Публикувано на 08.01.2020 / 9:22

РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВАЛЯ АХЧИЕВА! ЛЪЖИТЕ НА ВЛАСТТА ЗА ВОДНАТА КРИЗА В ПЕРНИК ЗАСНЕТИ ОТ САТЕЛИТ!

РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВАЛЯ АХЧИЕВА! ЛЪЖИТЕ НА ВЛАСТТА ЗА ВОДНАТА КРИЗА В ПЕРНИК ЗАСНЕТИ ОТ САТЕЛИТ!Гледайте тук разследване на Валя Ахчиева за безхаберието, престъпното бездействие и лъжите на Властта за водната криза в Перник!

Afera.bg

Коментари 16 за
“РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВАЛЯ АХЧИЕВА! ЛЪЖИТЕ НА ВЛАСТТА ЗА ВОДНАТА КРИЗА В ПЕРНИК ЗАСНЕТИ ОТ САТЕЛИТ!”

 1. Мисля си, че г-н Борисов е успял да забрави как изглежда народният гняв…ние сме умен народ, няма да го бесим по фенерите, но една ИСТИНСКА революция в България все пак ще има и тези „управляващи“ сами са си виновни – алчността и продажността им са параноични!!!!!!!! Не е думата само за ГЕРБ, а за цялата политическа камарила, която се самонарече „елит“ и която паразитира върху изстрадалия български народ по-страшно и от турското робство: това са всички парламентарни политически партии, включително БСП, зедно с новозабогателите мафиоти, които продават цял народ заради мизерните си имуществени и властови амбиции и се кланят и обслужват външни политически сили, за да си осигурят и по-нататък властта…Нещастници, историята тепърва ще ви съди!!!!!!

 2. …не знам. ама от видеото на Валя Ахчиева разбрах следното : според справка за м.09.2019г. на ВиК-Перник разходът на язовира за ден е 625, 00 л/с + 86,00 л/с загуби.. Та значи математиката показва, че за ден от язовира изтичат 61 430,4 м3 вода, а влизат 3 456 м3…. а общият завирен обем е 25,2 млн м3…. и се питам аз…. ако се запази това потребление /щото то гарантира нормален живот на хора и икономика/ и дори и да няма загуби, колко трябва да стане притокът в тоя язовир на ден, за да се напълни… за половин година например…. питам се каква е водосборната зона и какви валежи трябва да има…. Може да е смешно, ама перничани трябва са менят вече „ГОЛФ“-А с КАМИЛА!… мисля, че няма краткосрочно или средносрочно решение. … Очаквам … Перник за няколко месеца или най-много година да стане българският ДЕТРОЙТ!

 3. …-пишете „уфтси“, пишете : псетата си лаАт, керванья си върви-и-и-и…!?

 4. ПРИ наличие на такова разследване на Валя ха да видим „великия“ гешев какви ще ги свърши. Нещо ми напомня на Чарли Чаплин и хлапето къде го пращаше да чупи прозорци а той да ги поправя… Така де на софрата за лапане колко са се наредили безсрамно поне да имате малко съвест за малки деца, болници, стари хора и болни това е криминално общо държавно престъпление…

 5. Кметът на Перник как за една нощ стана ГЕРБ ерски послушник? Кариера на безсрамник, купен или притиснат от ГЕРБ и службите, контраст на кмета на Ботевград:

  http://skandalno.net/%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d0%bb%d0%b5%d0%b2%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%ba%d0%bc%d0%b5%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%b5%d1%80%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%b7%d0%b0-%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%be%d1%89-%d1%81%d1%82-183582/

 6. За съжаление,в България все повече и по-силно се усеща липса на квалифицирани кадри във всички направления и ще става още по-лошо.
  Преди време държавата се грижеше и създавха качествени кадри,квалифицирани и специалисти,служби,контрол,а сега никой не се занимава с обучаването на кадри,специалисти,инженери в различните направления и все по-прости хора или мамини синчета връзкари ще заемат длъжности,които са за специалисти, което ще доведе до още по-голяма катастрофа в България.

  1. Не може да бъде! Още преди 5-6 години, другарят Цветанов ни отвори очите, че ГЕПАРДО ГРУП имат най-способните, най-талантливите и най-подготвени кадри в далаверите, лъжите и увъртанията. И скамейката им била много дълга – не дай Боже! Време е за трикрако столче!

 7. Има по-интересни нещица.. От закъснялото „разкритие“ на Ахчиевата.. Показваща публикувани вече факти…
  Например – решението на Пернишката прокуратура с посочени двама министри за виновници.. По действащия НК и НПК…
  Ама сега СПЕЦГешефтковата прокурватура ще ги замита по техното си НПК.. Крадем и замазваме.. Крадем и замазваме…
  Дори това от д-р Филипов е по-актуално – “ Няма виновни за водомора в Перник“.

 8. А бе ,вярно дебилизма в тая държава и от сателит се вижда,а ?!

 9. Ако досега АЕЦ „Белене“ беше построена, то нямаше да има нужда от тези малки ЧАСТНИ ВОДНОелектрически централи, които съсъпват водата на България. Именно те плащат тлъсти комисионни на Боко-тиквата, а той им изпълнява заповедта да не строи АЕЦ. Управлява ви МАФИЯ и ще продължите да страдате нещастни и търпеливи българи! Хак да ви е!

  1. Ей, много мразя такива коментари, които злорадо завършват всеки път с някакво гадно и нихилистично проклятие от сорта на ,,Хак ви е!“ И какво смислено и полезно казахте с това?!

   1. Абе мразиш, ама е така след като си седнал на задника си пред компютъра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *