Публикувано на 07.07.2021 / 22:59

РАШКОВ, ДА ТИ ИМАМЕ МВР-ТО! ЧЕНГЕТАТА ТИ ПОРТЯТ И ЗАПЛАШВАТ ИНФОРМАТОРИ ЗА СХЕМИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ! СЕГА ОСТАНА ДА ПРЕБИЯТ И УБИЯТ НЯКОГО, ЧЕ ДА СЕ ОСВЕСТИШ КЪДЕ ТОЧНО СЕ НАМИРАШ!

На 30 юни т.г. в ГДНП /Главна Дирекция на националната полиция/ при Даниел Петров от „Икономическа полиция“ отиват лицата Атанас Мъндев, Асен Булгаров и Илия Недев.

Тримата дават ценна информация за купуване на гласове в районите на Сливен и Свиленград.

Даниел Петров от „Икономическа полиция“ ги изслушва, но ги препраща към Михаил Наумов от ГДНП.

Тримата дават информация за схемите за купуване на гласове, осъществявани от лице с прякор „Качика“ в Сливен, който минава за „човекът на Бойко“, и за „Ами“ в Свиленград, който пък бе „отличника“ на Бойко на отминалите избори на 4 април т.г.

И тримата са надлежно разпитани.

На следващия ден, в Сливен, в кафенето на Атанас Мъндев пристигат две ченгета – Димитър Величков от БОП – Сливен и Слав Добрев, дансаджия и започват „обструкция“ към далите показания, „че тръгват срещу неправилния човек“ и „елегантно“ му дават да разбере, че Рашков е от ден до пладне, и че са сбъркали стъпката.

Рашков, да ти имаме МВР -то, Тончев, да ти имаме ДАНС-а!

Когато АФЕРА от първия ден на това правителство написа и продължи да пише, докато пяна ни излезе на устата, че ВСИЧКИ местни шефове на МВР, РУП и служби по градове и паланки трябва да бъдат сменени, ти, Рашков, се пипка и усуква, докато направи НЕ СМЕНИ, А ПОДМЕНИ с кадри, които и за … не стават. Да не говорим, че повечето са гербаджии трети ешелон.

Когато АФЕРА остро критикува и продължава още по-остро да критикува действията на МВР, които в огромната си част са само пушилки БЕЗ РЕАЛЕН НИКАКЪВ ЕФЕКТ, и че така нито Схеми се борят за купуване на гласове, нито корупция се разкрива, ти, Рашков, не слизаше от тв екраните да рецитираш с апломб пред ехалето претоплени манджи, шурла – бурла сказки и прочие.

Когато АФЕРА  още от първата седмица на това правителство в прав текст написа, че ще я докарате до кривата круша, и че изначално е сбъркано, както кадруването в МВР, така и самата стратегия и тактика на МВР, ти, Рашков, предпочете вместо да биеш шута на Пламен Узунов и Николай Копринков, които ти набутаха всичко натворено кадрово в МВР, без ти даже хабер да имаш, да не спираш да плямпаш нарцистично общи лафове, митове и легенди.

А сега си виж капиите!

Хем нямате информация, хем на тепсия ви я дават, хем и ВАШИТЕ ЧЕНГЕТА ПЪРЖАТ И РАЗМАХВАТ ПРЪСТ на лицата, които ви дават информация!

С тумба – лумба за пред камерите и журналята не става, Рашков, така Схеми за купуване на гласове не се разбиват! Още повече като си оставил всичките гербаджии в МВР да си разиграват коня. На всякакви позиции. Че и заплашват онези, които ви дават информация. А вие, си бъркате в носа.

Сега остана да пребият някого, или не дай Боже да убият някого, че да се освестиш къде точно се намираш, Рашков!

Впрочем, на 11 -ти ще лъсне, че МВР с нарцистичен апломб не се управлява. За да удариш в сърцето ХИЕНИТЕ, се иска ТИШИНА, ОСТЪР УМ, УЛИЧЕН ПИНИЗ И ЖЕЛЯЗНА ТАКТИКА И СТОМАНЕНА ХВАТКА. Кабинетните типчета тия работи не ги умеят!

Не ура-тута, за да се харесаш на Радев. Той и без това грам хабер няма ни от МВР, ни от служби.

И си разчисти кочината и бакиите, Рашков, че инфо вече ще получите – нанай!

Веселина Томова

Коментари 9 за
“РАШКОВ, ДА ТИ ИМАМЕ МВР-ТО! ЧЕНГЕТАТА ТИ ПОРТЯТ И ЗАПЛАШВАТ ИНФОРМАТОРИ ЗА СХЕМИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ! СЕГА ОСТАНА ДА ПРЕБИЯТ И УБИЯТ НЯКОГО, ЧЕ ДА СЕ ОСВЕСТИШ КЪДЕ ТОЧНО СЕ НАМИРАШ!”

 1. Голям кеф едните комунистически свине да трепят другите комунистически свине , само така мамицата ви мръсна самотрепете се и изяждайте . Да му мислят капиталистите с комунистически корени . ще ви трепем без предупреждение ,хахахах.

 2. желаещ да опознае ауспуха на льотчика каза:

  Рашков – уродливото лице на хунтата.

  1. Рашков Многожилищник с какво е по-различен от Цветан Седможилищник?…
   Всичките са продукти на БКП и ДС!

 3. Колкото повече копая тунела за Сомалия,толкова повече ми светва лампата,че в България е тъмно…

  Какво време дойде,а ?!
  Партизанин срещу партизанин да застава и да дърпат кашкавала…
  Добре ,че е разтеглив.

  Кашкавалената мафия,няма да си остави магарето в калта.

  Бачо ви Кольо тръпне в очакване на Изкуствения интелект,щото ми писна от издънките на Органичния такъв.
  Само се дъни напоследък през последните 100-200 милиона години…

  ,,Като си изтървал милицията да стане държава в държавата,значи категорично си изтървал коня в ряката…“
  Сун Дзъ

  Венсеремос.

 4. Мръсните БОПаджии и Дансажии дето няма кой да ги нарита с директорите им барабар

 5. Но … стародавната българска мъдрост гласи : Не е луд който яде зелника а този който му го дава !
  А зелника го даваме ние и не трябва да се крием за кухи думи и безсмислени фрази .
  Дори чужденците от страни го виждат и ни го казват в прав текст – Орбан :
  Не питайте, защо управниците ви са антибългари, а попитайте себе си, защо са управници !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *