Публикувано на 01.07.2021 / 22:18

РАШКОВ, КАТО ЗАКОВЕШ ПАШАТА, ТАКИ, МАДЖО, АМИ & СВЕТЛАНА, ЧАК ТОГАВА СЕ ФУКАЙ СЪС СЕЛСКИТЕ БЕКОВЕ, ДЕТО КУПУВАЛИ ГЛАСОВЕ! СРЕЩУ ХИЕНИ ЗАСТАВАТ МЪЖЕ СЪС СЪРЦА, А НЕ ПЛАШИПУТАРНИЦИ! ЗА ТАШАК СТАНАХТЕ, РАДЕВЦИ, НА СЕЛСКИТЕ МЕГДАНИ!

„Няма да се примирим с тази уродлива политическа практика да се купуват и продават гласове“, категоричен бе служебният вътрешен министър. Бойко Рашков се закани с „необходимите ответни действия„.

ХАХАХАХА! РАШКОВ, НЕ НАМ ТАКИМИ ПУНТАМИ!

Бойко Рашков в типичния си телевизионно нарцистичен стил реши да се озвери, че ах, недей!, хващал купувачи на гласове.

ХАХАХАХАХА!

Тоя продължава изобщо да не знае къде се намира.

Опищя пиарно орталъка с абсолютно НЕФЕЛНИ И БЕЗСМИСЛЕНИ ПОЛИЦЕЙСКИ АКЦИИ, които „профилактирали“ купувачите на гласове.

ХАХАХАХАХА!

И пак като селската клюкарка, Рашков ни разказва кво чул, какво му рекъл някой, за да демонстрира, че държи положението изкъсо.

Държи, ако питате АФЕРА, кура му янко.

Седнал Рашков и ахмаците, новоназначени от него, да „хващат“ селските бекове от Монтанско, Врачанско, Видинско, село Антимово, Кюстендилско и на майна си селска райна.

Абе, рецитаторе апломбен, по някакво обстоятелство сегашен министър на МВР, ти да си чувал за Пашата?

Да си чувал за Таки?

Да си чувал за Маджо?

Да си чувал за Размиг Чакърян – Ами?

Да си чувал за Светлана на Размиг Чакърян – Ами, дето обикаля из столицата с брониран Майбах /питай, ако трябва АФЕРА за номера, щото твойте ахмаци и него сигурно не знаят!/?

Да си чувал за Дънката?

Да си чувал Чукове, Тесли и вся остальная, дето от ръката на Таки захлебват?

С какви селяци ни занимаваш и с какви „срещи“ кой какви македонци щял да вписва?

За кретени ли ни мислиш, бе, Рашков? Или ти си такъв?

Куцо, кьораво и сакато знае кой ДИРИЖИРА СХЕМИТЕ ОТ ЪНДЪРГРАУНДА, само ти пращаш ченгеджийските си ахмаци по селата.

Като заковеш Таки, Маджо, Пашата, Светлана & Ами, може и да те признаем, ама надали.

Докато ти захласваш ехалето с кухи „акции“ и празни пушилки по селата, тия бандит марка великолепна вече вършеят и хич не им пука ни от Рашков, ни от Радев, ни от Радевица.

За Варна да не говорим. АФЕРА от първия миг на това измислено служебно правителство предупреди, че самият Радев и сие предадоха Варна с идиотските кадри, които назначиха тук, и торби с пари ВЕЧЕ СА РАЗДАДЕНИ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ. Другите торби чакат следващ транш, докато Рашков рецитира по телевизията, за да се хареса на Радев.

ХАХАХАХА!

През това време Светлана на Размиг Чакърян – Ами маа с бронирания майбах и е достойна отличничка на първия отличник на Боко на отминалите избори – Размиг Чакърян – Ами по …. „преференции“. На Схемите вече така им викат.

Покрай схемите се кеши и за запушване на говорящите за „златния гьол“ и паркинга на Капитан Андреево. Що пара изтече от Майбаха, бедна ви е фантазията, МВР, Рашков и прочие рецитатори.

Бъркайте си още в носа!

След 11 юли пак АФЕРА ще излезе права, докато се питате след резултатите – кой ми сра в гащите.

Всички знаят топ поръчителите на Схемите. Само Бойко Рашков и радевци – не. Те ги търсят по селата.

За да тръгнеш да се биеш с хиени, Рашков и радевци, сърце и топки трябват, а не плямпала, станали за смях по мегданите.

Срещу Таки, Пашата, Маджо, Светлана & Ами трябва ДА ЗАСТАНАТ мъже със сърца, а не плашипутарници.

Мен да ме бяхте пуснали срещу тия, за двайсет дни бяха приключени. Ама за тая работа трябват топки и сърце, не дефилиране по телевизиите с бля-бля – на баба ми фърчилото.

Капише, Рашков!

Веселина Томова

Коментари 10 за
“РАШКОВ, КАТО ЗАКОВЕШ ПАШАТА, ТАКИ, МАДЖО, АМИ & СВЕТЛАНА, ЧАК ТОГАВА СЕ ФУКАЙ СЪС СЕЛСКИТЕ БЕКОВЕ, ДЕТО КУПУВАЛИ ГЛАСОВЕ! СРЕЩУ ХИЕНИ ЗАСТАВАТ МЪЖЕ СЪС СЪРЦА, А НЕ ПЛАШИПУТАРНИЦИ! ЗА ТАШАК СТАНАХТЕ, РАДЕВЦИ, НА СЕЛСКИТЕ МЕГДАНИ!”

  1. това е работа за американците, не е по силите на българските чиновници!

 1. В типичния си телевизионно нарцистичен стил Бойко Рашков защитава червения боклук, протестъркската мафия от миналото лято, клоуните от цирка , военната хунта.
  Умствено изостанали дебели, кривокраки ,кривозъби ,дебили стари партизанки ново кабаре ще правят. Що е кабаре и има ли почва у нас както е питал дядото на партизаните?
  Да живее комунистическия интернационал, диктатурата на болшевишкия режим.
  Интерактивно учебно помагало за кандидат чалгари, комунисти, нихилист, бюрократи, сталинисти , тарикати от протестъркската мафия.

 2. Достойна дъщеря на баща си била дъщеричката .

  ПРАВОСЪДИЕ НА ИЗПЛАЩАНЕ
  Николай ПЕТРОВ
  В мръсна корупцион¬на схема с подкуп е замесена дъщеря¬та на бившия директор на Националната следствена служба Бойко Рашков. Илиана Рашкова, която от август 2009 година е теле¬портирана от нотариална¬та кантора на майка си на щат в Софийския районен съд (СРС), много бързо ус¬воява похватите на част от магистратите, които по за¬кон трябва да отсъждат със завързани очи.
  Месеци след като заема сладката длъжност в СРС, Или¬ана Рашкова е съдия по дело, в което ищец е видният смо¬лянски измамник Васил Па¬ров. Зад въпросния господин от години бди родната поли-ция в Смолян. Паров е спон¬сор на полицията с договор за дарение №19749 от 28.04.2006 г. чрез фирмата си ЕТ „Васил Па¬ров-Парис“. Така срещу 1906 лева месечно тарикатът – тър¬говец на строителни материа¬ли, всеки месец си откупува спокойствие пред органите на реда. Това обаче не му стига, а използва службите и съда, за да разчиства сметките си с конкуренти в бизнеса.
  Така осъжданият многократ¬но за фалшификации и лъжес¬видетелстване тарикат набеж¬дава конкурента си К.Р.* и из¬фабрикува дело срещу него за измама с причинена вреда в големи размери. Първоначал¬но Паров
  успява да се домогне
  до вече покойния бивш секре¬тар на МВР Цвятко Цветков. В резултат на това Цветков из¬ползва връзките си и от служ¬бите излиза скандално писмо с номер 10470 и с гриф „За¬дължителна заповед“. Според това писмо до Софийската ра¬йонна прокуратура трябва да се подведе под съдебна отго¬ворност лицето К.Р.
  Васил Паров успява да поръ¬ча и плати на всички по вери¬гата – следствие, прокуратура и съд, а в резултат на това К.Р. получава ефективна присъда. Така, без вина виновен, чове¬кът тръгва да се бори за пра¬вата си и да разбива цялата корупционна схема.
  Най-фрапантен и циничен е случаят със съдийката от СРС Илиана Рашкова, която по вре¬ме на делото получава чрез телеграфен запис 2000 лева от ищеца Васил Паров. Независи¬
  *Редакцията на вестник „Свободен народ“ умишлено не публикува имената на жертвата на съдебната ни система, а само инициалите му К.Р.

  ИЗПЛАЩАНЕ
  нието, Рашкова изпълнява по¬ръчката и ос¬ъжда К.Р. без нито едно го¬дно доказател¬ство. За подобна наглост всяка про¬куратура в дър¬жава от Евро¬пейския съюз ще се самосе¬зира и ще об¬разува предва-рително произ¬водство срещу „служителката“ на Темида и срещу поръ¬чителя Паров. В редакцията на „Свободен народ“ се явиха двама души, които са готови да свидетелстват, че въпрос¬ните 2000 лева са само малка част от по-голяма обща сума. Целият подкуп, който Паров е платил на съдия Илиана Раш¬кова, възлизал на 10 хил. лева.
  Така с подкупи и мръсни уда¬ри под кръста над конкурен¬цията Васил Паров си живее прекрасно по време на упра¬вленията на тройната коали¬ция и на ГЕРБ. Още от дете той е част от кри¬миналния контин¬гент. Заради краж¬би е регистриран и впоследствие въ¬дворен да учи в трудово-възпита-телните училища в Ракитово и Брацигово.
  Съден е за педофилия
  през 1995 година лежи в Бур¬гаския затвор, а има още 5 ус¬ловни присъди. Днес Паров се представя за лобист от най- висок ранг и постоянно пара¬дира в Смолян с връзките си сред политици, магистрати и видни представители на кри¬миналния контингент. С 500 хил. лева, дадени на покой¬ния висш функционер в ДПС Ахмед Емин,
  се урежда с апетитен имот
  в квартал „Райково“. Теренът от над 6 декара е купен за око¬ло 200 хил. лева, а днес Паров го обявява за продажба за 4 милиона. „За Паров отдавна се знае, че е сериен измамник, но в случая по-обезпокояващ е фактът, че на хорото му се е хванала да играе съдия Или¬ана Бойкова Рашкова.“
  Васил Паров не се спира пред нищо в домогването си да стане един от най-влиятел¬ните хора в Родопите.

 3. Весе!
  Ти искаш да правят каквото трябва!
  Те правят каквото могат!
  Така им е казано!
  Поздрави!

 4. Аз да добавя – и в Белослав вече са раздадени мангизи „по схемите“, префернеции ги кажи ако искаш

 5. ХОРА,ЩЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ГЛАСУВАНЕТО ЧРЕЗ МАШИНИТЕ,А НЕ ЧРЕЗ КУПЕНИЯ ВОТ!
  ИСКАЙТЕ ХАРТИЕНА БЮЛЕТИНА!

 6. До всички умствено изостанали капути тук каза:

  Ами като не ви харесва „Афера“ не влизайте в този сайт и не го четете, бе! Кой ви бие по кухите малоумни чутури да го четете насила?! Нещата имат много лесно решение! Ходете си в официозните сайтове, смучете патката на Муньо и муньовците му и бъдете щастливи! Може и на учиндолския мутрочалгар да му го лапнете, кво пречи?
  Абе Веси, абе мила, що им отваряш очите на тия идиоти, че Тиквата и Муньо са двете страни на една и съща монета??

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *