« Върни се назад Публикувано на 13.03.2022 / 12:09

РАЗСЛЕДВАНИЯ ТРЯБВА ДА ИМА В ПЕНТАГОНА, ЦЕНТРАЛАТА НА НАТО, ПО ВЪРХОВЕТЕ НА САЩ И ЕС! ЗА БЪЛГАРИЯ? ПУСТИНЯ С ПУСТИНЯЦИ!

Ще го кажа така.

Да си в управленска коалиция с БСП, която до ден днешен манифестира, че е правоприемник на Българската Комунистическа Партия/ БКП/ и по никакъв начин не се разграничава от нея, е меко казано шизофрения. Да подкрепяш и участваш лично в подобно управление на държавата и да организираш „лов на вещици“ за руски шпиони, да разбиваш „пета колона“ и да станеш вълк срещу брата си, чистоплътния, когато ти си застанал рамо до рамо с политическите последователи на най-изявените български комунисти, е чиста проба простащина! Да, на това са способни само лица, които са родени простаци. Малоумни говеда, предназначени за кланицата! Глупави хора, възпитани от глупави родители.

България винаги е била опустошавана от глупаци! Нито един външен враг на страната ни не е причинил толкова щети на тази кървава страна, колкото лицемерите и глупаците. Лично аз отказвам да слизам на нивота на тези получовеци и затова ще ви спестя конкретни имена, но те днес са депутати, министри, магистрати, журналисти, публични фигури и обикновени лаладжии. Все изгубени в превода души, за които съм положил огромни усилия да ги върна в реалността, но явно не успявам. Трудно се връща в кошарата изгубената овца.

Ами хайде, започвайте да гоните и убивате руските агенти, шпиони и пропагандатори. Да ги горите, давите и одирате живи на площад „Европа“. Направете го смело, решително и категорично, след като пяната на озлоблението от устата ви вече тече по площадите. Само преди това пребройте до три, да не би да убиете хиляди невинни човешки същества както вече се е случвало, а истинските виновници за поредната национална катастраофа да ви гледат отстрани, от своите държавни катедри и да топлят ръцете си от вашите огньове.

Няма по-голяма обида за едно човешко същество от това да бъде глупаво. Цялата кървава история на света се прави от глупави хора, насочвани да проявят вродената си агресия и слабости от шепа умни играчи. Истинските виновници винаги са гледали отстрани този кървав спектакъл и са тържествували от властта си над тълпата. Така е било, така е и днес.

Опитвам се да помогна! Мисля, че заслужавам минимум признание, не присъда.

===

Вчера ви казах, че в най-голяма опасност е Израел и тази нощ иранските ракети доказаха твърдението ми. Зеленски трябваше да послуша съвета на Нафтали Бенет, въпреки, че този съвет ужасно закъсня. САЩ трябва да намерят вътрешни здрави сили способни да проведат обективно разследване на собствения си президент, най-слабия в историята на страната им.

Има и други причини!

Освен това, трябва да се разследва и лично директора на ЦРУ, както и очевидния пробив в разузнавателната централа. Ако нямаше такъв пробив администрацията на президента Байдън и лично той, нямаше да са толкова изненадени, объркани и напълно неадекватни на всичко което се случва. Разследвания трябва да има и в Пентагона, централата на НАТО и в някои особени органи на ЕС. Ако не бъдат проведени с приоритет, педантично и професионално, светът е изправен пред тотална военна катастрофа!

Когато има проблем с такива измерения виновни има и от двете страни. Дълги години лидерите на ЕС не признават проблемите, които сами заложиха с неадекватните свои решения. Не признават грешките си и днес! Службите, които имат задължение да гарантиран сигурността са също неадекватни по много причини, които не мога да ви опиша тук. Няма как при тази ситуация да не се възползва всеки, който знае тези неща и нещо повече, проучил ги е в дълбочина. Има и такива хора по света.

Имитацията на „политическа заедност“ от страна на лидерите на ЕС няма да помогне на нищо, освен на самите тях. Между самите лидери има тежки проблеми и те ще генерират огромен брой скрити кризи, които ще задълбочават проблемите на европейските граждани. Това е бомба със закъснител, поставена по политически дневен под леглото на всеки лоялен човек. Проблеми има, те са тежки и повечето от тях много трудно решими.

За България какво да ви кажа?

Пустиня с пустиняци. Тук нямаме автентични държавници и политици, защото всички до един са увъртяни в руски, европейски и американски милиони и милиарди. Няма значение какво вие мислите за тях по симпатия, аз ви казвам, че са зависими и корумпирани на клетъчно ниво. Няма ключова фигура, която да е чиста и независима! Резултатите ги виждате. Няма да обсъждаме и експертизата и реалните възможности на службите, армията и прочее. Там е събрана цялата свещена глупост на света, има причина да бъде така.

Развръзката зависи от бързината на разследванията по върховете на САЩ и ЕС!

Липсват ли или ако закъснеят, Господи помилуй!

Николай Марков

«