Публикувано на 18.05.2021 / 13:39

РАШКОВ, НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА! И ТЪЙ КАТО ОЧЕВАДНО НЯМАШ ХАБЕР КЪДЕ СЕ НАМИРАШ, ОГЛЕДАЙ СЕ КЪДЕ ТОЧНО СА „БИБЛИОТЕКАРИТЕ“!

С решаващото участие на бившето вече правителство служители на ДАНС от кръга „Библиотекарите“ са настанени на работа в други държавни структури като Държавна агенция „Финансов контрол“, КПКОНПИ, Националното бюро за контрол на СРС. Това заяви в ефира на Българското национално радио служебният вътрешен министър Бойко Рашков. Той бе категоричен – това е така нареченото „окопаване“ на властта, а целта е да се създаде репресивен апарат, който лесно да бъде използван.“

Новият министър МВР Бойко Рашков говори за … „библиотекарите“, които били настанени не само в ДАНС.

Здрасти, че бързаме, Рашков.

Преди се пъчиш, само на думи, срещу „библиотекарите“, поогледай се, защото очевадно нямаш хабер къде се намираш точно и къде под носа ти са същите тия „библиотекари“.

Кой е съветник на премиера ти Стефан Янев? Да не съм аз, а? „Библиотекар“ цветлинйовчевист е и АФЕРА го изнесе на показ от преди дни. Т.е. припомни го що за потрес е, че сме писали години наред за него.

Кой кадрува ВСЪЩНОСТ в МВР? Ти ли, Рашков, айде бе!

Или, цитирам дословно: „Човекът, който взима решенията“. Ама това не си ти! Кой е този човек?

Кой кадрува ли? Ами същите „библиотекари“ плюс „изумителния“ Пламен Узунов, за когото нямаме даже епитети.

Едно е да се перчиш на думи със смръщен поглед, друго е да ДЕЙСТВАШ ТИ, а НЕ набуталите се за пореден път в МВР „библиотекари“, тоя път обаче зад завесата.

Какво още се мотаеш, че на разровиш мракобесната „Вътрешна сигурност“, която Боко и Цветанов разбиха и която превърнаха в сатрапна поръчкова бригада за отсрелване на неудобни ченгета?!

Какво още се мотаеш с ГДБОП, преторианската наказателна гвардия на Боко и Хунтата му?!

Къде ти е главният секретар на МВР? Или още го мътят „библиотекарите“?

Натъкмиха ли и местните шефове на ОД на МВР, чиито имена само ще произнесеш, без да имаш хабер кого ти пробутват?!

Още преди да встъпиш в МВР трябваше да си готов с имена и назначения – минали обаче през ТЕБ самия, а не през измисления „кръг“ на Радев, който „решава“?!

И още нещо!

Днес изрече и че ако си на мястото на собственика на БТВ ще уволниш водещите, които вчера направиха интервю с теб.

Не се прави така!

Да, всичките там са мисирки, дръжки на микрофони и прочие. Обаче! Даже малко те пресираха.

Ти си министър и ще си носиш гайлето, когато те притиснат журналисти, без значение откъде, кои са и какви са! Кой ти е казал, че никой не трябва да те мачка, а само да те галят с перце?

Ако аз бях на водещите, щях да задам още по-страшни въпроси, ама тe и двамата „чети етикета“ са напълно невчасови, в отговорите на които щеше да се оплетеш още повече. Защото това е работата на журналиста, ако е истински журналист.

Иначе, може и да е много тъжно, но днес КПКОНПИ излезе с много ясна конкретика за началник кабинета ти, дето „МЕСЕЦИ“, според теб, назад във времето била заличена от листите на Васил Божков. „Месеци…“ ли? Я пак! Какви са тия листи отпреди МЕСЕЦИ?

Да, МВР е изключително важно, предвид „задачите“, които ви е поставил президентът Румен Радев.

Дотук обаче се питлаеш като патка в кълчища.

Първо, защото не знаеш къде се намираш, и второ, защото очевадно ДРУГ реди там Схемата.

Язък. И за теб, и за Радев.

Веселина Томова

Коментари 8 за
“РАШКОВ, НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА! И ТЪЙ КАТО ОЧЕВАДНО НЯМАШ ХАБЕР КЪДЕ СЕ НАМИРАШ, ОГЛЕДАЙ СЕ КЪДЕ ТОЧНО СА „БИБЛИОТЕКАРИТЕ“!”

 1. Проявоих интерес да изгледам интервюто на Б.Рашков в БТВ с Гавазова и колегата й. Направи ми впечатление, че на фона на неподготвените за срещата журналисти ограничили се само върху темата за кадровите промени в министерството с натрапчиво притискане на събеседника си по 10 пъти с доуточняващи въпроси, отговорите на Рашков колкото и логични и разумни да бяха, все оставяха неудовлетвореност у питащите. Те или бяха с предубеждения към госта си с нотки на враждебност или се бяха увлекли в инфантилната игра на дразнене от ерата на Орешарски с безкрайното досаждащо повтаряне на „КОЙ? КОЙ? КОЙ?“. Фактът, че медиите бяха и все още си остават верни на Тиквата си пролича и от включването в събитието на гилдията с „осъдителната“ й декларация към новия министър. Неизбежно се налага съпоставянето на реакциите на възмутените журналя и медии срещу започващите „чистки“ и подмени в ръководството на държавата с гробовната тишина, потайност в избора и повсеместно онемяване на четвъртата власт при назначаването от Тиквата на отчаяни безхаберници, жълтоусти фльорци и готови на всичко мекерета за „калинки“ на благи и немислими за възможностите им постове . Самото уродство на тази четвърта власт, превърнало я в подлога на дебила от Банкя с приписваната му „харизма“, жадно попиване на всяка вулгарност изпусната от този паразит и лакейското търчане по сокаците за да правят новини от появата му, налагат не по-малко изчегъртване на вкоренените в журналята пристрастия и покорство към довчерашния ликвидатор на демокрацията, културата и държавността.

 2. Za чичо Бойчо няма какво да изкарат като компромат комунистическите маймуни от ГЕРБ и се хванаха ФИЧЕРА,хахах. Цацата я бил уволнил дисциплинарно ,хахах , а Кокинов какво попита Борисов в ония запис -Ти си го избра – , но Кокинов подаде оставка , а свинята Сотирчо изкара мандата ,хахаха. Да ама тогава свинете от ГЕРБ мълчаха , а Борисов държеше мъдурите на Уорлик ,хахаха.

 3. От една страна е правилен и точен коментара в статията, но все още нищо не е приключило, може нещатав службите постепенно да тръгнат към добро .

 4. Правителството на Вермахта не трябва да се критикува ЗАЩОТО

  Те са експерти, балансирани, добронамерени, соросоидни, атлантици,
  харвардни, триморски, и най-важното прозрачни !!!!

  Всички журналисти които не сподялят тези изключителни качества
  трябва да се изчегъртат !!!!

 5. Гледаики какво се случва в повечето министерства нищо,че съм руса стигам до извода, че се назначават хора, които да изринат каквото могат от авгиевите обори и след като дадат фира новите ще доидат на чисто.

 6. И защо нападате само МВР-то. Вижте какво става с НАП-а.Заместника на културиста продаваше маратонки на пазара в Димитровград. 2012 г. избяга от нап защото го свалиха от длъжност поради некадърност и отиде като данъчен консултант в Ню Имидж Виборно. Да не говорим за омазаните ЗВР/заповед за възлагане на ревизия/ и смяната на екипите по време на ревизия срещу …………. сетете се.Де що имаше такъв акт падна. Ами новия на ГДО? Капия на един корпулентен бизнесмен. и още и още и още.Но ако някои има време и търпение да се зарови в стари медиини публикации, ще намери доста интересни неща.

 7. Доколкото ми е известно служители на ДАНС , военното разузнаване и прокуратурата могат да извършват следните дейности: да замитат следи на чужди разузнавания, да си правят голи селфита и да не се самосезират.
  Да „работят“ тези мили създания НЕ МОГАТ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *