« Върни се назад Публикувано на 11.05.2022 / 21:52

РАЗКРИХА ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ „ПФАЙЗЕР“ И „МОДЕРНА“ УЧАСТВАТ В БИОЛОГИЧНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ НА САЩ В УКРАЙНА! НЕЧОВЕШКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ НА ПЕНТАГОНА ПРАВЕНИ В УКРАЙНА!

Руското министерство на отбраната разполага с информация за експерименти на Пентагона, извършени върху украински граждани в психиатрична болница край Харков, съобщи началникът на войските за радиационна, химическа и биологична защита на руската армия Игор Кирилов.

„Получихме нова информация, разкриваща подробности за нечовешките експерименти на Пентагона над украински граждани в психиатричната болница №1 (село Стрелче, Харковска област). Основната категория експериментални субекти е била група пациенти от мъжки пол на възраст 40-60 години с висока степен на физическо изтощение.

Украйна е тренировъчен полигон за Запада за разработване на компоненти за биологични оръжия и тестване на нови образци на фармацевтични продукти. САЩ се опитаха да скрият участието си в биологични експерименти върху пациенти в психиатрична болница в Украйна.

Фалшивите пари, разпространени през 2020 г. в ЛНР, са били заразени с щам туберкулоза, устойчив на противотуберкулозни лекарства.

Събирането на биоматериали от украинци от епидемиолози от Института на Бундесвера потвърждава военния фокус на изследванията в Украйна. Информацията, с която разполага руското министерство на отбраната, потвърждава изпълнението на американската офанзивна военно-биологична програма в Украйна. Идеолозите на военно-биологичните дейности на САЩ в Украйна са лидерите на Демократическата партия.

„Пфайзер“, „Модерна“, „Мерк“ и други фармацевтични компании участват във военни биологични дейности на САЩ в Украйна.

Военно-биологични проекти на територията на Украйна, освен в САЩ, се изпълняват и от Германия и Полша. Специалисти в САЩ тестват нови лекарства, заобикаляйки международните стандарти за безопасност, намалявайки разходите за изследвания, а украинските правителствени агенции участват във военно-биологични дейности в страната заедно с изпълнители на Пентагона.

Afera.bg

«