« Върни се назад Публикувано на 29.05.2021 / 11:18

РАШКОВ ГЛУПАШКИ ВТОРИ ПЪТ СЕ НАБУТА В ЧУРУК КАПАН, ВМЕСТО ДА СМЕНИ ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА ОД НА МВР И РПУ. ВСИЧКИ! ЗАРАДИ ЧЕСТНОТО ПРОВЕЖДАНЕ НА ИЗБОРИ.

Изгледах интервюто на вътрешния министър на Румен Радев – Бойко Рашков, дадено пред Сашо Диков. Само елементарни зрители, които се плъзгат по повърхността на „сензацията“, може да продължават да цвилят от възторг – аууу, как Рашков с джандар сурат се зъби на „тирана“.

Да, де, ама до този момент, освен рецитации, задоволяващи елементарното щение на публиката – бой по Боко Тиквата, дела няма никакви за ОСНОВНОТО ЗАНЯТИЕ, което да помогне за свалянето окончателно на Хунтата от власт – провеждането на честни избори без фалшификации. А това занятие минава през ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО сменяне на ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА ОД НА МВР И РПУ в страната!

19 дни от началото правителството по този първи и основен пункт – ZERO!

При Диков Бойко Рашков за пореден път заусуква как нямало чистка и нямало да има, и как „професионалистите“ шефове на ОД на МВР щели да бъдат оставени, а някои, които щели уж да сменят, щели пък да отидат при него в някакво измислено „звено“ за „подпомагане“, където щели да запазят длъжностите си /!!!/ и заплатите си. Кои са тия „професионалисти“, дето досега ВСИЧКИТЕ ПАЗЕХА и ОПЪВАХА ЧАДЪР НАД ФАЛШИФИКАЦИИТЕ ПО ИЗБОРИТЕ И ТОТАЛНАТА КОРУПЦИЯ ПО МЕСТА, Рашков не обажда и въобще смяната на шефовете на ОД на МВР / друг е въпроса, ако се осмели все пак да го направи кого от гербаджийските слуги ще реанимира/ е смутолевена в джоба, по спомените на бабата на папата, редени пък Радев.

За сметка на НЕвършените реални действия в МВР, Рашков обаче за втори път, очевадно поради нарцисизъм, се набута във втори чурук дъска – капан. Тоя път с говорене а ла жълт ДЖУрналист от фекална агенция.

Първият път Бойко Рашков влезе в капана на Атанас Атанасов с подслушването, любим негов атрибут, когато трябва да забърка пропаганден трик, за да вдигне на крака „опозиционерите“ от „последния ден“, които досега висяха проснати на Дувара на Боко Тиквата, но сега трябва да ги припознаем като „новите освободители“ и да се гласува за тях. Избори идат. Разбира се, от цялата тая дунанма нищо не излезе и няма да излезе, оказа се, че доказателствата били наводнени и прочие, и прочие. Рашков обаче поради глупост, угоди на „революционерите от последния ден“ и вместо да върши онова в МВР, което ОЧЕВАДНО не върши, залитна по тъпоумната пропаганда.

Вторият път – снощи – в интервюто пред Сашо Диков Бойко Рашков без никакви доказателства пак, започна да разказва как някой си дошъл при него, пък му разказал, че Боко го бил заплашил, че нямало да разбере как жена му и децата му щели да ядат неговото месо. Щял Рашков да дава сигнал до прокуратурата, щото Сашо Диков – браво! – бил му задал добър въпрос за … месото.

Да де, ама между патосните рецитации на Рашков изведнъж стана ясно, че самият Рашков изтърва, че тези думи ги имало по някакво дело, ама делото … изчезнало. Също като наводнените доказателства по подслушването. Ама, вика, Рашков, оставали следи. Какви следи, като е изчезнало делото и като как се доказват такива приказки, Рашков е голям юрист, да каже.

На практика Рашков влезе пак в капана и то в даже два – да пусне ялов сигнал до прокуратурата и шефката на кабинета му да проговорела, щото пак Сашо Диков му бил подсказал това.

Да блъфираш при липса на карти си е глупава работа, още повече, че работата ти като вътрешен министър, назначен за два месеца е за да обезпечи честното провеждане на изборите и ако е възможно ТИХО, ПРОФЕСИОНАЛНО И БЕЗ ДУНАНМИ ПИАРНИ, да ЗАКОВЕ С ДОКАЗАТЕЛСТВА Боко и Хунтата.

Това, че Боко и Хунтата му щавеше, заплашваше, рекетираше и мачкаше, години наред сме се изписали тук в АФЕРА, и това нито е изненада, нито „сензация“, защото е обществена тайна.

Но да говориш без доказателства в качеството си не на „брадва.com“, „дрън – дрън.bg“, а в качеството си на вътрешен министър, е тъпотия. Без никакво извинение.

Тъпотия, която волно или неволно налива вода в мелницата на Боко и Хунтата и им вдига топката.

А спри да се изживяваш като читалищен самодеец патосен, Рашков, и свърши РЕАЛНА РАБОТА В МВР!

И НЕ МЪНКАЙ, ЧЕ НЯМА ДА ПРАВИШ ЧИСТКА, А ТОЧНО ТОВА НАПРАВИ – ЧИСТКА ПО ВСИЧКИ ОД НА МВР И РПУ, ЗАЩОТО ОТИВАМЕ НА ИЗБОРИ С ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ЧАДЪРИ, ОПЪНАТИ НАД ВСИЧКИ СХЕМИ.

А ако и това не можеш да направиш като хората, както се осра в СДВР – с „промяната“ и „смяната“ на шефа, си иди и се преквалифицирай на жълт дописник!

Afera.bg

«