« Върни се назад Публикувано на 24.10.2017 / 10:21

РАЗНИ „ВСЕРАЗВИТИ“ ТВ МОМИЧЕТА. НЕ СТАВА, НЕ МОЖ ЗАМАЗА ИДИОТИЯТА

НОВА ТВ И БТВ „Благодаря, Гала, леко предаване“, вика господин Николаев, след като Гала ни въведе във вторнишкото бъдеще на предаването. Тая сутрин гледах само Нова, щото като чуя – господин Хекимян – ме напушва такъв смях, че ако ще да дават непрекъснато сводки за катастрофиралите мъже вчера, каквото и правиха, не ми минава…, а е неприлично някак и не е човешко да се кикотиш на такива репортажи, нали.

Та – на господин Хекимян моментално отидох при господин Николаев. Изслушах му интервютата търпеливо и нищо от нищо не разбрах. Затвърди се мнението ми, че господин Николаев не иска да разберем разните неща.

После се появи господин Пълен абсурд. Интервюира един кон и неговия стопанин, господин незнамкойси. Пита го – ся, тая каруца законна ли е? А той отговаря – в момента няма нищо законно по нея…..И каза, че ако забранят конете, той ще се впрегне в каруцата. Само рикши ни липсваха, за да станем така екзотични, както индийците. Излъгах – рикши и свещени крави.

Но, като се замисля, депутатите ни са свещени крави, разхождат се из софийските кръчми и улички, без никой да ги закача, но са охранени, за разлика от индийските.

Госпожица, ох забравям им имената на тия, сигурно е от възрастта, та госпожица момичето на времето / и тя има РУБРИКА/ пожела на Нона Йотова да е все така всеразвита личност. Харесва ми непрекъснатия стремеж на разни момичета и момчета да измислят нови думи. Направо са всеразвити.

После в дружески разговор между момичета стигнаха до извода, че депутатите всъщност са едни обикновени хора, които се смеят и си говорят и които искат да направят нещо за хората, ама НАИСТИНА! Никол, сетих се – Никол!

А господин Мъжътнагала изобщо не мога за разбера кви ги говори. Нито защо говори. Това най ме мъчи – защо този човек говори по телевизора?

О, чакайте, чакайте – показват ареста на някакъв от Тайланд, гол, с белезници, който правел секс с кравата си… часът е 9.49. И много дълго обяснява този тип Мъжътнагала за този секс. Шегува се… Гала се опитва да замаже, ама не става.

Не става, Гала, не мож замаза идиотията. Логореята е опасно нещо, се оказа….

Виктория Тинтерова

«