онзи, който кара влака. Такава среща просто е знак, че Големият разрешава. И всички са зависими, защото ако се отворят тефтерите кой на кого и  как… На Бойко в момента просто му казват: „Внимавай в картинката. Ние те подкрепихме”., коментира още Ревизоро.

„Цялата битка е за наркотиците, затова и всички ще си траят, защото са замесени. Контрабандата не може да се прави без онези, които управляват. Сега просто си сменят местата. Намесени са и велики сили, които стоят зад контрабандата.Всичко е блъф и СРС-тата са за да прикрият битката за наркотиците. Нямаше генерална промяна, а генерална подмяна, нямаше нов морал, а нов матриал”, заключи Ревизоро.

 

Afera.bg

«