« Върни се назад Публикувано на 07.07.2021 / 19:38

РАШКОВ И ТОНЧЕВ, ОЗАПТЕТЕ СИ НАГЛИТЕ МИХЛЮЗИ ОТ ГДБОП И ДАНС, И СПРЕТЕ ХАКЕРСКИТЕ АТАКИ СРЕЩУ САЙТОВЕ И БЛОКИРАНЕТО НА ЖУРНАЛИСТИ!

Искам да поздравя всички борци за “свобода на словото” и да им кажа, че с тормоз и насилие над медии и журналисти, демокрация и цивилизация не се постигат.

Днес от рано сутринта сайтовете Big5.bg и Nbox.bg са подложени на безпрецедентна хакерска атака, която продължава и в момента. Аз съм журналист и имам своите начини и контакти, за да знам какво точно се случва. Засега няма да изложа подозренията си публично, но съм готов да предоставя цялата информация с която разполагам пред съответните правоохранителни органи, като с тези редове се обръщам и специално към вътрешния министър Бойко Рашков и директорът на ДАНС Пламен Тончев – уважаеми господа, случващото се в българските медии е срам за всички нас!

Вземете мерки! Убеден съм, че вие много добре знаете имената на хората, организациите и институциите, които от години се опитват с константен тормоз да затворят устата на говорещите истината.

И последно – уважаеми цензори, не си харчете парите, времето ви свършва! Ефхаристо!

Васил Петев

Бележка на Веселина Томова: Не съм такава оптимитска като Васко Петев, че „времето им свършва“. На едните „свършва“, на „новите“ почва, все едни и същи, все тая. От години престанах изобщо да се жалвам на ГДБОП при всяка брутална хакерска атака срещу сайта АФЕРА, защото не се борим в тези случаи с чисти хакери, а със службите на тази държава, които си ги ползват и дирижират. Във Фейсбук пък НАДЗОРНИЦИТЕ ОТ БЪЛГАРСКА СТРАНА, В ЛИЦЕТО И НА ДАНС, СА ПОЛУДЕЛИ И МАЧКАТ, И БЛОКИРАТ ВСЕКИ, КОЙТО НЕ ИМ ОТЪРВА. И блокирането не идва само от тролове на ГЕРБ, а все по-ясно и категорично от „новите“ к“рви от стария бардак, които ще ни управляват ПАК. Блокиране на журналисти естествено е приоритет. Днес и двата ми профила бяха блокирани за месец.

Рашков и Тончев, извикайте си наглите михлюзи в МВР и ДАНС, и спрете моментално това безобразие срещу журналисти!

«