« Върни се назад Публикувано на 07.07.2021 / 22:59

РАШКОВ, ДА ТИ ИМАМЕ МВР-ТО! ЧЕНГЕТАТА ТИ ПОРТЯТ И ЗАПЛАШВАТ ИНФОРМАТОРИ ЗА СХЕМИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ! СЕГА ОСТАНА ДА ПРЕБИЯТ И УБИЯТ НЯКОГО, ЧЕ ДА СЕ ОСВЕСТИШ КЪДЕ ТОЧНО СЕ НАМИРАШ!

На 30 юни т.г. в ГДНП /Главна Дирекция на националната полиция/ при Даниел Петров от „Икономическа полиция“ отиват лицата Атанас Мъндев, Асен Булгаров и Илия Недев.

Тримата дават ценна информация за купуване на гласове в районите на Сливен и Свиленград.

Даниел Петров от „Икономическа полиция“ ги изслушва, но ги препраща към Михаил Наумов от ГДНП.

Тримата дават информация за схемите за купуване на гласове, осъществявани от лице с прякор „Качика“ в Сливен, който минава за „човекът на Бойко“, и за „Ами“ в Свиленград, който пък бе „отличника“ на Бойко на отминалите избори на 4 април т.г.

И тримата са надлежно разпитани.

На следващия ден, в Сливен, в кафенето на Атанас Мъндев пристигат две ченгета – Димитър Величков от БОП – Сливен и Слав Добрев, дансаджия и започват „обструкция“ към далите показания, „че тръгват срещу неправилния човек“ и „елегантно“ му дават да разбере, че Рашков е от ден до пладне, и че са сбъркали стъпката.

Рашков, да ти имаме МВР -то, Тончев, да ти имаме ДАНС-а!

Когато АФЕРА от първия ден на това правителство написа и продължи да пише, докато пяна ни излезе на устата, че ВСИЧКИ местни шефове на МВР, РУП и служби по градове и паланки трябва да бъдат сменени, ти, Рашков, се пипка и усуква, докато направи НЕ СМЕНИ, А ПОДМЕНИ с кадри, които и за … не стават. Да не говорим, че повечето са гербаджии трети ешелон.

Когато АФЕРА остро критикува и продължава още по-остро да критикува действията на МВР, които в огромната си част са само пушилки БЕЗ РЕАЛЕН НИКАКЪВ ЕФЕКТ, и че така нито Схеми се борят за купуване на гласове, нито корупция се разкрива, ти, Рашков, не слизаше от тв екраните да рецитираш с апломб пред ехалето претоплени манджи, шурла – бурла сказки и прочие.

Когато АФЕРА  още от първата седмица на това правителство в прав текст написа, че ще я докарате до кривата круша, и че изначално е сбъркано, както кадруването в МВР, така и самата стратегия и тактика на МВР, ти, Рашков, предпочете вместо да биеш шута на Пламен Узунов и Николай Копринков, които ти набутаха всичко натворено кадрово в МВР, без ти даже хабер да имаш, да не спираш да плямпаш нарцистично общи лафове, митове и легенди.

А сега си виж капиите!

Хем нямате информация, хем на тепсия ви я дават, хем и ВАШИТЕ ЧЕНГЕТА ПЪРЖАТ И РАЗМАХВАТ ПРЪСТ на лицата, които ви дават информация!

С тумба – лумба за пред камерите и журналята не става, Рашков, така Схеми за купуване на гласове не се разбиват! Още повече като си оставил всичките гербаджии в МВР да си разиграват коня. На всякакви позиции. Че и заплашват онези, които ви дават информация. А вие, си бъркате в носа.

Сега остана да пребият някого, или не дай Боже да убият някого, че да се освестиш къде точно се намираш, Рашков!

Впрочем, на 11 -ти ще лъсне, че МВР с нарцистичен апломб не се управлява. За да удариш в сърцето ХИЕНИТЕ, се иска ТИШИНА, ОСТЪР УМ, УЛИЧЕН ПИНИЗ И ЖЕЛЯЗНА ТАКТИКА И СТОМАНЕНА ХВАТКА. Кабинетните типчета тия работи не ги умеят!

Не ура-тута, за да се харесаш на Радев. Той и без това грам хабер няма ни от МВР, ни от служби.

И си разчисти кочината и бакиите, Рашков, че инфо вече ще получите – нанай!

Веселина Томова

«