« Върни се назад Публикувано на 14.08.2021 / 13:53

РАШКОВ И РАДЕВ НЕ ДОЙДОХА! ИСТИНСКИТЕ БОРЦИ СРЕЩУ РЕЖИМА НА БОРИСОВ БЯХА „ИЗЯДЕНИ“

Ще припомня факти, защото явно имаме проблем с паметта!

Кадрите със садистите, облечени в полицейски униформи които ви пуска днес другаря Рашков чрез мюретата си в парламента, имат за цел събиране на политически дивиденти. Върху вас се издевателства емоционално, защото са малко хората, които са калени да гледат хладнокръвно подобно насилие, нежели онези, които си задават правилните въпроси.

Ще се аргументирам, а вие помислете!

Всичко, което виждате пуснато днес като видео от МВР, беше пуснато в минутата на извършването му в мрежата на Фейсбук. Нещо повече, бяха пуснати и видеа и снимки, които днес не виждате. Лично присъствах на тези събития и бях на метри от случващото се и зная кой пусна записите и снимките, както и цялата организация по отразяването на истинските събития.

Тогава другарят Радев и другарят Рашков се скриха зад дебелите зидове на президентството и не излязоха от бункера си да защитят протестиращите. Всички протестиращи ги призоваваха да излязат, за да се сложи край на садистичните издевателства на облечени в полицейски униформи престъпници, но това не се случи. Надничаха зад пердетата на кабинетите си и са искали окървяването на площада, за да хвърлят обвинения към изпълнителната власт. Така правят подлеците, когато пълзят към властта и големите пари. Достойните личности застават с лицата си в първите редици на отвоюване на държавата.

Радев и Рашков не дойдоха!

Всяка революция изяжда своите чеда и истинските борци срещу режима на Борисов бяха „изядени“. Изядените бяха заменени с такива като Дончева, Капон, Кунева и прочее, както и с тези, които надничаха зад пердетата на държавните си катедри и потриваха ръце към властта, която идваше към тях, но платена с чужда кръв. Не тяхната!

Откакто България съществува след Освобождението, все така е било.

Голяма работа е нашата „демократична общност“. Само им дай някой властник-бащица и веднага му пристават като булки!

Генерал Наско, например, казва, че бил наследствен антикомунист и не можел да седи на едно тоалетно политическо гърне с комунистите от БСП /все още наследници на БКП – тяхна гордост/. Но ако новият им бащица Радев връчи мандата на Татяна Дончева и Мая Ма /довчерашни комунисти от БСП/ – така вече тоалетното гърне става удобно на демокрацията и синьо-червената пъпка може да превзема пандемично цялата страна.

Каква принципност само!

Другарят Христо от друга страна, водач на джендърско-олигархичната хунта, подкрепя подобна коалиция в името на нов „исторически компромис“! Те джендърите, по-подразбиране, са много компромисни и няма никакво значение за тях кой е мъж, жена, дете или старец. Всеки може бъде какъвто си поиска, когато си поиска и за каквото му трябва.

Тези работи, обаче, не стават без политически бащица!

Довчера такъв им беше Бойко – хранеше ги, днес вече е Радев – обичат го този човек! Искат да го гледат с преклонение, да воюват срещу Русия рамо до рамо, да са в леглото му, а защо не и в политическия бизнес за 12 милиарда евро. Готино, нали?

Има ли значение тук дясно или ляво? – Не. Важно е да сме здрави.

Николай Марков

 

«