« Върни се назад Публикувано на 25.06.2022 / 9:48

РАЛИЦА, ТИ ЗА КАКВО ГО ДАДЕ ТОВА ИНТЕРВЮ ВСЪЩНОСТ?!

Ралица Симеонова, бившата дясна ръка на Стефан Янев, по Нова телевизия. Изключително близка, изключително, до Стефан Янев. Всъщност, беше.

Веднага се набива на уши любима нейна думичка, която употребява нееднократно: „ирелевантно“. Демек: нещо, което не се отнася до въпроса, странично, несъществено.

Водещата се опитва да измъкне нещичко зад спусната броня на Ралица Симеонова. Ралица обаче не се дава. Решила е, че като излезе по телевизора и разтяга обтекаеми локуми как партията на Стефан Янев „Български възход“ била напъплена от лица, които обслужват личните си интереси, ще е по-загадъчно, отколкото да каже истината.

Подчертава, че който я познавал знаел, че тя била директен човек и винаги казвала директно това, което мисли.

Това, което видяхме по телевизора обаче показа, че телевизионното и участие е лицемерно и няма нищо общо с това, което всъщност е тя /по нейните думи, естествено/.

Нищо директно, никаква истина, общи приказки и толкова.

„Българския възход“ била овлядяна от лица, които ги интересувало само личните им интереси, около партията гравитирали пак такива лица, Янев бил без политически опит, тя му казала да изчисти партията, той и викал „Ще се вземат мерки“. Загадъчно половинчато Ралица коментира и връзката на Янев с Радев – щяло да се види дали я има, процесите нататък щели да го покажат… Нямам отношения с Радев, просъска за момент, стиснала зъби.

На въпрос кои са тия хора с личните интереси, които са обсебили партията на Янев, Ралица – не казва. И по тъп начин прехвърля топката: „Вие сте журналисти, ще наблюдавате процесите…“.

Била разочарована емоционално Ралица от Янев, щото тя движела всичко и накрая не се получило.

Ралица, ти всъщност за какво го даде това интервю? Да кажеш, че си доктор по политология и да те гледа родата по телевизията, ли?

Ако беше истински загрижена за възхода на България и ако беше толкова „директна“, колкото иначе сама себе си обясняваш, излизаш и заявяваш в прав текст и директно кои са тия типове с лични интереси, които са обвързали Янев, излизаш и директно заявяваш какъв нов буламач готвят Радев и Янев, не заради емоционалното ти разочарование, а заради българите, за да ги предпазиш от нов „юруш“ след поредните измамници, които ще ги „спасяват“.

Другото, драга ни, доктор по политология, което демонстрира като изказ и поведение по телевизора, изглежда единствено като роля на изоставена жена на която даже и са пристиснали устата, за да не си позволява да изговори истината.

Иначе Ралица рече, че една партия трябва да мисли за българите и какви решения да предложи за тях. Ами, ако ти мислиш за българите, защо не им посочи поименно и конкретно какви тарикати са обсебили „България възход“, че да им отвориш очите на българите да не се лъжат за пореден път?!

Дъра – бъра два чадъра, драга ни Ралица, не е позиция за уважение.

Afera.bg

«