« Върни се назад Публикувано на 30.08.2021 / 20:18

РАШКОВ, РАШКОВ, МАСОНО-МОШЕНИЦИТЕ И ЕДИН МИРЧЕВ ТЕ НАПРАВИХА ЗА ТАШАК!

На 9.08.2021 АФЕРА публикува:

СКАНДАЛНО НАЗНАЧЕНИЕ НА РАШКОВ & ЕНЧО МИРЧЕВ! НАЗНАЧИХА ЗАДЪРЖАН ЗА ТРАФИК НА ХОРА И ПОДСЪДИМ ЗА ЗАМ-ШЕФ НА „ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ“ – ДРАГОМАН! В ТРАФИКА ЗАМЕСЕНА И ПЛЕМЕННИЧКАТА НА ЗАМ-МИНИСТЪРА МИРЧЕВ!

https://afera.bg/%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%bd%d0%b0%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%be%d0%b2-%d0%b5%d0%bd%d1%87%d0%be-%d0%bc/

След публикацията на АФЕРА е последвало оперативно съвещание в кабинета на служебния вътрешен министър Бойко Рашков с цялата документация, свързана с подсъдимия за трафик Димитър Емилов Димитров, разкри АФЕРА от свои брилянтни източници.

Бойко Рашков много се е ядосал и дал жълт картон на заместника си Енчо Мирчев, но Мирчев се измъкнал мазмантийски, като си измил ръцете, че трето лице е ходатайствал за Димитров.

Кой реди кадрите в МВР е ясно и на идиотите, и кретените в тая държава – това са радевите Узунов и Копринков, а Бойко Рашков не е направил досега нито едно свое назначение, да не говорим за това, че хабер няма за тия, които му подават радевите капии за назначение. Апропо, въпросният Енчо Мирчев също е от „кадровото“ Узуново котило.

Ядосал се Рашков и какво?! Узуновите и Мирчевите си го преместили в другия крачол. Те прекрасно знаят, че Рашков е в МВР единствено да рецитира за пиар и нищичко не зависи от него кой на каква позиция ще е.

Въпреки скандалните факти въпросният Димитър Емилов Димитров продължава да е заместник директор на Регионална дирекция “Гранична полиция”- Драгоман. Сега остава да видим колко бежанци ще бъдат пропуснати  през западната граница към страни от западна Европа. Все пак Димитров е подсъдим за трафик на хора!

Иначе Енчо Мирчев си разиграва коня и покрай племенницата си – Елена Милтенова – служител на ГКПП Аеогара София.

Както АФЕРА вече писа, тя отърва ареста през 2017 година поради факта, че към този момент е била бременна. Въпреки това обаче срещу нея бе образувано дисциплинарно производство, водено от комисия от ГДГП. Комисията установила тежко нарушение на служебната дисциплина, като са предложили Елена Милтенова да бъде уволнена от МВР, когато се върне на работа след майчинството.

Към момента майчинството на Милтенова е свършило, намира се в годишен отпуск, а заповедта й за уволнение е осуетена от… чичо й – заместникът на Рашков – Енчо Мирчев.

Комисията, разследвала Милтенова е заключила, че тя е извършила тежко нарушение на служебната дисциплина и затова трябва да бъде уволнена от министъра, защото е офицер и същата комисия от ГДГП е изпратила материалите в Министерство на вътрешните работи, Дирекция Човешки ресурси, които е следвало да предложат на министъра да я уволни на база установеното по проверката, но е факт, че същата продължава да е на работа в МВР, в домашен отпуск.

В МВР се коментира, че чичо й Енчо Мирчев е направил така, че проверката да не бъде предоставена на Бойко Рашков.

Рашков, Рашков, може и ехалето с овчедушния възторг да се прехласва пред празните ти рецитации, но ти си знаеш каква жалка пионка си в ръцете на пламенузуновци, копринковци и сие.

Един Енчо Мирчев, който апропо набута и във Варна за шеф на ОД на МВР „Пингвина“/ „Чесъна“, щото големият „корифей“ Емил Петров /в частния бизнес/ му казал, че „става“, те прави за посмешище.

Промяна в МВР ли? Пълен ташак, без никакво извинение. За радост на масоно – мошениците, които кадруват цялата държава плюс службите.

Afera.bg

«