« Върни се назад Публикувано на 06.06.2021 / 17:47

РАШКОВ ЩЯЛ ДА СТАВА ГЛАВЕН ПРОКУРОР?! АБЕ, „ТОШКОВЦИ“, ЧЕТЕТЕ Я ТАЯ КОНСТИТУЦИЯ, БРЕ!

Много е вероятно главният прокурор Иван Гешев да не си изкара мандата и мястото му да заеме Бойко Рашков. Такова мнение изрази в интервю за БНР проф. Николай Радулов, експерт по национална сигурност и част от състава на партията „Има такъв народ“.“

Рашков щял да става главен прокурор?! Ха-ха, мечти, мечти…

Първо четете, пък после бръщолевете глупости!

Бойко Рашков щял да става главен прокурор, изцепил се днес по БНР Николай Радулов, а водещата Силвия Великова, дето се пише „съдебен репортер“, хич и не го репликира. Щото и тя толкова разбира. Сладки сънища сънуват, Гешев щял да стане от стола, та Рашков да седнел. Да, ама не.., но си бръщолевете глупости, даже не можете и каскета на Гешев да му накривите, а се готвите да управлявате. Смях!

Но нещо подобно рече в петък и Гнома Атанасов – „Рашков би бил добър главен прокурор“. Ма, нали той беше избран за главен прокурор, но гуруто от Драгалевци Иван Костов го препъна на прага на прокуратурата, щото не беше негов.

Хайде, холан…, то бива пропаганда, бива, но някаква мяра трябва и да има.

АФЕРА и безплатни уроци по конституционно право и устройство на съдебната власт ли трябва да преподава? Че това се учи в първи курс.

Вземете и прочетете чл. 129, ал. 2 и 3 от Конституцията, за да разберете, че за да те номинират за председател на ВКС, ВАС или главен прокурор, освен всичко друго, трябва да не си навършил 65-години. А Бойко Рашков след три месеца прави 67-години.

Така, че четете, пък тогава бръщолевете или пък променете Конституцията и турете една поправка „Рашков“, та да мирясате, мечтатели…

Калин Спасов

«