Публикувано на 30.04.2021 / 19:34

РАЗПЕТИ ПЕТЪК Е, КРЕТЕНИ! БЕЗ НИКАКВО ИЗВИНЕНИЕ!

Две ОГЛЕДАЛНИ АПЛИКАЦИИ.

Георг нам си кой и тайфа бранят къщата на Боко Тиквата в Банкя от „набези“.

Павел Вълнев, ортака на Цветан Цветанов дава изявление със субтитри на английски във Фейсбук.

РАЗПЕТИ ПЕТЪК Е, КРЕТЕНИ! БЕЗ НИКАКВО ИЗВИНЕНИЕ!

ДЕН ЗА ТИШИНА И СМИРЕНИЕ!!!

Afera.bg

Коментари 22 за
“РАЗПЕТИ ПЕТЪК Е, КРЕТЕНИ! БЕЗ НИКАКВО ИЗВИНЕНИЕ!”

 1. Слагача Георг нам си кой с фланелка и слипове с лика на господаря…да си татуира на гъза любимата дума дето я пишем на стените

 2. Дори някой някога да тръгне да прави нещо срещу Баце и Тиквенюгенд, тия гербери ще го уморят от смях. Такива циркове дори Алеко Константинов не се е сетил да пише в „Бай Ганьо прави избори“

 3. След Тиквата може да дойде още по-лошо ! Колкото и да е трудно да си го представим… Само вижте сорошките креатури, само вижте фанатиците ковидисти русофоби от дайбългария. Дъно няма ! Копаем неуморно.

 4. Никой не напада Боковата къща. От кого пазят Боко тия безглави гербери начело е мекотелото Георг? Голям страх ги тресе тия… Първобитните хора се стрхували от слънчевото затъмнение…. Тия – от евентуално , ако не дай боже, уж вероятно протестиране пред дома на отритнатия…. ХА – ХА – ХА.. Наистина всички са пъзльовци там.

 5. Аналогия:
  Навремето бай Тошо под формата на „нелегалния“ Янко* се криел, а стражарите не го търсели.
  Днес наследниците му бранят къщата на комуниста Б. Борисов, ама нападатели – йок.
  –––––-
  * Янко е най-хубавото име, защото обикновено казване „Фалоса (изразявам се цензурно) ми Янко“, а не „Вулвата ми Янка“.

 6. До кога тоя народ ще е толкова заспал и съгласен с положението си? Имаме един живот защо да го водим като мишки??? Друг е въпросът, че тия кретени поне за един ден можеше да се съобразят с обстановката. Не може на разпети петък да си правиш евтин пиар! Избирателите на тиквите явно и те са тикви щом одобряват тази простотия!

 7. откъде излезе тоз шопар. Той от тлъстина чак не може да се изкаже ясно.

 8. И Лъчо Мозъка (баща му е полковник от БНА и партиец) е там.

 9. Георг всъщност е Гери от Червило, тази нежна душа заедно с розовия Роско и медицинските розовелки Ангелов и Балтов са боковите “ Village people” С педалчета като Недко и наркодилъри като Стъки ще спасяваме пожарникарчето от ареста…ще падне смях…

  1. Тоя с недовършеното име колко е противен, егати джендъра измислен. Повел е калинки за пачки от чекмеджето.

 10. Така наречения Георг е едно мозъчно изтърбушено копеле, но тъй като мАА като прислужник го направиха заместник на доказаната национална предателка кур*ветината Екатерина Македонска !

  Ами адмиралите на рибарски лодки командващи в министерството на македонакия тулум да изпратет танкове и БТРи да пазят от народната любов, обичаната от цял народ вмирисана Тиква .

 11. От управлението на кадрите от милиционерската школа в Симеоново държавата изпадна в политически, икономически и духовен колапс и вече е лесна плячка за съседите.

 12. На 30 април 1945 г умира реалния Спасител, този който накара убийците на Христос да работят …………………. Вечна му памят !

 13. Боко, Боко, Тикво банкянска! Жална ти майка геребрастка, престъпнико сикаджийски, щом си допрял до Лъчо „Мозъка, олигоферна Геор(ги) и трима татуиранииибвши твои ортаци от СИК да те бранят! Жална ти амйка геребрастка, мутро!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *