« Върни се назад Публикувано на 06.10.2022 / 17:10

РЕАЛНИЯ ВОТ НА ПАРТИЯТА НА БАСТУНА СТЕФАН ЯНЕВ Е 2-2,5%. ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ДОНАДЕНО СОФТУЕРНО. КИНТИТЕ ОТ КОВАЧКИ И СИЕ. КОПРИНКОВИЯ С ТОТАЛЕН ПРОВАЛ С ИТН. БАСТУНА ЯНЕВ – КАТО СЕКС КУКЛА НА АМЕРИКАНЦИТЕ. ЩЕ ГО НАДУЯТ И УПОТРЕБЯТ ЗА МЕРЗАВСКО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА ТРИ МЕСЕЦА. КУРВЕНСКА ИСТОРИЯ.

Ако питате АФЕРА, а що е рекла АФЕРА все е вярно, РЕАЛНИЯ вот за партията на Стефан Янев е 2-2,5%.

Всичко останало е ДОНАДЕНО чрез софтуера на „машините“, за да влезе на всяка в цена в парламента.

Партията на Стефан Янев трябваше да влезе в парламента по „американската схема“, избутвайки „Има такъв народ“ на Слави Трифонов. Защото готовият на всякакви свирки по всяко време и с всеки – Бастунът Стефан Янев е най-удобен УЖ да поеме отговорността за мандат за скалъпеното от Херо Мустафа правителство.

Янев от първия миг след изборите започна да тръби как ще преговаря с всеки като Миндовата, подготвяйки почвата, че уж той, „смелият“ Бастун накрая ще даде „лице“ на лайняното американско правителство, което „на всяка цена“ трябва да се състави за да се правим на по антипунитисти и от американците.

Боко Тиквата незабавно след изборите рече как много уважавал Бастуна Стефан Янев. Янев пък като общата курва каза, че нямал нищо против да преговаря с Тиквата и с всеки, който се сетите, пардон, с всеки, който му заповяда Херо Мустафа.

Преди изборите усърдно бе разпространявана мълвата как Радев и Стефан Янев са на нож.

Сега това ще си проличи дали е истина от един единствен факт – ако се стигне до даване на последен мандат, след като ГЕРБ и ПП откажат. Ако Радев даде мандат на Бастуна Стефан Янев, това ще е знак, че наистина са на нож, защото така буквално ще убие политически както Бастуна, така и партийката му, набутана в парламента чрез пунта мара софтуера, режисиран от когото трябва.

При идващото яростно проамериканско правителство, което със сигурност няма да издържи повече от три месеца, Радев ще гилотинира Стефан Янев, ако при евентуален отказ на ГЕРБ и ПП, му даде мандата.

Янев, който си е Бастун отвсякъде, още преди изборите бе лансиран и пробутван като „играчът“ зад чийто гръб накрая щели да се крият, по професора с пуловерчето.

Всъщност, парите на Стефан Янев за кампанията на партията му дойдоха от Христо Ковачки и от един видим отвсякъде бизнесмен от същата писта. И това е ясно на всички, които наблюдават процесите отвътре и знаят онова, което трябва да знаят.

В същото време Слави и ИТН разчитаха на съпорта на Радевия Копринков, но както АФЕРА години наред пише, да разчиташ, че Копринковия ще те издърпа към парламента е все едно да пиеш синьо уиски в пластмасова чаша и то на мегдана в село Труд.

Така ИТН бе зачеркната в полза на Бастуна Янев и некъв там „възход“, че и „български“ – пълен ташак, при положение, че Янев е американско мекере.

Та, семплият откъм изказ, профанизиран откъм излъчване и надупен във вярната американска посока /не забравяйте кой вкарваше Херо Мустафа навсякъде показно по министерства и агенции, докато бе премиер/ Стефан Янев сега ще „спасява“ България, т.е. ще го ползват като надуваема секси кукла. Американците, естествено. Срещу съответната цена, разбира се.

Щото, я ми кажете тоя военен Бастун, дето е бил само на държавна заплата, откъде пръсна толкова пари по изборите, а? Ковачки и оня виден бизнесмен тоя път заложиха вместо на Слави – на Бастуна.

Да, де, ама едни 70 % от които е и АФЕРА, ЗАСЕГА само ви гледат сеира, продажни смешници, които имате наглостта да говорите от името на народа, при положение, че представлявате смехотворна частица от него.

Засега ви гледаме сеира!

После идем ние – 70-те% и як да ви е нацъфкания задник!

Хайде, бакалъм.

Afera.bg

«