Публикувано на 07.07.2021 / 19:38

РАШКОВ И ТОНЧЕВ, ОЗАПТЕТЕ СИ НАГЛИТЕ МИХЛЮЗИ ОТ ГДБОП И ДАНС, И СПРЕТЕ ХАКЕРСКИТЕ АТАКИ СРЕЩУ САЙТОВЕ И БЛОКИРАНЕТО НА ЖУРНАЛИСТИ!

Искам да поздравя всички борци за “свобода на словото” и да им кажа, че с тормоз и насилие над медии и журналисти, демокрация и цивилизация не се постигат.

Днес от рано сутринта сайтовете Big5.bg и Nbox.bg са подложени на безпрецедентна хакерска атака, която продължава и в момента. Аз съм журналист и имам своите начини и контакти, за да знам какво точно се случва. Засега няма да изложа подозренията си публично, но съм готов да предоставя цялата информация с която разполагам пред съответните правоохранителни органи, като с тези редове се обръщам и специално към вътрешния министър Бойко Рашков и директорът на ДАНС Пламен Тончев – уважаеми господа, случващото се в българските медии е срам за всички нас!

Вземете мерки! Убеден съм, че вие много добре знаете имената на хората, организациите и институциите, които от години се опитват с константен тормоз да затворят устата на говорещите истината.

И последно – уважаеми цензори, не си харчете парите, времето ви свършва! Ефхаристо!

Васил Петев

Бележка на Веселина Томова: Не съм такава оптимитска като Васко Петев, че „времето им свършва“. На едните „свършва“, на „новите“ почва, все едни и същи, все тая. От години престанах изобщо да се жалвам на ГДБОП при всяка брутална хакерска атака срещу сайта АФЕРА, защото не се борим в тези случаи с чисти хакери, а със службите на тази държава, които си ги ползват и дирижират. Във Фейсбук пък НАДЗОРНИЦИТЕ ОТ БЪЛГАРСКА СТРАНА, В ЛИЦЕТО И НА ДАНС, СА ПОЛУДЕЛИ И МАЧКАТ, И БЛОКИРАТ ВСЕКИ, КОЙТО НЕ ИМ ОТЪРВА. И блокирането не идва само от тролове на ГЕРБ, а все по-ясно и категорично от „новите“ к“рви от стария бардак, които ще ни управляват ПАК. Блокиране на журналисти естествено е приоритет. Днес и двата ми профила бяха блокирани за месец.

Рашков и Тончев, извикайте си наглите михлюзи в МВР и ДАНС, и спрете моментално това безобразие срещу журналисти!

Коментари 7 за
“РАШКОВ И ТОНЧЕВ, ОЗАПТЕТЕ СИ НАГЛИТЕ МИХЛЮЗИ ОТ ГДБОП И ДАНС, И СПРЕТЕ ХАКЕРСКИТЕ АТАКИ СРЕЩУ САЙТОВЕ И БЛОКИРАНЕТО НА ЖУРНАЛИСТИ!”

 1. Врамките само на един месец е имало близо 4 млн. хакерски атаки срещу българска община. Това каза Мирослав Стефанов, експерт киберсигурност в Държавна агенция „Електронно управление“ (ДАЕУ) в предаването „В развитие“ с водещ Вероника Денизова.
  Ако отчитате атаките като този малоумник ,много е вероятно да няма хакерски атаки ,хахахах. Явно има други причини за рев ,сополи и мъка ,нали така ,хахаха?

  1. Вероятно това е причината -Селски кмет е арестуван днес във връзка и търговия с гласове. Този път става дума за кмета на поморийското село Бата,хахаха.

   1. A moжe bi това е причината за атаки към свободата на словото -Арестуваха кмета на Гурково за купуване на гласове за ДПС,хахаха?

    1. Арестът му идва, след като комисия, на базата на прокурорско разпореждане, е дерегристрирала над 280 души, неправомерно регистрирани от Цонев за гласуване на предстоящите и отминалите избори.Гешев не играе вече в отбора на затвора ,хахаха.

 2. Значи така,а? Корупцията и тя ще се разследва по закона Магнитски, а Магнитски защо е сляп за най-голямото престъпление в България-БАНДИТСКАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ. СИРЕЧ, ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ БЯХА ОТКРАДНАТИ ОТ ЧАСТНИЦИ И ПОСЛЕ УНИЩОЖЕНИ И ПРОДАДЕНИ ЗА СКРАБ. Ако тези всичките крадци на едро останат неосъдени, това ще означава, че има нещо гнило в тоз закон Магнитски, щом действа толкоз много избирателно.

  1. И нещо повече, има опасност участници в БАНДИТСКАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ да застанат след четири дена НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА.

   1. Слави учиндолски и христо иванов са приятели с маджо….пак същото,само дето сменят копоите си…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *